Logo
   Categorieën

   Kaspersky | Total Security - 1 toestel - 1 jaar

   € 55,95
   (0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak wekelijks kans op €100!)
   Vergelijk
   Wenslijst
   Kaspersky Total Security - 1 toestel - 1 jaar
   Kaspersky Total Security - 1 toestel - 1 jaar
   Waarborg
   STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant

   De beste service

   • Gratis levering vanaf €20
   • Besteld voor 22u00, morgen geleverd
   • Levering 7 op 7
   • Thuislevering via CargoVelo
   € 55,95
   Tijdelijk niet leverbaar

   Tijdelijk niet leverbaar

   Helaas is dit product tijdelijk niet meer leverbaar. Wil je op de hoogte gebracht worden wanneer dit product terug voorradig is? Klik dan hier:

   Beschrijving

   Kaspersky Total Security - 1 toestel - 1 jaar

   Bekroonde anti-virusbescherming

   In 2018 namen de beveiligingsproducten van Kaspersky Lab deel aan 88 onafhankelijke tests en beoordelingen - hierbij werden 73 eerste plaatsen en 77 top drie-plaatsen behaald. Dit jaar hebben onze anti-virusoplossingen al meer dan 1,9 miljard aanvallen geblokkeerd.

   Bescherming voor meerdere apparaten en platforms

   Onze beveiliging werkt moeiteloos op pc, Mac en mobiel, waaronder op iOS- en Android-besturingssystemen. Zo wordt een breed scala aan apparaten van jou en je gezin beschermd. Het helpt bij het blokkeren van virussen, cryptolockers en vele andere bedreigingen. Bovendien omvat het een beveiligde VPN service en de premium versies van Kaspersky Safe Kids en Kaspersky Password Manager.

   Inclusief Kaspersky Safe Kids Premium

   Onze krachtige functies voor ouderlijk toezicht zijn ontworpen om je een helpende hand te bieden, van een filter voor ongepaste content, een schermtijdmanager tot een batterijmonitor voor mobiele apparaten en een GPS-tracker voor kinderen. Je kunt ook de aanwezigheid van je kind op zijn openbare Facebook-pagina monitoren en zien of er personen zijn die zich verdacht gedragen. Bovendien kun je de locatie van je kind controleren en erachter komen of ze een door jou opgegeven veilige omgeving verlaten. Kaspersky Safe Kids geeft je zelfs tips en advies van de beste kinderpsychologen.

   Slimme en veilige VPN

   Onze VPN maakt gebruik van een 'versleutelde tunnel' om de gegevens die je online verzendt en ontvangt te beschermen*. Dit helpt je bij het verbergen van je surfgedrag, zelfs voor je internetprovider, en voorkomt dat hackers je e-mails, bankgegevens en persoonlijke gegevens inzien. Daarnaast helpt het je om verbinding te maken met het internet in veel verschillende landen. Je krijgt dus toegang tot meer websites, films en live sport uit de hele wereld.

   Privacybescherming

   Een breed scala aan eenvoudig te gebruiken tools helpt je bij het beschermen van de privacy van je gezin. Wanneer je een website bezoekt zorgt Private Browsing ervoor dat de site je activiteiten en het verzamelen van je gegevens stopt. De website valt je niet langer lastig met irritante reclame. Met Webcam Protection kun je alle niet-geautoriseerde toepassingen de toegang tot je webcams blokkeren en webcamspionage voorkomen*. Anti-Phishing beschermt je tegen de nieuwste en meest geavanceerde nep-sites die je identiteit proberen te stelen.

   Veiliger online betalen

   Met Kaspersky Safe Money kun je overschakelen naar onze beveiligde browser wanneer je online iets wilt betalen. Hiermee voorkom je dat je bankpas- en financiële gegevens worden onderschept en gelezen. Kaspersky Safe Money is nu compatibel met de browsers Firefox en Chrome, evenals Internet Explorer en Safari. Dit betekent dat je opgeslagen wachtwoorden, bladwijzers en voorkeuren worden bewaard wanneer je onze beveiligde browser start.

   Premium wachtwoordbeheer

   Met onze geavanceerde wachtwoordmanager kun je jouw wachtwoorden, bankpasgegevens en afbeeldingen van belangrijke documenten beveiligen. Alle items worden veilig opgeslagen in een online kluis, en je hoeft slechts één hoofdwachtwoord te onthouden voor toegang tot al je wachtwoorden en documenten. Onze Password manager waarschuwt ook voor zwakke wachtwoorden, genereert sterkere wachtwoorden en laat je automatisch inloggen op je accounts.

   Bestands-, foto- en gegevensbescherming

   Met de eenvoudig te gebruiken online back-up voorkom je het verlies van je kostbare bestanden. Mocht je harde schijf crashen, je bestanden beschadigd raken of per ongeluk worden verwijderd, kun je je bestanden terugzetten vanaf je online back-up. Om te voorkomen dat hackers je persoonlijke of vertrouwelijke documenten lezen, kun je je bestanden versleutelen. De versleutelde gegevens kunnen vervolgens worden bewaard in een online kluis die alleen jij kan openen door middel van een geheim wachtwoord dat je zelf aanmaakt.

   Snelle en 'lichte' beveiliging

   Onze beveiliging werkt op de achtergrond en is nu 15% 'lichter' op je pc. Continu scannen op bedreigingen, zonder dat het in de weg zit. Dus of je nu thuis of onderweg bent, je bescherming houdt gelijke tred met je drukke leven.

   Eenvoudig in gebruik

   Met ons nieuwe intuïtieve dashboard kun je gemakkelijk je weg vinden en toegang krijgen tot de afzonderlijke beveiligingsfuncties die jij wilt gebruiken. Zonder gedoe. Bovendien gaat het installeren van onze nieuwe versie Windows pc-beveiliging twee keer zo snel in vergelijking met de vorige versie.

   Specificaties

   Aantal computers:
   1
   Schrijf zelf een review en maak wekelijks kans op €100!
   Product image for Kaspersky Total Security - 1 toestel - 1 jaar

   Total Security - 1 toestel - 1 jaar

   € 55,95
   (0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak wekelijks kans op €100!)
   € 55,95
   Tijdelijk niet leverbaar

   Tijdelijk niet leverbaar

   Helaas is dit product tijdelijk niet meer leverbaar. Wil je op de hoogte gebracht worden wanneer dit product terug voorradig is? Klik dan hier:

   Waarborg
   STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant
   Gratis leveringvanaf € 20
   Snelle leveringAvondlevering tussen 18u en 21u
   Morgen bij je thuisBesteld voor 22u00, morgen geleverd
   Levering 7 op 7Levering zaterdag en zondag

   Recent bekeken producten

   Info van het merk