Sony | RX100 VI + ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-200 mm F2.8-4.5

€ 939,00
(0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!)
Vergelijk
Wenslijst
Sony RX100 VI + ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-200 mm F2.8-4.5
Sony RX100 VI + ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-200 mm F2.8-4.5
Sony RX100 VI + ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-200 mm F2.8-4.5
Sony RX100 VI + ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-200 mm F2.8-4.5
Sony RX100 VI + ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-200 mm F2.8-4.5
Sony RX100 VI + ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-200 mm F2.8-4.5
Sony RX100 VI + ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-200 mm F2.8-4.5
  Sony RX100 VI + ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-200 mm F2.8-4.5
  Sony RX100 VI + ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-200 mm F2.8-4.5
  Sony RX100 VI + ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-200 mm F2.8-4.5
  Sony RX100 VI + ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-200 mm F2.8-4.5

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant
   warranty-icon
   5 jaar garantie van Krëfel - €100.00

   De beste service

   • Gratis levering vanaf €20
   • Besteld voor 22u00, morgen geleverd*
   • Levering 7 op 7
   • Thuislevering via CargoVelo
   € 939,00
   Let op, geld lenen kost ook geld.
   Tijdelijk niet leverbaar

   Tijdelijk niet leverbaar

   Helaas is dit product tijdelijk niet meer leverbaar. Wil je op de hoogte gebracht worden wanneer dit product terug voorradig is? Klik dan hier:

   Beschrijving

   Sony RX100 VI + ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-200 mm F2.8-4.5

   Vergroot uw bereik met een sterke zoom en snellere autofocus

   Alle functies die u nodig hebt om het moment vast te leggen: groot zoombereik van 24–200 mm, bliksemsnelle autofocus, snel continu fotograferen, verbeterde videomogelijkheden en professionele bedieningselementen, alles in een opmerkelijk compacte behuizing.

   Leg meer van de wereld vast met een groter zoombereik

   Alle details van de RX100 VI zijn zorgvuldig gefabriceerd voor een ongeëvenaarde beeldkwaliteit. Slim ontworpen optica bieden ongelooflijke prestaties in een compacte camera. Optische beeldstabilisatie houdt het beeld stabiel, zelfs bij handheld fotograferen aan het telefoto-uiteinde van het zoombereik. En de geavanceerde beeldverwerkingsprocessor zorgt voor een betere beleving van de beeldresolutie met minder ruis.

   Geraffineerde, hoogwaardige optica

   Het nieuwe lenssysteem is geconfigureerd voor maximale resolutie en helderheid over het hele zoombereik en corrigeert voor sferische, comatische en chromatische aberraties. Het geeft de camera een buitengewoon groot telefotovermogen, waardoor u de grenzen van uw creatieve expressie kunt verleggen.

   Groot zoombereik in een compacte behuizing

   De lens-optica (15 elementen in 12 groepen) leveren beelden van hoge kwaliteit over een groot zoombereik, ondanks de bescheiden afmetingen.

   Optica voor hoge resolutie

   De lenselementen bestaan onder andere uit vier AA-lenzen (geavanceerd asferisch) en twee glazen ED-elementen (extra lage verstrooiing) die samen zorgen voor een uitmuntende resolutie — tot aan de randen van het beeld en over het hele telefotobereik.

   Groot diafragma

   Grote diafragma's over het hele zoombereik maken korte sluitertijden en grote hoeveelheden bokeh mogelijk. Zelfs halverwege het telefotobereik behoudt de camera diafragma's van F4 bij 100 mm en F4.5 bij 200 mm.

   Optical SteadyShot™

   Sony is terecht trots op het beeldstabilisatiesysteem, dat nu nog verder is verbeterd. Het levert een mate van beeldstabilisatie die equivalent is aan een 4,0 staps hogere sluitertijd bij het 200 mm telefoto-uiteinde. Leg hoogwaardige beelden vast, zelfs van veraf en bij weinig licht, met betrouwbare, stabiele handheld opnamen.

   Premium, gestapelde CMOS-sensor van 13,2 x 8,8 mm

   De gestapelde CMOS-sensor (13,2x8,8 mm) zorgt voor een snellere verwerking. De achterverlichting-technologie verhoogt de effectiviteit waarmee licht wordt gevangen en creëert een breed gevoeligheidsbereik (ISO 80-12.800) en minder ruis.

