Fujifilm X-T30 Zwart + objectief XC 15-45 mm f/3.5-5.6 OIS PZ

Fujifilm X-T30 Zwart + objectief XC 15-45 mm f/3.5-5.6 OIS PZ
Vergroot
Fujifilm X-T30 Zwart + objectief XC 15-45 mm f/3.5-5.6 OIS PZ
Fujifilm X-T30 Zwart + objectief XC 15-45 mm f/3.5-5.6 OIS PZ
Fujifilm X-T30 Zwart + objectief XC 15-45 mm f/3.5-5.6 OIS PZ
Fujifilm X-T30 Zwart + objectief XC 15-45 mm f/3.5-5.6 OIS PZ
Fujifilm X-T30 Zwart + objectief XC 15-45 mm f/3.5-5.6 OIS PZ
 • Beeldsensor: APS-C
 • Sensorgrootte (mm): 23,5 x 15,6 mm
 • Effectieve pixels (MP): 26.1 MP
 • Lensbevestigingstype: Fujifilm X-vatting
 • Beeldverwerkingsprocessor: X-Processor 4
 • Meer specificaties
929,00
Voeg toe aan lijst
Gratis verzending vanaf €20
Prijsgarantie: altijd de laagste prijs
Voor 22u00 besteld, morgen in huis
Levering op zaterdag en zondag
30 dagen bedenktijd

Beschrijving

FujifilmX-T30 Zwart + objectief XC 15-45 mm f/3.5-5.6 OIS PZ

Systeemcamera's zetten de volgende stap op het gebied van expressieve mogelijkheden.

Alle functies van meer dan vier generaties X-serie komen samen in de FUJIFILM X-T30. Nu een nog hogere afbeeldingskwaliteit en snellere verwerkingstijd dankzij een combinatie van de nieuwste X-Trans™ CMOS 4-sensor en een beeldverwerkingsengine, in een nog compactere en lichtere behuizing.

Van achteren belichte 26,1 megapixel beeldsensor

De FUJIFILM X-T30 is voorzien van de vierde generatie X-Trans CMOS 4-sensor uit de X-serie. Met een indrukwekkende resolutie van 26,1 megapixels maakt de sensor gebruik van een unieke X-Trans kleurenfilterreeks die moiré en valse kleuren minimaliseert zonder optisch laagdoorlaatfilter. De van achteren belichte structuur verbetert de beeldkwaliteit terwijl ruis wordt verminderd, zodat de gevoeligheid wordt uitgebreid naar ISO160.

Perfect gekoppelde beeldverwerkingsengine voor maximale prestaties

De nieuwe X-Processor 4 heeft een quad-core design dat alles uit de X-Trans CMOS 4-sensor haalt. Deze combinatie van processor en sensor zit achter de verbeterde filmsimulatiemodus waarmee u rijkere kleuren en tonen realiseert, de camera bewegende onderwerpen nu nog beter kan volgen, de AF nog sneller en nauwkeuriger is en de 4K/30P-videoprestaties nog beter zijn.

Snellere en nauwkeurigere autofocus

Het aantal fasedetectiepixels in de sensor is nu 2,16 miljoen en de fasedetectie AF-zone is uitgebreid naar het volledige frame (circa 100%), voor snel en nauwkeurig automatisch scherpstellen. De weinig-lichtlimiet voor fasedetectie AF is ook uitgebreid naar -3.0EV van +0.5EV in de vorige generatie camerasystemen.

Zes AF-modi

De beschikbare AF-modi zijn "Enkelpunts AF" voor nauwkeurig scherpstellen op één punt, "Zone-AF" voor een bewegend onderwerp en "Groothoek/Tracking AF". Deze kunnen worden gecombineerd met de AF-S- en AF-C-modi tot een totaal van zes AF-patronen.

Mechanische sluiter en elektronische sluiter

In de sportweergavemodus maakt de FUJIFILM X-T30 met de mechanische sluiter serieopnames met volledige resolutie met een snelheid van tot wel 8,0 fps. Hierbij worden foto's gemaakt binnen een bijgesneden kader van circa 16,6 megapixels (1,25x bijgesneden), gemarkeerd met de weergavezoeker, zodat u de bewegingen van een onderwerp kunt volgen zelfs voordat het onderwerp zich binnen het opnamekader bevindt. Met de elektronische sluiter ondersteunt de FUJIFILM X-T30 razendsnelle, black-outvrije serieopnames tot wel 30 fps. Bij gebruik van de elektronische sluiter kunt u ook kiezen voor de stille modus.

