Product image for dēzl™ 580 LMT-D Wi-Fi - Europa (45 landen)
Garmin | dēzl™ 580 LMT-D Wi-Fi - Europa (45 landen)
Terug

Garmin | dēzl™ 580 LMT-D Wi-Fi - Europa (45 landen)

€ 293,00
pdp_product_info_rating
Garmin dēzl™ 580 LMT-D Wi-Fi - Europa (45 landen)
Garmin dēzl™ 580 LMT-D Wi-Fi - Europa (45 landen)
Garmin dēzl™ 580 LMT-D Wi-Fi - Europa (45 landen)
Garmin dēzl™ 580 LMT-D Wi-Fi - Europa (45 landen)
STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant

Garmindēzl™ 580 LMT-D Wi-Fi - Europa (45 landen)

Als rijden uw vak is, vertrouw dan op de navigatietoestellen van Garmin voor transporteurs. Het dēzl™ 580 LMT-D navigatietoestel voor vrachtwagens is ontworpen voor beroepschauffeurs en biedt aangepaste routes voor vrachtwagens met voorspellende routewaarschuwingen, de functie Nuttige punten voor vrachtwagens en eenvoudige planning van pauzes dankzij tijdige meldingen.

Aangepaste vrachtwagenroutes

De dēzl 580 LMT-D bevat gedetailleerde kaarten voor Europa, inclusief beperkingen voor vrachtwagens, zoals de hoogte van bruggen, scherpe bochten en gewichtslimieten, evenals relevante informatie over de meeste hoofdwegen en snelwegen. Voer gewoon uw voertuigprofiel in (instelbaar op hoogte, gewicht, lengte, breedte en gevaarlijke stoffen) en vind de routes die het meest geschikt zijn voor vrachtwagens met die kenmerken.

Het eenvoudige truckprofiel biedt u de mogelijkheid om met één druk op de knop de oplegger met de juiste afmetingen te kiezen. Met de ingebouwde reisplanner kunt u routes met meerdere stops maken en toekomstige ritten plannen en opslaan.

Met Makkelijk routes samenstellen kunt u uw route gemakkelijk wijzigen en de gewenste wegen en steden selecteren door gewoon op het scherm te tikken.

Eenvoudige pauzeplanning

De dēzl 580 LMT-D maakt het leven onderweg gemakkelijker met functies voor eenvoudige pauzeplanning met tijdige pauzemeldingen en suggesties voor hotels, restaurants en parkeerplaatsen in de buurt.

Ingebouwde lijst met nuttige punten voor vrachtwagens

Bekijk de locaties van door vrachtwagenchauffeurs gewaardeerde nuttige punten, zoals truckstops, parkeerplaatsen, logies, Wi-Fi hotspots en meer. U kunt zelfs truckstops zoeken en filteren op voorzieningen, zoals douches, tankstation, Wi-Fi en vrachtwagenwasstraat.

Bluetooth® compatibel

Synchroniseer een Bluetooth toestel, zoals uw smartphone, met de dēzl 580 LMT-D om handsfree te kunnen bellen via de geïntegreerde microfoon en extra luide luidsprekers voor duidelijk geluid dat het verkeerslawaai overstemt. Ook als u uw telefoon opbergt in uw zak of het dashboard, kunt u nog bellen en gebeld worden. Als u de dēzl koppelt met uw telefoon, worden sms'jes en andere app-meldingen weergegeven op het scherm van de dēzl.

Bediening met uw stem

Voorzien van navigatie met spraakbesturing. De dēzl reageert op wat u zegt, zonder dat u uw handen van het stuur hoeft te nemen.

Blijf up-to-date dankzij de ingebouwde Wi-Fi®

U kunt uw kaarten en software gemakkelijk bijwerken met de ingebouwde Wi-Fi functionaliteit van de dēzl 580 LMT-D. Zodra er een nieuwe update beschikbaar is en u met een Wi-Fi netwerk bent verbonden, ontvangt u automatisch een melding op het scherm. Daarna kunt u uw toestel aansluiten op een stopcontact en het laten bijwerken via de Wi-Fi terwijl het wordt opgeladen. Vervolgens kunt u weer met een gerust hart de weg op.

Dispatch and Track

Op de dēzl 580 LMT-D is een eenvoudige oplossing voor het volgen van vrachtwagens geïnstalleerd. U kunt gemakkelijk bestuurders tracken en berichten verzenden, zoals bijvoorbeeld een sms'je met een bezorgadres. Uw bestuurder kan het adres in het sms-bericht selecteren en naadloos een route naar de bestemming uitstippelen. Selecteer het pictogram Dispatch and Track in het menu van het dēzl navigatiesysteem om dit in te stellen.

