Sony Body α6400 APS-C Zwart
Vergroot
Sony Body α6400 APS-C Zwart
Sony Body α6400 APS-C Zwart
Sony Body α6400 APS-C Zwart
Sony Body α6400 APS-C Zwart
Sony Body α6400 APS-C Zwart
 • Beeldsensor: APS-C
 • Sensorgrootte (mm): 23,5 x 15,6 mm
 • Effectieve pixels (MP): 24.2 MP
 • Lensbevestigingstype: Sony E-bevestiging
 • Beeldverwerkingsprocessor: BIONZ X
 • Meer specificaties
949,00
Voeg toe aan lijst
Gratis verzending vanaf €20
Prijsgarantie: altijd de laagste prijs
Voor 22u00 besteld, morgen in huis
Levering op zaterdag en zondag
30 dagen bedenktijd

Beschrijving

SonyBody α6400 APS-C Zwart

Innovatie die in dienst staat van uw creativiteit

Geef uw creatieve vermogens vrij spel met hoogwaardige prestaties en geavanceerde functies zoals door AI aangestuurde realtime oog-autofocus, nieuwe, zeer nauwkeurige realtime tracking, supersnel continu fotograferen en filmopnamen in 4K HDR (HLG).

Betrouwbare AF voor geweldige actieopnamen

De innovatieve AF van de camera detecteert snel en trefzeker de positie van het onderwerp en volgt dan de bewegingen ervan, waarbij het onderwerp steeds scherp in beeld blijft.

425 AF-punten met fasedetectie

Dicht op elkaar gepakte scherpstelpunten bedekken circa 84% van het beeld en helpen bij het goed scherpstellen op onderwerpen.

AF-snelheid van 0,02 s

In het snelle hybride AF-systeem van de camera zijn de beste eigenschappen van AF met fasedetectie en AF met contrastdetectie gecombineerd.

Mogelijkheden voor doorlopende tracking

Bij bewegende onderwerpen worden AF-punten die dicht rond het onderwerp liggen geactiveerd voor nauwkeurige tracking.

Snel continu fotograferen met AF/AE tot 11 fps

Mis nooit een actiemoment dankzij snelle interne verwerking en het grote buffergeheugen. Maak opnamen met max. 11 fps voor weergave achteraf of met 8 fps voor live weergave met minimale vertraging, of maak in één continue burst ca. 116 opnamen in JPEG (Standard) of 46 opnamen in gecomprimeerde RAW-indeling.

Geluidloos continu fotograferen tot wel 8 fps

Wanneer u absoluut stil moet zijn tijdens het fotograferen, bijvoorbeeld van een live optreden, kunt u geluidloos fotograferen tot 8 fps zonder sluitergeluid met AF/AE-tracking, zelfs in de AF-C-modus, met realtime oog-autofocus of realtime tracking, waardoor u extra opnamemogelijkheden hebt.

Slimme onderwerptracking

De nieuw opgenomen onderwerpherkenningstechnologie is op AI gebaseerd en verwerkt een immense hoeveelheid gegevens om zelfs snel bewegende onderwerpen te kunnen detecteren en volgen.

Nauwkeurige oogherkenning

Verbeterde realtime oog-autofocus is uitstekend in staat menselijke gezichten te herkennen en stelt nauwkeurig scherp op de ogen van een persoon. U hoeft hier niets speciaal voor in te stellen en kunt gewoon op de sluiterknop drukken.

Doorlopende oogtracking

Wanneer AF-C is ingesteld, zorgt realtime oog-autofocus voor een blijvende scherpstelling op een bewegend onderwerp, zelfs wanneer een deel van het gezicht is verborgen, bij tegenlicht of wanneer het onderwerp omlaag kijkt.

Het linker- of rechteroog van uw onderwerp kiezen

U kunt nu het linker- of rechteroog of automatisch selecteren in het menu, zodat u zich kunt concentreren op de compositie. Deze selecties kunnen aan knoppen worden toegewezen, zodat u snel tussen opties kunt schakelen tijdens het fotograferen.

Realtime tracking houdt de scherpstelling betrouwbaar vast

Bij sportevenementen en andere situaties waarin uw onderwerpen snel bewegen is het ideaal als u de scherpstelling constant kunt behouden. Dit kan net het verschil betekenen tussen het vastleggen of het missen van een belangrijk moment.

Een nieuw algoritme herkent en volgt bewegende onderwerpen

Een nieuw algoritme voor onderwerpherkenning verwerkt ruimtelijke informatie op basis van kleur, afstand tot het onderwerp (diepte), patroon (helderheid) en gezichts- en ooginformatie supersnel in realtime.

Naadloze tracking van lichaam, gezicht en ogen

Wanneer u opnamen maakt van een bewegende persoon in de verte, volgt het trackingsysteem het hele lichaam en afhankelijk van de omstandigheden van het onderwerp verschuift het scherpstelgebied naadloos naar het gezicht of de ogen.

