Panasonic | Lumix FZ300 Zwart + SD-kaart 16 GB + batterij

€ 353,00€ 199,00
-44%
(0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!)
Panasonic Lumix FZ300 Zwart + SD-kaart 16 GB + batterij
Panasonic Lumix FZ300 Zwart + SD-kaart 16 GB + batterij
Panasonic Lumix FZ300 Zwart + SD-kaart 16 GB + batterij
  Panasonic Lumix FZ300 Zwart + SD-kaart 16 GB + batterij
  Panasonic Lumix FZ300 Zwart + SD-kaart 16 GB + batterij
  Panasonic Lumix FZ300 Zwart + SD-kaart 16 GB + batterij
   Nooit meer leverbaarBekijk hiernaast de alternatieve producten

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant
   warranty-icon
   5 jaar garantie van Krëfel - €50.00

   De beste service

   • Gratis levering vanaf €20*
   • Besteld voor 22u00, morgen geleverd*
   • Levering 7 op 7
   • Thuislevering via CargoVelo

   Beschrijving

   Panasonic Lumix FZ300 Zwart + SD-kaart 16 GB + batterij

   25 tot 600 mm zoom met F2.8 over het volledige bereik

   De 25-600 mm LEICA DC VARIO-ELMARIT lens biedt F2.8 over het volledige bereik. Ongeacht de afstand tot het onderwerp of hoe snel dit beweegt, laat deze lens het niet ontsnappen. En het constante diafragma F2.8 verbetert fotograferen bij weinig licht over het gehele zoombereik.

   Daarnaast zorgt de black box-technologie Nano Surface Coating van Panasonic voor een extreem lage reflectieverhouding, toegepast op de LUMIX FZ300 voor uitzonderlijke optische prestaties met een verbluffende duidelijkheid door flaring (lichtvlekken) en ghosting te minimaliseren.

   Hoge beeldkwaliteit, zelfs bij weinig licht

   De High Sensitivity MOS-sensor met 12,1 megapixels in combinatie met de Venus Engine zorgt zowel voor een kwalitatief hoogwaardige beeldopname als voor een uiterst snelle signaalverwerking.

   Correctie over 5 assen/kantelcorrectie

   HYBRID O.I.S.+ over 5 assen (Optical Image Stabilizer Plus) zorgt voor uit de hand opgenomen video die vrij is van bewegingsonscherpte. Het detecteert en compenseert de 5 camerabewegingen – horizontaal, verticaal, rotatie-as, verticale rotatie en horizontale rotatie. De Level Shot-functie detecteert de horizontale lijn van het beeld en behoudt deze, zelfs als u de camera kantelt. Hij maakt stabiele video zelfs bij onder een grote hoek filmen zonder te kijken.

   4K Video en 4K Photo - Leg het perfecte moment vast

   Speciale momenten die je wilt onthouden, kunnen op elk moment voorkomen en moeten worden vastgelegd met de best mogelijke resolutie. De 4K-technologie van Panasonic is er nu voor iedereen. Met de introductie van de nieuwe LUMIX FZ300 kun je video´s opnemen in 4K (tot QFHD: 3840 x 2160 pixels, 25 fps, 100 Mbit/s).

   En met de functie 4K Photo kun je gemakkelijk de perfecte foto uit een 4K-video (30 beelden/foto's per seconde) halen op de camera en deze opslaan als een foto die te vergelijken is met een foto van 8-megapixel.

   De LUMIX FZ300 geeft je creativiteit de vrije loop voor zowel video's als foto's.

   4K Photo modi - geef je creativiteit de ruimte

   De functie 4K Photo heeft drie verschillende modi, waarin je het perfecte moment kunt vastleggen met een hoge beeldsnelheid van 30 frames/foto's per seconde.

