Product image for Body Z6 + FTZ-adapter
Nikon | Body Z6 + FTZ-adapter

Nikon | Body Z6 + FTZ-adapter

€ 1.779,00
(0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak wekelijks kans op €100!)
Nikon Body Z6 + FTZ-adapter
Nikon Body Z6 + FTZ-adapter
Nikon Body Z6 + FTZ-adapter
Nikon Body Z6 + FTZ-adapter
Nikon Body Z6 + FTZ-adapter
Nooit meer leverbaarBekijk hiernaast de alternatieve producten
Waarborg
STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant
warranty-icon
5 jaar garantie van Krëfel - €75.00

De beste service

Dit product is nooit meer leverbaar. Gelukkig hebben we een heleboel nieuwe, vergelijkbare modellen. Bekijk ons assortiment.

Beschrijving

Nikon Body Z6 + FTZ-adapter

Uw visie. Uw stem.

Breng uw ideeën voor het voetlicht. Als u een snelle full-frame sensor hebt om opnamen mee te maken, hebt u de mogelijkheid om uw stempel te drukken.

HELEMAAL SCHERP

De full-frame BSI CMOS-sensor van 24,5 MP met AF in het filmvlak legt detailrijke, haarscherpe beelden vast.

SNELLER DAN SNEL

De razendsnelle EXPEED 6-beeldprocessor levert beelden met weinig ruis en een adembenemend dynamisch bereik bij hoge en lage ISO-waarden.

Z-vatting. Meer licht. Meer mogelijkheden.

Met de grootste full-frame objectiefvatting van de wereld kan de handzame Z 6-systeemcamera licht vastleggen als nooit tevoren.

Grote vatting. Grote impact.

De grote diameter van de 55mm-vatting betekent dat uw camera van de Z-serie meer licht binnenlaat. Slechts 16 mm tussen de vatting en de full-frame beeldsensor van de camera betekent dat er meer van dat licht de sensor bereikt.

Geïnspireerd door licht

Van schemerig blauw tot beeldende schaduwen. Het krachtige optische ontwerp van de objectieven met Z-vatting van Nikon gecombineerd met de grote vatting biedt u de mogelijkheid om met licht te toveren.

Eén adapter. Eindeloze inspiratie.

Met de vattingadapter FTZ op uw Z 6-camera bevestigd, staat het u vrij om bestaande NIKKOR-objectieven met F-vatting te gebruiken. Er is geen verlies van beeldkwaliteit. En objectieven zonder VR produceren nu nog meer scherpte met VR in de camera.

100–51.200 ISO. Geïnspireerd, zelfs 's avonds.

Van stadsbeelden om drie uur 's nachts tot portretten bij weinig licht, u hebt de vrijheid om details in het donker vast te leggen.

Full-frame. Volledig in beeld.

Autofocus met ultragroothoek. Helemaal scherp.

CREËER GROOT

Blijf scherp met ultrabrede autofocusdekking (AF) over 90% van het beeld. Gecombineerd met de ongelooflijke scherpstelkracht van de objectieven met Z-vatting van Nikon worden zelfs onderwerpen aan de rand van het beeld moeiteloos gedetecteerd. En verticaal fotograferen is ongekend precies.

STEL ZELF SCHERP

Het AF-systeem ontdekt beweging direct. Zelfs kleine of snelbewegende onderwerpen worden bij elk soort licht met een absolute precisie gevolgd. En u kunt de stand Precisie-AF gebruiken om de kleinste details te benadrukken.

BINNEN HET LICHT

Een lichtmeetstand tot -4 LW is beschikbaar bij het fotograferen met een objectief dat een maximaal diafragma van f/2 of groter heeft. Nuance in schaduw zoeken. Blijf scherpgesteld op details, zelfs wanneer het licht van de maan het enige is.

LEG DE GEZICHTSUITDRUKKING VAST

Een intelligente AF-processor voor gezichtsherkenning detecteert gezichten en houdt deze vast. Die oogopslag. Die gezichtsuitdrukking. U legt ze vast, zelfs als iemand snel beweegt.

Timing is alles.

Continu-opnamen met 12 bps. Zoek beelden vol schoonheid binnen de actie.

STABIEL

Optische vibratiereductie (VR) over vijf assen in de camera corrigeert de cameratrilling in vijf richtingen. Foto's blijven scherp. Video is stabiel.

ACTIE

De stand Sport biedt een stabieler zoekerbeeld wanneer u zeer snelle actie fotografeert of tijdens panning. Wanneer u video opneemt, werkt de optische VR over vijf assen met de elektronische VR om ongelooflijk stabiele filmopnamen te leveren.

EEN VOORDEEL VAN VIJF STOPS

Met de optische VR over vijf assen in de camera kunt u opnamen maken met sluitertijden die tot vijf stops langer zijn dan anders mogelijk zou zijn. Maak heldere foto's terwijl het daglicht langzaam verdwijnt of film scènes zonder de ongewenste effecten van cameratrilling.

Als u het kunt zien, kunt u het vastleggen

Stel zelf uw compositie samen. De geavanceerde elektronische zoeker met 3.686.000 beeldpunten van Nikon houdt het beeld vloeiend. Deze zeer heldere, zeer scherpe EVF laat niets buiten het beeld.