"Gezichtsherkenning- en oogdetectie-AF" voor nog mooiere portretfoto's

De "Gezichtsherkenning- en oogdetectie-AF" volgt het onderwerp nu twee keer beter dan eerdere modellen. De FUJIFILM X-T30 blijft nauwkeurig scherpgesteld op voor- of zijgezichten van personen in scènes die erom bekend staan dat ze lastig te volgen zijn. De ogendetectie-AF wordt ook ondersteund in de AF-C-modus, zodat de camera scherpgesteld blijft op de ogen van het onderwerp, ook bij portretfoto's met beweging. De ogendetectie-AF kan zo worden ingesteld dat deze bij het scherpstellen prioriteit geeft aan het rechter- of het linkeroog, of het oog dat zich het dichtst bij de camera bevindt. Dit is een geweldige functie bij portretfotografie, waarbij de nauwkeurigheid van het scherpstellen vraagt om een lage scherptediepte.

Functie voor "Gezichtsselectie" om belangrijke onderwerpen vast te leggen

Wanneer zich binnen het frame meerdere gezichten bevinden, kunt u een specifieke persoon selecteren op het touchscreen of met de scherpstelhendel, zodat de AF en belichtingsinstellingen automatisch worden geoptimaliseerd voor het onderwerp. "Gezichtsselectie" is ideaal wanneer u bijzondere groepsfoto's maakt, of foto's van een bepaald persoon in een grote groep bij sport- en andere evenementen.

4K/30P filmopname en digitale audio met hoge resolutie

Dankzij de 4e generatie beeldsensor en processor maakt de FUJIFILM X-T30 geweldige 4K filmopnames. Deze worden eigenlijk opgenomen in 6K (6240 x 3510), voor fantastische kwaliteit in 4K (3810 x 2160). Daarnaast biedt de camera ondersteuning voor de DCI-indeling (17:9), voor een nog cinematografischere uitstraling van uw films. De FUJIFILM X-T30 neemt audio op in hoge resolutie, zonder dat daar aanvullende accessoires voor nodig zijn. F-Log-opname en 4:2:2 10-bit uitvoer via de HDMI-poort worden ook ondersteund, zodat de camera uitstekend geschikt is voor nog professionelere, volwaardige films.

Gezichtsherkenning- en oogdetectie-AF bij filmopnames

Gezichts- en oogdetectie-AF is ook beschikbaar bij filmopnames. In combinatie met de "Gezichtsselectie"-functie, kunt u met behulp van het touchscreen of de scherpstelhendel wisselen van persoon waarop tijdens het opnemen wordt scherpgesteld.

4K film met de filmsimulatiemodus

Met alle filmsimulatiemodi kunt u 4K-filmopnames maken ETERNA is dankzij de getemperde kleuren en rijke schaduwen ideaal voor filmopnames en geeft de opname een cinematografische uitstraling. Met ACROS krijgt u een monochrome film met een fijne textuur en rijke gradatie. Met CLASSIC CHROME creëert u een unieke sfeer die doet denken aan een klassieke film die wordt afgespeeld op een filmprojector. Met Velvia kunt u de filmbeelden een hoge verzadiging geven.

De unieke filmsimulatiemodi van FUJIFILM

Dankzij de rijke kleuren en tonen die u creëert met de 16 verschillende filmsimulatiemodi kunt u uw creativiteit de vrije loop laten, alsof u wisselt tussen verschillende soorten fotografische films. Deze functie is ontwikkeld aan de hand van de kleurpresentatiefilosofie van FUJIFILM en de kennis die het bedrijf heeft opgedaan in de 80 jaar die het al fotografische film produceert. Daarom is FUJIFILM ook de enige die deze functie biedt. Onder de verschillende opties vindt u PROVIA en Velvia, genoemd naar de eigen fotografische films van FUJIFILM, ETERNA, dat de tonen van speelfilms evenaart, CLASSIC CHROME dat geschikt is voor documentairefoto's, en twee soorten monochrome filters, waaronder ACROS.

Speciale effecten voor nog sprekendere foto's

Met de FUJIFILM X-T30 kunt u verschillende effecten realiseren, die u vervolgens kunt combineren met de filmsimulatiemodi. Zo geeft u kleurtonen en gradaties net dat beetje extra flair. Een van de speciale effecten die u kunt toepassen is het chroomeffect. Hiermee produceert u diepere kleuren en kleurverlopen in onderwerpen met sterk verzadigde kleuren, die vaak lastig te fotograferen zijn. Met de functie monochroomaanpassing produceert u waarheidsgetrouwe warme en koele zwarttinten in digitale foto's op een manier die vroeger alleen kon worden gerealiseerd met specifiek fotopapier of specifieke ontwikkelvloeistof. Met het korreleffect wordt het beeld van digitale foto's enigszins korrelig, voor een textuur zoals we die kennen van analoge fotografie. Daarnaast kunt u op de camera de hoge tonen, schaduwtonen, scherpte en andere instellingen configureren.

De FUJIFILM X-T30 staat voor de designfilosofie van de X-serie.

