Nikon | Coolpix P1000 Zwart - 125x optische zoom

€ 1.199,00
(0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!)
Vergelijk
Wenslijst
Nikon Coolpix P1000 Zwart - 125x optische zoom
Nikon Coolpix P1000 Zwart - 125x optische zoom
Nikon Coolpix P1000 Zwart - 125x optische zoom
Nikon Coolpix P1000 Zwart - 125x optische zoom
Nikon Coolpix P1000 Zwart - 125x optische zoom
Nikon Coolpix P1000 Zwart - 125x optische zoom
  Nikon Coolpix P1000 Zwart - 125x optische zoom
  Nikon Coolpix P1000 Zwart - 125x optische zoom
  Nikon Coolpix P1000 Zwart - 125x optische zoom
  Nikon Coolpix P1000 Zwart - 125x optische zoom

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant
   warranty-icon
   5 jaar garantie van Krëfel - €150.00

   De beste service

   • Gratis levering vanaf €20
   • Besteld voor 22u00, morgen geleverd*
   • Levering 7 op 7
   • Thuislevering via CargoVelo
   € 1.199,00
   Let op, geld lenen kost ook geld.
   Click&collect 1h of levering in 3 werkdagen
   Controleer de voorraad in de winkel

   Beschrijving

   Nikon Coolpix P1000 Zwart - 125x optische zoom

   Onmogelijk bereik. Mogelijk gemaakt.

   De sterrenhemel binnen bereik. Vogels op hun nest. De mogelijkheden zijn nu onbegrensd wanneer u beschikt over een uitmuntende 125x optische zoom. Maak scherpe foto's en video's van onderwerpen die zich tot op heden buiten uw bereik bevonden.

   Ga tot het uiterste

   Opnamen van maanlandschappen. Wilde dieren. Een vliegtuig in de verte. De 125x optische zoom is de sterkste ter wereld. Dankzij brandpuntsafstanden met een bereik van 24 tot 3000 mm komen verbazingwekkende onderwerpen binnen handbereik. 250x Dynamic Fine Zoom breidt de bovengrens voor zoomen digitaal uit tot maar liefst 6000 mm. Zoom uit om het gehele onderwerp vast te leggen met een groothoekcompositie of zoom in op de kleinste details. Zelfs op die op het maanoppervlak.

   Verbluffend fraaie opnamen

   Ervaar scherpe opnameresultaten, zelfs bij ultratelezoom brandpuntsafstanden. Lichtsterk f/2.8 NIKKOR-objectief, beeldsensor van 16 MP en RAW-ondersteuning. De gevoelige BSI CMOS-sensor geeft samen met het lichtsterke f/2.8 NIKKOR-objectief alle vrijheid om opnamen te maken bij weinig licht. Nikon's krachtige EXPEED-beeldverwerkingsengine en geavanceerde objectieftechnologieën beperken vertekening zelfs bij sterk zoomen tot een minimum. Met het snelle autofocussysteem kunt u actiefoto's maken met maximaal 7 bps. En RAW-ondersteuning laat u ongecomprimeerde beeldbestanden opslaan en exporteren naar uw favoriete verwerkings-/bewerkingsprogramma.

   Elke hoek

   Stel de compositie van schitterende opnamen samen met behulp van de elektronische zoeker met hoge resolutie en de kantelbare monitor van de camera. De ultra-high-definition (circa 2.360.000 beeldpunten) elektronische zoeker biedt zelfs in lichte omstandigheden een heldere, gedetailleerde weergave van uw opname. En de heldere LCD-monitor van 3,2 inch met 921.000 beeldpunten kan in bijna elke richting worden gekanteld en gedraaid. Een oogsensor zorgt ervoor dat de camera automatisch overschakelt van opnamen via de monitor naar opnamen via de zoeker zodra u de camera in de buurt van uw gezicht houdt.

   Supertele 4K-films

   Maak prachtige 4K/UHD-video-opnamen met stereogeluid. Leg de lancering van een raket van zeer dichtbij vast. Film de eerste vlucht van een adelaarsjong vanuit een verafgelegen schuilplaats. Maak eenvoudig 4K/UHD-filmopnamen van 30p of neem Full HD-videobeelden (1080p) op met een beeldsnelheid tot maximaal 60p. De camera ondersteunt schone HDMI-uitvoer, zodat u videobeelden tijdens opname kunt weergeven op een externe monitor zonder informatie. En met de microfoonaansluiting op de camera kunt u een externe microfoon aansluiten voor nog helderder geluid. Ingebouwde filmfuncties zijn onder meer Superlapsefilm, waarmee u een snelle reeks opnamen van veranderende landschappen en unieke perspectieven kunt maken. En Time-lapse-film is ideaal voor het vastleggen van opnamen van vergezichten, sterrensporen en de baan van de maan aan de nachtelijke hemel.