Gewoon aanraken en volgen

Nadat Touch Tracking in het menu is ingesteld, selecteert u uw onderwerp eenvoudigweg door het beeldscherm aan te raken. Bij zowel foto's als films begint de camera het onderwerp dan automatisch te volgen.

Geniet van prachtige beelden met opmerkelijk veel details

Dankzij de grote sensor en de nieuwste beeldverwerkingsprocessor kunt u opnamen maken van alles wat u op een dag tegenkomt. De beelden worden prachtig scherp en helder en de kleuren zien er natuurlijk uit, zelfs bij weinig licht.

Een sensor met 24,2 megapixels en verbeterde beeldverwerking

De APS-C-sensor bevat koperbedrading en verbeterde circuitverwerking die helpen om licht efficiënter op te vangen. Samen met de beeldverwerkingsprocessor wordt hierdoor een betere beeldresolutie en natuurlijkere weergave van texturen bereikt.

Zuivere beelden, zelfs bij weinig licht

Hogere beeldkwaliteit dankzij verbeterde ruisonderdrukking, zelfs in donkere scènes waar hoge gevoeligheid is vereist: de oorspronkelijke ISO-gevoeligheid is verhoogd naar ISO 32.000 (met uitgebreide ISO-gevoeligheid van maximaal ISO 102.400 voor foto's). Ruisreductie is vooral effectief in het veelgebruikte gemiddelde tot hoge gevoeligheidsbereik.

Natuurlijke beelden die overeenkomen met wat u ziet

Beeldverwerkingsalgoritmen die zijn overgenomen van full-frame camera's hebben geleid tot meer natuurgetrouwe kleurreproductie. Menselijke huidtinten zien er natuurlijker uit en de reproductie van de kleuren van planten is ook verbeterd.

Creatieve filmproducties

Met onder andere filmopname met een hoge resolutie van 4K dankzij volledige pixeluitlezing zonder pixelsamenvoeging, opties voor HDR (HLG) en S-Log/S-Gamut en vertraagde en versnelde opnamen zit de α6400 vol geavanceerde mogelijkheden die uw creativiteit bij het filmmaken ondersteunen.

Opnamen met hoge 4K-resolutie

Opnamen in Super 35mm-indeling met 2,4x oversampling resulteren in 4K-films (QFHD: 3840 x 2160) met een buitengewone beeldkwaliteit.

Snelle hybride AF voor films

U kunt soepele, stabiele scherpstelling instellen met hoogwaardige AF-tracking.

S-Log en HLG

De camera biedt verschillende opties voor beeldprofielen, waaronder S-Log en HDR (HLG).

Time-lapsefilms maken

Op de camera zelf kan de nieuwe functie voor intervalopname worden gebruikt, die neerkomt op continu fotograferen met een pauze van 1-60 seconden tussen de foto's. Deze opnamen kunnen vervolgens worden gebruikt om op een pc time-lapsefilms te maken met de Viewer-app uit de Imaging Edge-desktoptoepassingen.

Handige functies voor vloggen

Als u vlogs maakt, is het 180 graden kantelbare lcd-beeldscherm handig bij het kadreren van uw opnamen. Voor geluidsopnamen is er naast de externe microfoonaansluiting ook een optionele XLR-adapter (afzonderlijk verkrijgbaar) waarmee professionele microfoons kunnen worden gebruikt, voor een betere audiokwaliteit.

Doe uw voordeel met verschillende filmfuncties

Neem films in slowmotion (tot 5x) of versneld (tot 60x) direct op, zonder nabewerking op een pc, of creëer hoogwaardig slowmotion beeldmateriaal in postproductie op basis van supersnelle opnamen met 120 fps in Full HD-video. Gebruik proxy-filmopnamen voor eenvoudige bewerking en voorbeeldweergave, en selecteer met Photo Capture filmbeelden om als foto te gebruiken.

Een lcd-beeldscherm met hoge resolutie en handige aanraakfuncties

Het 180 graden kantelbare lcd-scherm van 7,5 cm laat u niet alleen de scène die u in beeld hebt zien, maar geeft u ook de mogelijkheid een aantal van de camerafuncties snel te bedienen met verschillende intuïtieve aanrakingen.

Scherpstelgebied soepel selecteren met Touch Pad

Met de functie Touch Pad kunt u de huidige scherpstelpositie soepel verplaatsen terwijl u door de zoeker kijkt. U sleept gewoon met uw vinger over het beeldscherm totdat u het gewenste scherpstelpunt hebt gevonden.

Touch Focus en Touch Shutter

Als u de scherpstellingsfocus wilt verplaatsen, zelfs tot de rand van het kader, raakt u met Touch Focus eenvoudig het beeldscherm aan. Met Touch Shutter is het mogelijk met één aanraking de scherpstelling in te stellen en de sluiter te activeren.

Realtime tracking inschakelen met Touch Tracking

Met de functie Touch Tracking raakt u eenvoudigweg het beeldscherm aan om realtime tracking te activeren voor foto's of films. De camera stelt dan onmiddellijk scherp op het gekozen onderwerp en houdt dit doorlopend scherp in beeld.