Elk onderdeel van het design, van de draaiknopbediening tot de compacte, lichtgewicht behuizing, is ontworpen met de fotograaf in het achterhoofd. De FUJIFILM X-T30 bevat de nieuwste generatie APS-C-sensor, zodat elke afbeelding met de hoogste kwaliteit wordt vastgelegd. Daarnaast is de camera een lust voor het oog en een weerspiegeling van de passie voor het vastleggen van het moment. Duik in de wereld van de fotografie. De camera bevat vele handige functies, zoals het lcd-touchscreen aan de achterzijde en een goed verborgen, ingebouwde flitser.

Vele verschillende opnamemodi, zodat er altijd een geschikte bij zit voor de omstandigheden

Als u de instellingen zelf wilt configureren, kiest u voor "Handmatig". Met "Prioriteit diafragmaopening" geeft u prioriteit aan de scherptediepte en Bokeh – een effect waarbij de achtergrond een wazig effect krijgt. Met "Sluitertijdprioriteit" weet u zeker dat u de beweging van uw onderwerp vastlegt en met "Geprogrammeerd" laat u de keuze van de diafragmaopening en de sluitertijd aan de camera. Verder kunt u kiezen voor "Geavanceerde SR AUTO" voor intelligent, volledig automatisch vastleggen.

Regelingmodus

U kunt "Programma", "Sluiterprioriteit", "Diafragmaprioriteit" en "Handmatig” selecteren met de sluitertijddraaiknop en de diafragmaring op de lens. Met de draaiknop belichtingscompensatie kunt u de belichting aanpassen tot ±5 stops.

Auto-modus

Wanneer u de modus Geavanceerde SR AUTO gebruikt, selecteert de camera automatisch de optimale instellingen uit 58 vooraf ingestelde scènes.

Modus Geavanceerde SR AUTO

Wanneer de modus Geavanceerde SR AUTO is geselecteerd, analyseert de camera de scène en selecteert automatisch de optimale instellingen voor AF en de belichting. Deze modus is ideaal voor situaties waarin u lastig kunt bepalen wat de juiste belichtingsinstellingen zijn. U hoeft alleen op de sluiter de drukken voor hoogwaardige kwaliteit en de prachtigste foto's.

Geavanceerde elektronische zoeker

De FUJIFILM X-T30 heeft een elektronische zoeker (EVF) met circa 2,36 miljoen beeldpunten en een vergrotingsfactor van 0,62x. Dit is een helderdere en hogere resolutie dan bij eerdere modellen en biedt een vergrotingsfactor die vergelijkbaar is met die van DSLR-camera's. Dankzij de vertragingstijd van het display van slechts 0,005 seconden en de ververssnelheid van 100 fps* weet EVF de bewegingen van uw onderwerp snel en nauwkeurig vast te stellen. Anders dan bij een DSLR-camera, ziet u dankzij de EVF precies wat de sensor zal vastleggen en wordt het effect van de filmsimulatie en belichting direct weergegeven in realtime, zodat u opnames kunt maken zonder dat u hoeft te controleren wat het beeldresultaat is van de instellingen.

Kantelbaar lcd-touchscreen

De FUJIFILM X-T30 heeft een kantelbaar 3,0-inch lcd-touchscreen met een beeldverhouding van 3:2 en circa 1,04 miljoen pixels. Doordat u het scherm kunt kantelen, maakt u eenvoudig opnames vanuit een hoge of lage positie. U kunt alle opnamegegevens die normaal gesproken worden weergegeven op het scherm uitschakelen als u zich alleen op de opname wilt concentreren.

Geavanceerd touchscreen

Dankzij het geavanceerde touchscreen kunt u de FUJIFILM X-T30 tijdens het opnemen besturen door middel van aanrakingen. Denk hierbij aan "Touch-AF", "Touchselectie scherpstelgebied", "Touch-opname" en "Touch-functie". Dat betekent dat u uw scherpstelgebied sneller en intuïtiever dan ooit kunt aanpassen en door middel van te vegen kunt bladeren door de gemaakte opnames.

Meer grip en ligt beter in de hand

De FUJIFILM X-T30 maakt gebruik van een hendel die in acht richtingen bewogen kan worden in plaats van de gebruikelijke knoppen met vier richtingen. Zo blijft er op de compacte behuizing van de camera meer ruimte over om deze goed vast te houden voor extra stabiliteit. Tegelijkertijd is de handgreep dikker gemaakt, zodat de camera beter en comfortabeler in uw hand ligt.

Automatische overdracht met Bluetooth®

U kunt de FUJIFILM X-T30 koppelen aan een smartphone of tablet met Bluetooth®, zodat u altijd verbinding heeft* en uw opnames automatisch kunt overdragen en eenvoudig kunt delen op social media. Deze verbinding maakt ook andere functionaliteiten mogelijk, zoals opnames maken op afstand vanaf een smartphone of computer, foto's bekijken die met uw apparaat zijn genomen en direct afdrukken naar een Instax-printer.

