Product image for Lumix FZ300 Zwart + SD-kaart 16 GB + batterij
Panasonic | Lumix FZ300 Zwart + SD-kaart 16 GB + batterij
€ 499,00
Terug

Panasonic | Lumix FZ300 Zwart + SD-kaart 16 GB + batterij

€ 499,00
pdp_product_info_rating
Vergelijk
wish_list_button_label
Panasonic Lumix FZ300 Zwart + SD-kaart 16 GB + batterij
Panasonic Lumix FZ300 Zwart + SD-kaart 16 GB + batterij
Panasonic Lumix FZ300 Zwart + SD-kaart 16 GB + batterij
Panasonic Lumix FZ300 Zwart + SD-kaart 16 GB + batterij
pdp_product_info_warranty
STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant
warranty-icon
5 jaar garantie van Krëfel - €69.00

pdp_product_info_promos

€ 499,00
Beschikbaar in enkele winkels
pdp_product_stock_check_text pdp_product_stock_check_link_text

pdp_description_title

PanasonicLumix FZ300 Zwart + SD-kaart 16 GB + batterij

25 tot 600 mm zoom met F2.8 over het volledige bereik

De 25-600 mm LEICA DC VARIO-ELMARIT lens biedt F2.8 over het volledige bereik. Ongeacht de afstand tot het onderwerp of hoe snel dit beweegt, laat deze lens het niet ontsnappen. En het constante diafragma F2.8 verbetert fotograferen bij weinig licht over het gehele zoombereik.

Daarnaast zorgt de black box-technologie Nano Surface Coating van Panasonic voor een extreem lage reflectieverhouding, toegepast op de LUMIX FZ300 voor uitzonderlijke optische prestaties met een verbluffende duidelijkheid door flaring (lichtvlekken) en ghosting te minimaliseren.

Hoge beeldkwaliteit, zelfs bij weinig licht

De High Sensitivity MOS-sensor met 12,1 megapixels in combinatie met de Venus Engine zorgt zowel voor een kwalitatief hoogwaardige beeldopname als voor een uiterst snelle signaalverwerking.

Correctie over 5 assen/kantelcorrectie

HYBRID O.I.S.+ over 5 assen (Optical Image Stabilizer Plus) zorgt voor uit de hand opgenomen video die vrij is van bewegingsonscherpte. Het detecteert en compenseert de 5 camerabewegingen – horizontaal, verticaal, rotatie-as, verticale rotatie en horizontale rotatie. De Level Shot-functie detecteert de horizontale lijn van het beeld en behoudt deze, zelfs als u de camera kantelt. Hij maakt stabiele video zelfs bij onder een grote hoek filmen zonder te kijken.

4K Video en 4K Photo - Leg het perfecte moment vast

Speciale momenten die je wilt onthouden, kunnen op elk moment voorkomen en moeten worden vastgelegd met de best mogelijke resolutie. De 4K-technologie van Panasonic is er nu voor iedereen. Met de introductie van de nieuwe LUMIX FZ300 kun je video´s opnemen in 4K (tot QFHD: 3840 x 2160 pixels, 25 fps, 100 Mbit/s).

En met de functie 4K Photo kun je gemakkelijk de perfecte foto uit een 4K-video (30 beelden/foto's per seconde) halen op de camera en deze opslaan als een foto die te vergelijken is met een foto van 8-megapixel.

De LUMIX FZ300 geeft je creativiteit de vrije loop voor zowel video's als foto's.

4K Photo modi - geef je creativiteit de ruimte

De functie 4K Photo heeft drie verschillende modi, waarin je het perfecte moment kunt vastleggen met een hoge beeldsnelheid van 30 frames/foto's per seconde.

4K burst-opnames

Dit is een functie die je kunt gebruiken zoals de foto-burstopnamestand. De camera blijft doorgaan met het vastleggen van foto's die vergelijkbaar zijn met foto's van 8 megapixel bij een ultrahoge burst-snelheid zolang de sluiterknop is ingedrukt.

