Panasonic | DC-TZ200 Zwart

   € 699,00
   (0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak wekelijks kans op €100!)
   Panasonic DC-TZ200 Zwart
   Panasonic DC-TZ200 Zwart
   Panasonic DC-TZ200 Zwart
   Panasonic DC-TZ200 Zwart
   Panasonic DC-TZ200 Zwart
   Nooit meer leverbaarBekijk hiernaast de alternatieve producten

   Waarborg

   STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant
   warranty-icon
   5 jaar garantie van Krëfel - €70.00

   De beste service

   • Gratis levering vanaf €20
   • Besteld voor 22u00, morgen geleverd
   • Levering 7 op 7
   • Thuislevering via CargoVelo

   Beschrijving

   Panasonic DC-TZ200 Zwart

   Compact, maar klaar voor ieder avontuur

   Ontworpen met krachtige functies in een compacte behuizing. Waar reisbloggers ook heen gaan, de LUMIX TZ200 is hun perfecte reisgenoot. Volg hen op hun trip door Oman, een prachtig land voor reizigers.

   Uitstekende kwaliteit bij dag- én nachtfoto's

   Leg ook je nachtelijke avonturen vast met de krachtige 1 inch 20 MP-sensor die zelfs bij weinig licht voor meer detail, kleur en helderheid zorgt. Dat de zon ondergaat wil niet zeggen dat je je camera niet meer kan gebruiken.

   Haal dat perfecte plaatje dichterbij dan ooit

   Door de 15x optische zoom haal je ieder onderwerp dichtbij. En met de LEICA DC-lens heb je de mogelijk om te variëren van 24mm groothoek tot 360mm ingezoomde beelden. Perfect voor het vastleggen van dat ene schitterende beeld, zowel van dichtbij als van afstand.

   Kom dichter bij ieder detail

   Met de LUMIX TZ200 kun je met de nieuwe macro-mogelijkheden tot 3cm bij het onderwerp komen waardoor je ieder detail haarscherp vast kunt leggen.

   Live View Finder met een resolutie van 2.330.000 pixels

   De Live View Finder (LVF) van de LUMIX TZ200 heeft een fantastisch hoge resolutie van 2.330.000 pixels en een royale vergrotingsfactor van circa 1,45x/0,53 (equivalent van 35mm-camera). De LVF biedt gebruikers een enorm voordeel als zij foto's willen maken in een zonnige omgeving.

   Mis nooit het perfecte moment!

   De 4K-fotofunctie van de LUMIX TZ200 maakt het mogelijk om het perfecte moment vast te leggen door één frame te selecteren uit een 4K-video (opgenomen in 30 fps) op de camera en deze op te slaan als een aparte hoge resolutie-afbeelding naast de 4K-video.

   Nu fotograferen, later scherpstellen!

   Foto's maken zonder na te denken over scherpstellen. Met de op de nieuwste 4K-technologie gebaseerde Post Focus-functie kun je het gebied aanraken dat je graag scherp wilt stellen, zelfs als de foto al genomen is. Met de Focus Stacking-functie kun je moeiteloos verschillende focuspunten in één foto selecteren zodat je meer creatieve vrijheid krijgt. Zo kun je op belangrijkere zaken focussen tijdens je reizen!

   Wifi en eenvoudig uploaden

   Met wifi-connectiviteit en rechtstreekse toegang tot sociale media zet je een nieuwe post heel eenvoudig online om volgers te inspireren met je adembenemende reisfoto's.

   Specificaties

   Aantal pixels (MP):
   20.9 MP
   Type sensor:
   MOS
   Optische zoom (x):
   15 x
   Minimaal diagfragma (F):
   F6.4
   Opnamekwaliteit video:
   4K
   Schrijf zelf een review en maak wekelijks kans op €100!

   Info van het merk