Servicelogboek

De dēzl 580 LMT-D is voorzien van een Servicelogboek waarin u de onderhoudsdatums en het type onderhoud kunt bijhouden. U kunt gemakkelijk allerlei gegevens tracken, zoals de gereden afstanden, de bandenspanning en wanneer de olie is ververst en de banden zijn gewisseld.

Eenvoudig navigeren

De dēzl 580 LMT-D biedt geavanceerde rijbaanassistentie (ALG). Deze functie geeft met spraakaanwijzingen en felgekleurde pijlen de voor uw route juiste rijbaan aan. De photoReal knooppuntweergave geeft afritten levensecht weer - in kleur en uiterst gedetailleerd. In het Bird's Eye knooppuntbeeld kunt u de situatie bij kruispunten als het ware van bovenaf overzien. Bovendien geeft Garmin Real Directions™ vriendelijk gesproken aanwijzingen op basis van herkenbare oriëntatiepunten, gebouwen en verkeerslichten, ook waar borden moeilijk leesbaar of zelfs afwezig zijn.

Inclusief levenslang gratis kaartupdates

De dēzl 580 LMT-D is voorzien van gedetailleerde kaarten van Europa. Met gratis levenslange1 kaartupdates kunt u uw routes altijd uitstippelen op basis van de meest actuele kaarten, nuttige punten en navigatie-informatie. Nieuwe kaarten zijn gratis beschikbaar om te downloaden gedurende de hele levensduur van uw GPS-toestel.

Vooraf geladen met populaire nuttige punten

Als u de regio niet kent, kunt u vertrouwen op de vooraf geladen nuttige punten van TripAdvisor®. Bekijk beoordelingen voor nuttige punten op uw reis, zoals hotels, restaurants en attracties, langs uw route of in de buurt van uw bestemming. Via de grootste reiswebsite ter wereld kunt u alle plekjes op uw route zien die van uw hele tocht op zich een reisdoel maken. Vind ook nieuwe attracties met de ingebouwde Reisplanner, die uw reizen leuker maakt door onderweg interessante plaatsen aan te wijzen.

Onze database met nuttige punten bevat nu ook aanvullende zoekinformatie van Foursquare®. Foursquare voegt miljoenen nuttige punten toe, zodat u in uw gebied gemakkelijk nieuwe, populaire restaurants, winkels, services en meer kunt vinden.

Schermgrootte (inch):
5 inch
Kaart:
Europa
Stembesturing:
Verkeersinfo:
Bluetooth-verbinding smartphone
Bluetooth:

:
34000222
:
Garmin
:
753759188078

Ontwerp

Kleur:
Zwart
Gewicht (gr):
234 gr
Afmetingen (cm):
15,1 x 9,3 x 2,4 cm

Batterij

Autonomie batterij (u):
2 u

Scherm

Schermgrootte (inch):
5 inch
Schermgrootte (cm):
12.7 cm
Schermresolutie (px):
480 x 272 px
Schermtechnologie:
TFT

Camera

Ingebouwde camera of dashcam:
Achteruitrijcamera:

Geheugen

Slot voor micro SD-kaart:
Inclusief geheugenkaart:
Grootte intern geheugen (GB):
16 GB

Functies

Rijbaanbegeleiding:
Toont borden bij kruispunt of afslag:
Foursquare®:
TripAdvisor®:
Garmin Real Directions™:
Dispatch and Track:

Waarschuwingen

Verkeersinfo:
Bluetooth-verbinding smartphone
Snelheidswaarschuwing:
Vaste flitser:

In de verpakking

USB-kabel:
Zuignapsteun:
Autolader:
Handleiding:

Verbindingen

Bluetooth:
Wi-Fi:
Micro USB-aansluiting:

Veiligheid

Stembesturing:
Gesproken straatnamen:

Kaarten

Kaart:
Europa
Aantal landen:
45
Levenslange kaartupdates:

Gebruik

Gebruik:
Vrachtwagen
Product image for Garmin dēzl™ 580 LMT-D Wi-Fi - Europa (45 landen)

dēzl™ 580 LMT-D Wi-Fi - Europa (45 landen)

€ 293,00
pdp_product_info_rating
STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant

Stuur bericht
    • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
    • BTW BE 0400.673.544
    • Copyright 2022