4K Burst S/S (Start/Stop)

Dit is de standaard 4K-fotofunctie waarmee je een 4K-video kunt vastleggen om elk frame/foto later als foto die vergelijkbaar is met een foto van 8 megapixel vast te leggen. Je kunt je ontspannen en op het juiste moment wachten.

4K Pre-Burst

De bijzonderheid van de stand '4K Pre-Burst' is dat de camera begint met het opnemen van een 4K-videoreeks een seconde voordat je de sluiterknop indrukt tot een seconde nadat je de sluiterknop loslaat. Hierdoor kun je een onvoorspelbaar moment vastleggen dat veel sneller komt dan je kunt reageren. Je krijgt 60 foto's extra om uit te kiezen.

4K Video — Meer detail dan Full HD

Of je nu films kijkt of video bewerkt, 4K biedt een veel intensievere kijkervaring dan je ooit eerder hebt gehad. De standaardresolutie van 3840 x 2160 pixels is vier keer zo hoog dan Full HD, wat een veel gedetailleerder beeld oplevert. Ook als je het in 4K gefilmde materiaal overzet naar een Full HD-tv hebben de videobestanden een betere definitie en scherpere details dan degene die zijn gefilmd in Full HD.

Robuust spatwater- stofwerend design

Om robuust genoeg te zijn om zelfs zwaar werk in het veld te doorstaan, heeft de LUMIX FZ300 een spatwater- en stofwerend design. Hij bevat afdichtingen bij elke aansluiting, keuzeknop en knop om te voldoen aan de strenge norm voor de testkwaliteit van de toonaangevende DSLM-camera's (Digital Single Lens Mirrorless). Je kunt de LUMIX FZ300 meenemen voor fotografie buitenshuis onder zware weersomstandigheden, van moerasachtig oerwoud tot winderige woestijn.

1440 k dots, 0,7x grote OLED LVF

De LUMIX FZ300 bevat een OLED Live View Finder met een hoge resolutie (1440 k dots) wat voor een uitstekende zichtbaarheid zorgt dankzij een contrast van 10.000:1 en een perfecte inkadering zelfs bij rechtstreeks invallend zonlicht. Een sterke vergroting van 0,7 x (vergelijkbaar met een 35 mm-camera) maakt het bekijken van details gemakkelijk. En omdat je al ja instellingen meteen voor je ziet, maak je altijd precies die foto die je wilde maken.

3,0 inch draaibaar aanraakscherm op de achterkant

Het scherm op de achterkant met een hoge resolutie van ongeveer 1040 k dots zorgt voor een betere zichtbaarheid zelfs bij veel zon buiten. En het kantel- en draaibare aanraakscherm van de LUMIX G7 geeft je de vrijheid om ongewone perspectieven te vinden terwijl de bediening en de volledige beeldbeheersing behouden blijven.

Verder kun je met aanraakbediening scherpstellen op het onderwerp door dit aan te raken op het scherm en je kunt zelfs de sluiter bedienen.

Alles op de juiste plaats

Niet alleen heeft de LUMIX FZ300 een geavanceerde body en een goed in de hand liggende greep, hij zorgt tevens voor een intuïtief gebruiksniveau. Met de draaiknoppen aan de voor- en achterkant kunnen de belangrijkste diafragma- en sluitertijdwaarden worden ingesteld, terwijl gemakkelijk kan worden overgeschakeld om tijdelijke instellingen voor WB en ISO te wijzigen. Instellingen kunnen ook worden toegewezen aan vier functietoetsen. Daarnaast vereenvoudigt de hendel aan de linkerkant van de lens het zoomen terwijl je je met de rechterhand concentreert op de bediening van de sluiter.

Uitbreidbaar voor flexibel gebruik

Om nog meer flexibel gebruik te bieden, kan de LUMIX FZ300 worden gecombineerd met de externe flitser DMW-FL580L, de stereo/shotgun-microfoon DMW-MS2, de teleconverter  DMW-LT55, de close-uplens DMW-LC55 en nog veel meer toebehoren. De enorme flexibiliteit maakt de LUMIX FZ300 nog veelzijdiger dan conventionele brugcamera's.