   4K burst-opnames

   Dit is een functie die je kunt gebruiken zoals de foto-burstopnamestand. De camera blijft doorgaan met het vastleggen van foto's die vergelijkbaar zijn met foto's van 8 megapixel bij een ultrahoge burst-snelheid zolang de sluiterknop is ingedrukt.

   4K Burst S/S (Start/Stop)

   Dit is de standaard 4K-fotofunctie waarmee je een 4K-video kunt vastleggen om elk frame/foto later als foto die vergelijkbaar is met een foto van 8 megapixel vast te leggen. Je kunt je ontspannen en op het juiste moment wachten.

   4K Pre-Burst

   De bijzonderheid van de stand '4K Pre-Burst' is dat de camera begint met het opnemen van een 4K-videoreeks een seconde voordat je de sluiterknop indrukt tot een seconde nadat je de sluiterknop loslaat. Hierdoor kun je een onvoorspelbaar moment vastleggen dat veel sneller komt dan je kunt reageren. Je krijgt 60 foto's extra om uit te kiezen.

   4K Video — Meer detail dan Full HD

   Of je nu films kijkt of video bewerkt, 4K biedt een veel intensievere kijkervaring dan je ooit eerder hebt gehad. De standaardresolutie van 3840 x 2160 pixels is vier keer zo hoog dan Full HD, wat een veel gedetailleerder beeld oplevert. Ook als je het in 4K gefilmde materiaal overzet naar een Full HD-tv hebben de videobestanden een betere definitie en scherpere details dan degene die zijn gefilmd in Full HD.

   Robuust spatwater- stofwerend design

   Om robuust genoeg te zijn om zelfs zwaar werk in het veld te doorstaan, heeft de LUMIX FZ300 een spatwater- en stofwerend design. Hij bevat afdichtingen bij elke aansluiting, keuzeknop en knop om te voldoen aan de strenge norm voor de testkwaliteit van de toonaangevende DSLM-camera's (Digital Single Lens Mirrorless). Je kunt de LUMIX FZ300 meenemen voor fotografie buitenshuis onder zware weersomstandigheden, van moerasachtig oerwoud tot winderige woestijn.

   1440 k dots, 0,7x grote OLED LVF

   De LUMIX FZ300 bevat een OLED Live View Finder met een hoge resolutie (1440 k dots) wat voor een uitstekende zichtbaarheid zorgt dankzij een contrast van 10.000:1 en een perfecte inkadering zelfs bij rechtstreeks invallend zonlicht. Een sterke vergroting van 0,7 x (vergelijkbaar met een 35 mm-camera) maakt het bekijken van details gemakkelijk. En omdat je al ja instellingen meteen voor je ziet, maak je altijd precies die foto die je wilde maken.

   3,0 inch draaibaar aanraakscherm op de achterkant

   Het scherm op de achterkant met een hoge resolutie van ongeveer 1040 k dots zorgt voor een betere zichtbaarheid zelfs bij veel zon buiten. En het kantel- en draaibare aanraakscherm van de LUMIX G7 geeft je de vrijheid om ongewone perspectieven te vinden terwijl de bediening en de volledige beeldbeheersing behouden blijven.

   Verder kun je met aanraakbediening scherpstellen op het onderwerp door dit aan te raken op het scherm en je kunt zelfs de sluiter bedienen.

   Alles op de juiste plaats

   Niet alleen heeft de LUMIX FZ300 een geavanceerde body en een goed in de hand liggende greep, hij zorgt tevens voor een intuïtief gebruiksniveau. Met de draaiknoppen aan de voor- en achterkant kunnen de belangrijkste diafragma- en sluitertijdwaarden worden ingesteld, terwijl gemakkelijk kan worden overgeschakeld om tijdelijke instellingen voor WB en ISO te wijzigen. Instellingen kunnen ook worden toegewezen aan vier functietoetsen. Daarnaast vereenvoudigt de hendel aan de linkerkant van de lens het zoomen terwijl je je met de rechterhand concentreert op de bediening van de sluiter.