   Geavanceerde BIONZ X™-processor voor een hogere beeldkwaliteit

   Verbeteringen van het BIONZ X-verwerkingsalgoritme zorgen voor een hogere resolutiebeleving en lage ruisniveaus, plus nauwkeurigere gezichts- en oogherkenning. De verbeterde beeldverwerkingssnelheid maakt ook snellere AF/AE-detectie mogelijk.

   Snelle hybride autofocus voor de snelste AF in zijn klasse: 0,03 s.

   De opmerkelijke snelle AF, de snelste in zijn klasse, wordt bereikt door de combinatie van een AF-systeem met brandpuntsvlakfasedetectie (met snelle, uitstekende trackingmogelijkheden) en AF met contrastdetectie (met een hoge nauwkeurigheid).

   Brede dekking: AF met fasedetectie en een breed bereik van 315 punten

   De 315 brandpuntsvlakfasedetectiepunten van het AF-systeem dekken 65% van het beeld, met een breed bereik en hoge dichtheid, zodat zelfs kleine en snelle onderwerpen — waarop scherpstellen moeilijk is — op het hele beeld worden vastgelegd.

   De AF houdt snelle onderwerpen in het vizier

   Als uw onderwerp snel beweegt, houdt de High-density Tracking AF-technologie de actie bij via een hoge concentratie autofocuspunten rond zijn locatie.

   Premium oog-autofocus, ideaal voor portretfoto's

   Het geraffineerde oog-autofocussysteem beschikt over uitstekende trackingprestaties. Dit systeem stelt nauwkeurig scherp op de ogen van uw onderwerp zodat u nog betere portretfoto's kunt maken.

   Touch Focus: verleg het focuspunt intuïtief

   Met de functie Touch Focus hoeft u alleen op de monitor te tikken om het focuspunt in te stellen. En met Touch Pad AF kunt u het focuspunt op intuïtieve wijze instellen door uw vinger te slepen als u de zoeker gebruikt.

   Leg elk moment vast met 24 fps met AF/AE-tracking

   Als u elk moment van de actie betrouwbaar wilt vastleggen, kunt u met de functie voor continu fotograferen met 24 frames per seconde opnemen en maximaal 233 continue opnamen maken.

   Hoogwaardige 4K-films en veelzijdige productiemogelijkheden

   HDR-video (groot dynamisch bereik), met een hoger kleur- en helderheidsbereik, kan nu worden gebruikt zonder extra bewerking dankzij de mogelijkheid om met HLG (Hybrid Log-Gamma) op te nemen.

   Snelle hybride autofocus voor betere films

   Snelle hybride AF werkt optimaal met AF met fasedetectie bij een breed bereik — bij films én foto's — waardoor de lens soepel en snel automatisch scherpstelt. U kunt de AF-instelling ook creatieve elementen zoals slow-focus-effecten laten toevoegen.

   Opnemen met S-Gamut en S-Log3 geeft u meer flexibiliteit bij het nabewerken

   S-Log2- en S-Log3-gammacurves leggen grotere helderheids- en kleurbereiken vast. Daardoor kunt u kleurgradaties toepassen tijdens het nabewerken en worden te felle highlights beperkt.

   Toegang tot de zoeker met één druk op een knop

   De intrekbare zoeker is beschikbaar met één druk op de knop en heeft een organisch electroluminescent display met een resolutie rond 2,35 miljoen dots voor uitzonderlijke details en betrouwbare kleurenreproductie.

   Kantelbaar lcd-beeldscherm met Touch Shutter

   De Touch Shutter is een intuïtief alternatief voor de sluiterknop en is soms gemakkelijker te bereiken, afhankelijk van de manier waarop u de camera vasthoudt. U kunt het scherm ongeveer 180 graden omhoog en 90 graden omlaag kantelen.

   Specificaties

   Beeldsensor:
   1 inch
   Sensorgrootte (mm):
   13,2 x 8,8 mm
   Effectieve pixels (MP):
   20.1 MP
   Beeldverwerkingsprocessor:
   BIONZ X
   Zoeker:
   Elektronische OLED
   Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!

   Info van het merk

   • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
   • BTW BE 0400.673.544
   • Copyright 2023