Snel automatisch scherpstellen met de DFD-technologie

Leg zelfs de snelste bewegingen vast met de Depth From Defocus (DFD) Auto Focus (AF) technologie van Panasonic. De LUMIX FZ300 bevat deze splinternieuwe technologie die direct de afstand berekent tussen de onderdelen binnen het beeld en die de lens in één doorlopende beweging scherpstelt. Dit nieuwe systeem levert AF-snelheden op tot 0,09 seconden en een snelheid voor burst-opnames met AFC van 6 beelden per seconde. Het verhoogt tevens de stabiliteit van continu scherpstellen bij het opnemen van video.

12 fps burst-opnames

Er zijn hoge burst-opnames mogelijk met 12 bps in 12,1 megapixel volledige resolutie. Door de snelle opstarttijd van ca. 0,88 sec.* samen met de korte sluitertijdvertraging, zorgt de FZ300 dat u nooit meer een gelegenheid mist om snel te fotograferen.

Macro-opnamen van dichtbij

Je kunt fantastische macro-opnames maken met de LUMIX FZ300 met een minimum scherpstelafstand van 1 cm.

Laat je creativiteit de vrije loop met Wi-Fi

De aansluitmogelijkheden van de LUMIX FZ300 breiden de bruikbaarheid van de camera op veel manieren uit.

Zo kan de camera worden bediend met behulp van de 'Panasonic Image App' op je smartphone of tablet, waarmee je afbeeldingen kunt bekijken, de focus kunt instellen, de sluiter op afstand kunt bedienen en foto´s op het grote scherm van je tablet kunt bekijken. Je kunt je foto´s zelfs delen via social media.

Eenvoudig delen

Deel je favoriete momenten eenvoudig door ze naar social media te slepen op je smartphone of tablet.

Geotagging

De LUMIX FZ300 weet precies waar hij is met de GPS log/tag van je smartphone of tablet. Door de foto's te geotaggen, wordt informatie over waar de foto is genomen automatisch aan de foto toegevoegd.

RAW-ontwikkeling in de camera

De LUMIX FZ300 kan foto's vastleggen in de indeling RAW en ze zelfs in de camera ontwikkelen, om de volgende instellingen aan te passen: Color Space Setting (sRGB / AdobeRGB - instellen kleurruimte), White Balance (witbalans), Exposure Compensation (belichtingscompensatie), Photo Style (fotostijl), Intelligent D-range Control, Contrast, Highlight / Shadow (lichtpunten/schaduwen), Saturation (verzadiging), Noise Reduction (ruisonderdrukking), Intelligent Resolution (intelligente resolutie), Sharpness (scherpte).

Creative Panorama

Creative Control voegt speciale effecten toe aan foto's en video's met een grote verscheidenheid aan filtereffecten. Met Creative Panorama kun je met één druk op de knop dynamische panoramafoto's maken, door de camera gewoon te pannen. Je kunt kiezen uit 'Standaard (minimale vervorming)' en 'Breed (maximaal blikveld)'.

High Speed Video in HD

Je kunt high-speed video's vastleggen met 100 fps in HD-kwaliteit of 200 fps in VGA-kwaliteit. Je kunt scènes vastleggen die met het blote oog niet zichtbaar zijn en ze zeer vertraagd afspelen.

pdp_specifications_title

Aantal pixels (MP):
12.8 MP
Type sensor:
MOS
Sensorgrootte:
1/2.3
Beeldstabilisatie:
Hybrid OIS
ISO-gevoeligheid - hoogste:
6400

pdp_specifications_product_title

pdp_specifications_product_code:
42000464
pdp_specifications_product_brand:
Panasonic
pdp_specifications_product_ean:
4010869262033

Aansluitingen

USB-aansluiting:
Type USB-aansluiting:
Micro USB
HDMI-aansluiting:
Type HDMI-aansluiting:
Micro HDMI
Microfoonaansluiting:

Opslag

Geschikt voor Memory Stick-kaart:
Geschikt voor SD-kaart:
Geschikt voor micro SD-kaart:

Batterij

Oplaadbare batterij:
Type batterij:
Li-ion
Opladen via USB:
Gebruiksduur foto (#):
380