   Uitbreidbaar voor flexibel gebruik

   Om nog meer flexibel gebruik te bieden, kan de LUMIX FZ300 worden gecombineerd met de externe flitser DMW-FL580L, de stereo/shotgun-microfoon DMW-MS2, de teleconverter  DMW-LT55, de close-uplens DMW-LC55 en nog veel meer toebehoren. De enorme flexibiliteit maakt de LUMIX FZ300 nog veelzijdiger dan conventionele brugcamera's.

   Snel automatisch scherpstellen met de DFD-technologie

   Leg zelfs de snelste bewegingen vast met de Depth From Defocus (DFD) Auto Focus (AF) technologie van Panasonic. De LUMIX FZ300 bevat deze splinternieuwe technologie die direct de afstand berekent tussen de onderdelen binnen het beeld en die de lens in één doorlopende beweging scherpstelt. Dit nieuwe systeem levert AF-snelheden op tot 0,09 seconden en een snelheid voor burst-opnames met AFC van 6 beelden per seconde. Het verhoogt tevens de stabiliteit van continu scherpstellen bij het opnemen van video.

   12 fps burst-opnames

   Er zijn hoge burst-opnames mogelijk met 12 bps in 12,1 megapixel volledige resolutie. Door de snelle opstarttijd van ca. 0,88 sec.* samen met de korte sluitertijdvertraging, zorgt de FZ300 dat u nooit meer een gelegenheid mist om snel te fotograferen.

   Macro-opnamen van dichtbij

   Je kunt fantastische macro-opnames maken met de LUMIX FZ300 met een minimum scherpstelafstand van 1 cm.

   Laat je creativiteit de vrije loop met Wi-Fi

   De aansluitmogelijkheden van de LUMIX FZ300 breiden de bruikbaarheid van de camera op veel manieren uit.

   Zo kan de camera worden bediend met behulp van de 'Panasonic Image App' op je smartphone of tablet, waarmee je afbeeldingen kunt bekijken, de focus kunt instellen, de sluiter op afstand kunt bedienen en foto´s op het grote scherm van je tablet kunt bekijken. Je kunt je foto´s zelfs delen via social media.

   Eenvoudig delen

   Deel je favoriete momenten eenvoudig door ze naar social media te slepen op je smartphone of tablet.

   Geotagging

   De LUMIX FZ300 weet precies waar hij is met de GPS log/tag van je smartphone of tablet. Door de foto's te geotaggen, wordt informatie over waar de foto is genomen automatisch aan de foto toegevoegd.

   RAW-ontwikkeling in de camera

   De LUMIX FZ300 kan foto's vastleggen in de indeling RAW en ze zelfs in de camera ontwikkelen, om de volgende instellingen aan te passen: Color Space Setting (sRGB / AdobeRGB - instellen kleurruimte), White Balance (witbalans), Exposure Compensation (belichtingscompensatie), Photo Style (fotostijl), Intelligent D-range Control, Contrast, Highlight / Shadow (lichtpunten/schaduwen), Saturation (verzadiging), Noise Reduction (ruisonderdrukking), Intelligent Resolution (intelligente resolutie), Sharpness (scherpte).

   Creative Panorama

   Creative Control voegt speciale effecten toe aan foto's en video's met een grote verscheidenheid aan filtereffecten. Met Creative Panorama kun je met één druk op de knop dynamische panoramafoto's maken, door de camera gewoon te pannen. Je kunt kiezen uit 'Standaard (minimale vervorming)' en 'Breed (maximaal blikveld)'.

   High Speed Video in HD

   Je kunt high-speed video's vastleggen met 100 fps in HD-kwaliteit of 200 fps in VGA-kwaliteit. Je kunt scènes vastleggen die met het blote oog niet zichtbaar zijn en ze zeer vertraagd afspelen.

   Specificaties

   Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!

   Info van het merk