   Stabiele beelden

   Nikon's vibratiereductie corrigeert cameratrilling. Zelfs wanneer u teleopnamen uit de hand maakt, produceert de camera stabiele foto's en video-opnamen. Dankzij Nikon's systeem voor optische vibratiereductie (VR) met dubbele detectie kunt u opnamen maken met sluitertijden die tot vijf stops langer zijn dan zonder dit systeem.⁴ De effecten van cameratrilling worden zelfs bij weinig licht tot een minimum beperkt en u kunt scherpere foto's en films maken zonder te onderbelichten. Vibratiereductie met de stand Actief biedt een stabieler zoeker- en monitorbeeld, wat ideaal is wanneer u rondloopt. Of u nu vanuit de achterbak van een terreinwagen een condor ontdekt of vanaf het dek van een boot een walvis ziet die door het wateroppervlak heen breekt, u maakt altijd een opname met de perfecte compositie.

   Deel wonderschone opnamen. Blijf verbonden via SnapBridge.

   De camera blijft verbonden met uw smartapparaat om schitterende foto's te kunnen synchroniseren terwijl u ze maakt, waarna u ze direct kunt delen. Gebruik uw smartapparaat om de ontspanknop op afstand te bedienen. Nikon's SnapBridge-app houdt uw camera via Bluetooth® low energy continu verbonden met uw smartapparaat. Zo kunt u foto's tijdens het fotograferen synchroniseren met uw smartapparaat, zonder telkens opnieuw verbinding te moeten maken. Zet films handmatig over wanneer u maar wilt via de ingebouwde Wi-Fi® van de camera. SnapBridge werkt de locatie en datum van de camera bij via de GPS-gegevens op uw smartapparaat, waardoor u gemakkelijk uw avonturen via uw teleopnamen kunt bijhouden. En met de app kunt u ook via uw smartapparaat de zoomfunctie van de camera bedienen of de sluiter ontspannen.

   Doe mee met sterfotografen

   Ga creatief aan de slag met ingebouwde opnamestanden. Omdat voor een fantastische superteleopname meer nodig is dan alleen het onderwerp dichtbij halen. Maak opnamen van de maan in al haar gedaanten in de stand Maan, die de optimale camera-instellingen kiest om scherpe astronomische beelden vast te leggen. Haal schuwe, snel bewegende dieren dichterbij in de stand Vogels bekijken. Met de opnamestanden Bulb en Tijd kunt u de sluiter tot 60 seconden geopend houden, wat perfect is voor nachtfotografie. En met Meervoudige belichting kunt u maximaal drie opnamen over elkaar heen plaatsen om unieke beelden te creëren.

   Vind altijd uw doel

   Een grote grip en goed geplaatste knoppen maken het gemakkelijk om de zoom snel en vloeiend aan te passen. Wat er ook aan de hemel verschijnt, u bent altijd gereed. De royale grip van deze camera zorgt ervoor dat u de camera stabiel kunt vasthouden en met de zijzoomknop kunt u het objectief met uw duim bedienen. Met een simpele druk op de terugkeerzoomknop wordt het objectief ingetrokken naar een grotere hoek, zodat u onderwerpen die buiten beeld zijn geraakt gemakkelijk weer in beeld kunt brengen. Deze COOLPIX-camera weegt ook minder dan een kwart van het gewicht van een D-SLR-camera met een superteleobjectief. Doordat de camera slechts 1,4 kg weegt, is deze veel gemakkelijker te hanteren wanneer u opnamen uit de hand maakt.

   Specificaties

   Beeldsensor:
   1/2.3 inch
   Effectieve pixels (MP):
   16 MP
   Zoeker:
   Elektronisch OLED
   Touchscreen:
   Opnamekwaliteit video:
   4K/Ultra HD
   Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!

   Info van het merk

   • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
   • BTW BE 0400.673.544
   • Copyright 2023

   Inloggen

   Welkom bij Krëfel

   Vul je gegevens in en ga verder

   Nog geen account? Registreer

   Wachtwoord vergeten?

   of