Zoeker

Type zoeker:
Elektronisch
Dekking beeldveld (%):
100 %

Lens 1

Gezichtsherkenning:
Smart zoom (x):
48 x
Digitale zoom (x):
4 x
Optische zoom (x):
24 x
Hoogste brandpuntafstand - 35 mm-equivalent (mm):
600 mm
Laagste brandpuntafstand - 35 mm-equivalent (mm):
25 mm
Hoogste brandpuntafstand (mm):
108 mm
Laagste brandpuntafstand (mm):
4.5 mm
Verwisselbare lens:
Type lens:
LEICA DC VARIO-ELMARIT
Intrekbare lens:
Diafragma (F):
F2.8

In de doos

Inclusief fotopapier:
Inclusief draagtas:
Inclusief geheugenkaart:
USB-kabel:
Draagriem:
Lensdop:
Zonnekap:
AC-adapter:
Handleiding:

Ontwerp

Kleur toestel:
Zwart
Totaalgewicht (gr):
691 gr
Breedte (cm):
13.16 cm
Hoogte (cm):
11.71 cm
Diepte (cm):
9.15 cm
Statiefaansluiting (1/4 inch):

Veiligheid

Waterbestendig:
Stofbestendig:

Opname

Opnamekwaliteit video:
4K
Maximale videoresolutie - breedte (px):
3840 px
Maximale videoresolutie - hoogte (px):
2160 px
Framerate video (fps):
25
Opnamekwaliteit audio:
MP4
Ingebouwde speaker:
Opslag foto in RAW-formaat:
Maximale fotoresolutie - breedte (px):
4000 px
Maximale fotoresolutie - hoogte (px):
3000 px

Belichting

ISO-gevoeligheid - laagste:
100
ISO-gevoeligheid - hoogste:
6400
Belichtingsverbetering (EV):
1/3

Verbindingen

Wi-Fi:
Hoogste wi-fi standaard:
802.11 b/g/n
Bluetooth:
NFC:
GPS:

Scherm

Schermtype:
LCD
Touchscreen:
Kantelbaar scherm:
Schermgrootte (inch):
3 inch
Schermgrootte (cm):
7.62 cm
Beeldschermpixels:
1040000 px

Camera

Beeldstabilisatie:
Hybrid OIS
Type beeldstabilisatie:
Optisch
Zelfontspanner - snelste (sec):
2 sec
Zelfontspanner - langste (sec):
10 sec
Langste sluitertijd (sec):
60 sec
Kortste sluitertijd (sec):
1/16.000 sec

Sensor

Aantal pixels (MP):
12.8 MP
Effectieve pixels (MP):
12.1 MP
Type sensor:
MOS
Sensorgrootte:
1/2.3

Flitser

Ingebouwde flitser:
Automatische flits:
Aansluiting voor externe flitser:
Kortste flitsbereik - groothoek (m):
0.3 m
Verste flitsbereik - groothoek (m):
8.8 m
Kortste flitsbereik - tele (m):
1 m
Verste flitsbereik - tele (m):
8.8 m
Rode ogencorrectie:
pdp_product_info_write_review
Product image for Panasonic Lumix FZ300 Zwart + SD-kaart 16 GB + batterij

Lumix FZ300 Zwart + SD-kaart 16 GB + batterij

€ 499,00
pdp_product_info_rating
€ 499,00
Beschikbaar in enkele winkels
pdp_product_info_warranty
STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant
warranty-icon
5 jaar garantie van Krëfel - €69.00

pdp_product_info_promos

pdp_usp_taxi_post_item_title_0pdp_usp_taxi_post_item_text_0
pdp_usp_taxi_post_item_title_1pdp_usp_taxi_post_item_text_1
pdp_usp_taxi_post_item_title_2pdp_usp_taxi_post_item_text_2
pdp_usp_taxi_post_item_title_3pdp_usp_taxi_post_item_text_3

pdp_brand_info_section_title

Stuur bericht
    • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
    • BTW BE 0400.673.544
    • Copyright 2022