FUJIFILM Camera Remote

De gratis FUJIFILM app voor smartphones en tablets is nu geüpdatet en nog gebruiksvriendelijker. De app heeft vele verschillende functies, waaronder automatische overdracht van afbeeldingen, opnames maken op afstand, foto's uploaden, bladeren door de camera en geotagging aan de hand van de GPS- en tijdsgegevens van uw apparaat.

Volledige beschrijving

Gratis levering vanaf €20

Snelle levering Avondlevering tussen 18u en 21u

Morgen bij je thuis Besteld voor 22u00, morgen geleverd

Levering 7 op 7 Levering zaterdag en zondag

Specificaties

Product

 • Krëfel code42000654
 • MerkFujifilm
 • EAN4547410399929

Algemeen

 • SamenstellingBody met 1 lens
 • Type toestelMirrorless
 • BeeldsensorAPS-C

Sensor

 • Benaming sensorX-Trans™ CMOS 4
 • Sensorgrootte (mm)23,5 x 15,6  mm
 • Aantal pixels (MP)26.7  MP
 • Effectieve pixels (MP)26.1  MP
 • Cropfactor (x)1.5  x
 • Beeldverhouding3:2

Body

 • BeeldstabilisatieIn lens
 • BeeldverwerkingsprocessorX-Processor 4
 • Sluitertijd (sec)1/32000 - 30  sec
 • Zelfontspanner (sec)2 - 10  sec
 • ZoekerElektronische OLED
 • Dekking beeldveld (%)100  %
 • Grootte zoeker (cm)0.99  cm
 • Aantal pixels (px)2360000  px
 • Vergroting (x)0.62  x
 • SchermtypeLCD
 • Schermgrootte (inch)3  inch
 • Beeldschermpixels (px)1040000  px
 • Touchscreen
 • Kantelbaar - boven (°)45  °
 • Kantelbaar - beneden (°)90  °
 • Afmetingen (cm)11,84 x 8,28 x 4,68  cm
 • Gewicht (gr)383  gr
 • Statiefaansluiting (1/4")
 • LensbevestigingstypeFujifilm X-vatting
 • Gezichtsherkenning
 • Rode ogencorrectie

Focus en belichting

 • ISO-gevoeligheid100 - 51200
 • Belichtingsverbetering (EV)-/+ 5 EV
 • Autofocus met vergrendeling
 • Scherpstelpunten425
 • Fasedetectie AF
 • Contrastdetectie AF

Flits

 • Ingebouwde flitser
 • FlitssturingTTL
 • Flitssynchronisatie (sec)1/180  sec
 • Aansluiting externe flitserHot Shoe
 • Richtgetal5

Lens

 • LensbevestigingFujifilm X-vatting
 • Filterdiameter (mm)52  mm
 • Gewicht (gr)135  gr
 • Diafragma (F)f/3.5 - 5.6
 • Brandpuntafstand (mm)15 - 45  mm
 • Brandpuntafstand - 35 mm equivalent (mm)23 - 69  mm
 • Minimale scherpstelafstand (cm)13  cm
 • Afmetingen - diameter x hoogte (cm)6,26 x 4,42  cm
 • Lensstructuur (elementen/groepen)10/9

Opnames en opslag

 • Opnamekwaliteit video4K/Ultra HD
 • Hoogste videoresolutie (px)4096 x 2160  px
 • Maximale video framerate (fps)23.97  fps
 • Foto's in RAW-formaat
 • Fotoresolutie (px)6240 x 4160  px
 • Beelden per seconde8
 • Slots voor geheugenkaart(en)1
 • Type(s) geheugenkaart(en)SD, SDHC, SDXC
 • Grootte geheugenkaart(en) (GB)256  GB
 • Klasse geheugenkaart10
 • Type USB-aansluitingUSB Type C
 • Type HDMI-aansluitingMicro HDMI
 • Hoofdtelefoonaansluiting
 • Microfoonaansluiting
 • Wi-Fi standaarden802.11 b, 802.11 g, 802.11 n
 • Wi-Fi frequentie (GHz)2,4 GHz
 • Bluetooth-versie4.2 LE
 • NFC
 • GPS

Energie en veiligheid

 • Type batterijLithium-ion
 • Gebruiksduur foto (#)380
 • Gebruiksduur video (min)45  min
 • Stofverwijderingssysteem

In de verpakking

 • Handleiding
 • Netstroomkabel
 • Draagriem
 • Bodydop
 • BatterijNP-W126S
 • Batterijlader

Gratis levering vanaf €20

Snelle levering Avondlevering tussen 18u en 21u

Morgen bij je thuis Besteld voor 22u00, morgen geleverd

Levering 7 op 7 Levering zaterdag en zondag