HP | LaserJet M234sdwe mono laserprinter

€ 190,00
(0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!)
HP LaserJet M234sdwe mono laserprinter
HP LaserJet M234sdwe mono laserprinter
HP LaserJet M234sdwe mono laserprinter
HP LaserJet M234sdwe mono laserprinter
  HP LaserJet M234sdwe mono laserprinter
  HP LaserJet M234sdwe mono laserprinter
  HP LaserJet M234sdwe mono laserprinter
  HP LaserJet M234sdwe mono laserprinter
   Nooit meer leverbaarBekijk hiernaast de alternatieve producten

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant

   De beste service

   • Gratis levering vanaf €20*
   • Besteld voor 22u00, morgen geleverd*
   • Levering 7 op 7
   • Thuislevering via CargoVelo

   Beschrijving

   HP LaserJet M234sdwe mono laserprinter

   Een zeer productieve MFP die sneller dubbelzijdig print dan elk ander apparaat in zijn klasse, en automatische documentinvoer en de tijdbesparende HP Smart-app. Zo levert printen meer op. Profiteer van betrouwbaardere verbindingen en een zorgeloze ervaring.

   Werk snel. Werk slim.

   Print documenten van meerdere pagina's snel met de hoogste snelheid voor dubbelzijdig printen in zijn klasse. Deze LaserJet is zo klein en compact dat hij bijna overal past. Profiteer van een beter bereik en snellere, betrouwbaardere verbindingen met dual-band Wi- Fi™ dat zichzelf opnieuw instelt. Eenvoudig grote printopdrachten uitvoeren en tijd besparen met automatisch scannen en kopiëren. Voer scan- en kopieertaken in een handomdraai uit met de automatische documentinvoer. Deel materiaal in een handomdraai, open en print via een draadloos of een ethernetnetwerk.

   Zit nooit meer zonder toner en bespaar tot 50% met Instant Ink voor laserprinters

   Ga snel van start met een eenvoudige installatie waarbij u stap voor stap begeleid wordt. Download de HP Smart-app, maak verbinding met Wi-Fi® en deel uw printer met al uw apparaten. Maak hoogwaardige scans. Deel bestanden met Dropbox, Google Drive, e-mail of de cloud op bijna letterlijk elke plek, met de HP Smart-app. Open en print snel documenten en afbeeldingen op uw smartphone, vanuit Dropbox en Google Drive via de HP Smart-app. De HP Smart-app helpt tijd te besparen door een mobiele fax te versturen vanaf een smartphone, tablet of pc. Met de HP Smart-app kunt u op bijna iedere plek verbonden blijven met uw printer. Ontvang notificaties tijdens het printen, scannen of kopiëren vanaf uw smartphone.

   HP+:​ Slim printen is nu een feit

   Met HP+ vinden er minder printonderbrekingen plaats dankzij een nieuwe cloud die automatisch connectiviteitsproblemen detecteert en oplost. Inclusief de eerste 6 maanden Instant Ink; na 6 maanden betaal je automatisch een maandelijks bedrag, tenzij je hebt opgezegd. Met HP+ krijgt u meer voor elkaar dankzij de geavanceerde functies van de HP Smart-app. Scan eenvoudiger documenten uit meerdere pagina's en bespaar tijd met voorgeprogrammeerde snelkoppelingen. Kies voor HP+ en draag bij aan het stoppen van de ontbossing en een gesloten recyclingproces van cartridges.

   Blijf overal productief

   Met HP+ ondersteunt uw printer Forest First duurzaam printen. Voor iedere geprinte pagina investeren wij in de bescherming en het beheer van gezonde bossen. Print documenten en afbeeldingen rechtstreeks vanuit Dropbox en Google Drive met de HP Smart-app. Bespaar tijd door een veilige fax te versturen vanaf je smartphone, tablet of pc met de HP Smart-app. Voorkom extra werk bij terugkerende taken met snelkoppelingen. Scan naar de cloud, je e-mail en meer met één druk op de knop.

   Specificaties

   Type printer:
   All-in-One printer
   Functionaliteiten:
   Afdrukken, Kopiëren, Scannen
   Kleurenprinter:
   Zwart-wit afdruk
   Wi-Fi:
   Wifi
   Afdruktechnologie:
   Laser
   Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!

   Info van het merk