Kaspersky | Internet Security - 1 toestel

€ 32,95
(0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!)
Kaspersky Internet Security - 1 toestel
  Kaspersky Internet Security - 1 toestel
   Nooit meer leverbaarBekijk hiernaast de alternatieve producten

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant

   De beste service

   • Gratis levering vanaf €20
   • Besteld voor 22u00, morgen geleverd*
   • Levering 7 op 7
   • Thuislevering via CargoVelo

   Beschrijving

   Kaspersky Internet Security - 1 toestel

   Blijf veilig online – thuis, onderweg en op het werk

   Wat je ook doet online - op je pc, Mac & Android-toestellen - onze geavanceerde antivirus- en beveiligingsoplossing beschermt je tegen malware, webcamspionage, online tracking, oplichting en nog veel meer.

   Meerdere beveiligingslagen - voor pc, Mac en Android

   Onze beveiliging beschermt niet alleen je apparaten tegen de nieuwste virussen en ransomware, het helpt ook met het blokkeren van hackers en aanvallers. Bovendien krijg je extra tools - inclusief anti-banner, anti-spambeveiliging, Software Updater en PC Cleaner, die je helpen om kwetsbaarheden te identificeren en bedreigingen voor je pc te blokkeren, verwijderen of voorkomen. In 2018 namen onze beveiligingsproducten deel aan 88 onafhankelijke tests en beoordelingen - hierbij werden 73 eerste plaatsen behaald. In dit lopende jaar hebben onze anti-virusoplossingen al meer dan 1,9 miljard aanvallen geblokkeerd.

   Privacy- en identiteitsbescherming - wanneer je werkt, surft en je op social media actief bent

   We stoppen de toegang van trackers tot je computer. Dit betekent dat ze niet langer je online activiteiten kunnen bekijken en gegevens over je kunnen verzamelen. Je kunt ook waarschuwingen ontvangen als een onbevoegde app toegang probeert te krijgen tot de webcam of microfoon op je pc of Mac, of als we spyware te detecteren die je oproepen, berichten en locatie op je Android-apparaat kan controleren. En als je je mobiele Android verliest, kunnen we je helpen met het vergrendelen, opsporen en resetten, zodat je vertrouwelijke gegevens die zijn opgeslagen op je toestel kunt beschermen.

   Safe Money van Kaspersky - helpt bij het beschermen van je online transacties

   Telkens wanneer je online winkelt en bankiert op je pc of Mac, opent ons unieke Kaspersky Safe Money-technologie een beveiligde browser die je creditcardgegevens, online rekeningen en financiële transacties helpt beschermen. Ongeacht de browser die je gebruikt, Firefox, Chrome, Internet Explorer of Safari, worden je opgeslagen wachtwoorden, bladwijzers en voorkeuren bewaard bij het opstarten van onze beveiligde browser.

   Beveiligde VPN - verhoogt online beveiliging

   Of je nu op je pc, Mac of mobiel online actief bent, onze beveiligde VPN-service gebruikt automatisch een 'versleutelde tunnel' om te voorkomen dat hackers de berichten die je verzendt en ontvangt, lezen. Je wordt zelfs beschermd wanneer je gebruik maakt van openbare wifi. Daarnaast helpt het je om je surfgedrag te verbergen - zelfs voor je internetprovider. Het is dus veel gemakkelijker voor je om met het internet te verbinden via verschillende landen, zodat je toegang hebt tot een breder scala aan websites, films en live sport.

   Krachtig, efficiënt en snel te installeren

   Onze beveiliging werkt op de achtergrond en scant continu op bedreigingen. Je krijgt dus efficiënte bescherming zonder dat je wordt lastiggevallen. En met ons intuïtieve en nieuwe dashboard heb je snel en eenvoudig toegang tot alle functies. De nieuwste versie van ons Windows security kan worden geïnstalleerd in slechts de helft van de tijd van de vorige versie. Bovendien is hij nu 15% 'lichter'. Dat betekent minder belasting van je pc.

   Specificaties

   Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!

   Info van het merk

   • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
   • BTW BE 0400.673.544
   • Copyright 2024