Stel uw camera precies in zoals u wilt

Een reeks aanpasbare functies, overgenomen van full-frame modellen, biedt u meer flexibiliteit en controle over de werking van uw camera.

Veelgebruikte functies toewijzen aan aanpasbare knoppen

Aan de acht toetsen en bedieningselementen kunt u naar wens een van de 89 beschikbare functies en bewerkingen toewijzen, waarbij u voor verschillende opties kunt kiezen al naar gelang u in de foto-, film- of weergavemodus bent.

De bediening in eigen hand met My Menu en My Dial

Met My Dial kunt u veelgebruikte functies aan de bedieningsdraaiknop en het instelwiel toewijzen voor snellere toegang. In My Menu kunt u tot 30 verschillende menu-items registreren om snelle toegang te krijgen tot menu-items die u vaak gebruikt.

Visualisatie op het instelscherm bij aanpassingen

Op het scherm met aangepaste instellingen toont een overzichtelijke illustratie van de bedienbare cameracomponenten welke knop of schakelaar u toewijst, en bij het instellen van het functiemenu krijgt u de structuur van het functiescherm te zien.

Volledige beschrijving

Gratis levering vanaf €20

Snelle levering Avondlevering tussen 18u en 21u

Morgen bij je thuis Besteld voor 22u00, morgen geleverd

Levering 7 op 7 Levering zaterdag en zondag

Specificaties

Product

 • Krëfel code42000669
 • MerkSony
 • EAN4548736092105

Algemeen

 • SamenstellingBody
 • Type toestelSysteemcamera
 • BeeldsensorAPS-C

Sensor

 • Benaming sensorExmor CMOS
 • Sensorgrootte (mm)23,5 x 15,6  mm
 • Aantal pixels (MP)25  MP
 • Effectieve pixels (MP)24.2  MP
 • Cropfactor (x)1.5  x
 • Beeldverhouding3:2

Body

 • BeeldstabilisatieIn lens
 • BeeldverwerkingsprocessorBIONZ X
 • Sluitertijd (sec)1/4000 - 30  sec
 • Zelfontspanner (sec)2 - 10  sec
 • ZoekerXGA OLED Tru-Finder™
 • Dekking beeldveld (%)100  %
 • Grootte zoeker (cm)1  cm
 • Aantal pixels (px)2359296  px
 • Vergroting (x)1.07  x
 • Oogafstand (mm)23  mm
 • SchermtypeTFT LCD
 • Schermgrootte (inch)3  inch
 • Beeldschermpixels (px)921600  px
 • Touchscreen
 • Kantelbaar - boven (°)180  °
 • Kantelbaar - beneden (°)74  °
 • Afmetingen (cm)12 x 6,69 x 5,97  cm
 • Gewicht (gr)403  gr
 • Statiefaansluiting (1/4")
 • LensbevestigingstypeSony E-bevestiging
 • Gezichtsherkenning
 • Rode ogencorrectie

Focus en belichting

 • ISO-gevoeligheid - foto100 - 102400
 • ISO-gevoeligheid - film100 - 32000
 • Belichtingsverbetering (EV)-5 - +5
 • Autofocus met vergrendeling
 • Scherpstelpunten425
 • Fasedetectie AF
 • Contrastdetectie AF

Flits

 • Ingebouwde flitser
 • FlitssturingVoorflits-TTL
 • Flitssynchronisatie (sec)1/160  sec
 • Richtgetal6

Opnames en opslag

 • Opnamekwaliteit video4K/Ultra HD
 • Hoogste videoresolutie (px)3840 x 2160  px
 • Maximale video framerate (fps)30  fps
 • Foto's in RAW-formaat
 • Fotoresolutie (px)6000 x 4000  px
 • KleurruimtesRGB, Adobe RGB
 • Slots voor geheugenkaart(en)2
 • Type(s) geheugenkaart(en)Memory Stick, SD, SDHC, SDXC
 • Grootte geheugenkaart(en) (GB)512  GB
 • Klasse geheugenkaart10
 • Type USB-aansluitingMicro USB
 • Type HDMI-aansluitingMicro HDMI
 • Microfoonaansluiting
 • Wi-Fi standaarden802.11 b, 802.11 g, 802.11 n
 • Wi-Fi frequentie (GHz)2,4 GHz
 • Bluetooth-versie4.1
 • NFC
 • GPS

Energie en veiligheid

 • Type batterijLithium-ion
 • Gebruiksduur foto (#)360
 • Gebruiksduur video (min)70  min
 • Stofverwijderingssysteem

In de verpakking

 • Handleiding
 • Netstroomkabel
 • USB-kabel
 • Draagriem
 • Oogschelp
 • BatterijNP-FW50
 • Batterijlader
 • Accessoireschoendop
 • Beoordelingen van onze klanten
 • Andere beoordelingen

Gratis levering vanaf €20

Snelle levering Avondlevering tussen 18u en 21u

Morgen bij je thuis Besteld voor 22u00, morgen geleverd

Levering 7 op 7 Levering zaterdag en zondag