ROBUUST

Asferische elementen van glas en beschermende coatings voorkomen dat lichtvlekken, reflecties en vuil uw zicht beperken. U ziet alles duidelijk, of u nu de nacht verkent of bij helder daglicht fotografeert.

SCHERP

De grote, heldere OLED EVF reproduceert kleuren op een natuurlijke wijze en gaat vloeiend met beweging om. Scherpe, stabiele beelden maken de samenstelling van de compositie comfortabel, zelfs als u snel aan het pannen bent of hebt ingezoomd om de scherpstelling te bevestigen.

VEELZIJDIG

De EVF kan beelden weergeven zoals ze er met de toegepaste instellingen uitzien of u kunt voor een natuurlijk beeld kiezen, vergelijkbaar met dat van een optische zoeker. U kunt belangrijke opname-informatie over elkaar plaatsen ter ondersteuning van de compositie in een van de beelden.

Puur expressionisme

Neem elke scène op met prachtige details met full-frame 4K-video.

Betoverende actie

Neem full-frame 4K/UHD-films bij 30p op. Maak boeiende slow motion met detailrijke Full HD-films tot maximaal 120p. U kunt eenvoudig foto's maken terwijl u in 4K of Full HD filmt.

Hoge resolutie

Door oversampling van 6K zijn 4K-filmopnamen mogelijk met spectaculaire fijnheid en details. De snelle EXPEED 6-processor staat garant voor prachtig heldere beelden, opmerkelijk vrij van ruis, moiré en valse kleuren.

Prachtige controle

Lichtsterke objectieven met Z-vatting van Nikon bieden geluidloze autofocus en voortreffelijke bokeh. En u kunt hulp krijgen van focuspeaking in de camera wanneer u tijdens een scène de scherpstelling verandert.

Stabiele beweging

De gevoeligheid van de AF-snelheid en de AF-tracking kan tijdens filmopnamen worden ingesteld. De ongelooflijke scherpstelkracht van de objectieven met Z-vatting van Nikon reduceert de ongewenste effecten van variatie in brandpuntsafstand en focus-shift tijdens het zoomen.

KNIP. KNIP BIJ. INSPIREER.

Zoek uw werkwijze op locatie of in de montagekamer.

10-BITS N-LOG

Creëer karakter. Neem met een grote 10-bits diepte op en ontvang viermaal meer gegevens dan met een standaard 8-bits opname, waardoor u een maximale beeldkwaliteit voor het bewerken en graderen krijgt. Activeer Weergavehulp om een standaard beeld met eenvoudige graderingscorrectie te zien.

ACTIEVE D-LIGHTNING

Breng het licht in balans. Actieve D-Lighting in de camera brengt licht en schaduw bij onderwerpen met een hoog contrast in balans. Perfect voor filmopnamen die klaar voor gebruik moeten zijn zodra u hebt ingepakt.

TIJDCODE-UITVOER

Blijf op de hoogte. Neem een tijdcode op bij indelingen met beeld overslaan of beeld niet overslaan en voer uit via 10-bits HDMI. De Z 6 is compatibel met Atomos Open Protocol: u kunt het starten/stoppen van HDMI-filmopnamen via uw externe recorder synchroniseren. Of via de camera.

GEBOUWD OM TE WEERSTAAN

Een stevige en toch lichtgewicht camerabody van magnesiumlegering met uitgebreide weerbestendige afdichting vormt voor deze camera de toegang tot elke bestemming. De duurzame, zeer nauwkeurige sluiter is gedurende 200.000 cycli getest.

ONTWORPEN VOOR HOEKEN

Met de kantelbare lcd-monitor kunt u de AF- en ontspanfuncties via aanraakbediening activeren. En dankzij het hogeresolutiescherm kunt u gemakkelijk bij elk soort licht opnamen bekijken.

GEMAAKT OM TE VAST TE PAKKEN

De diepe en veilige grip van deze camera voelt aan als een deel van uw hand. U wilt hem nooit meer wegleggen.

GEMAAKT OM TE GEBRUIKEN

Met belangrijke knoppen en instellingen precies waar u ze wilt hebben, wordt elke respons een tweede natuur. Geen tijd om de belichting of sluitertijd in te stellen? Er is altijd nog een Autostand.

Verbinding maken met een smartapparaat

Gebruik de ingebouwde Wi-Fi® en Bluetooth® om via SnapBridge snel verbinding te maken met elk willekeurig smartapparaat. Deel direct JPEG's. Maak foto's en video op afstand.

Aansluiten op een computer

Breng JPEG- en RAW-beelden vloeiend draadloos over in de stationsstand of de stand Access point. Gebruik de optionele WT-7A draadloze zender voor een bedraad/draadloos LAN over grotere afstanden.

LAAT MENSEN VERSTELD STAAN

Maak oogverblindende 4K/UHD time-lapse-films in de camera. Doorloop uren naadloos in slechts een paar seconden.

OPEN OGEN

Krijg scherpe, heldere foto's en video wanneer door de nacht reist. Wanneer u foto's maakt of video opneemt, krijgt u de grootst mogelijke details bij zeer weinig licht.

MAAK HET UZELF GEMAKKELIJK

Er zijn 20 creatieve effecten voor foto's en video in de camera beschikbaar en u kunt aan alle uw eigen draai geven en deze vervolgens voor later gebruik opslaan.

Specificaties

Beeldsensor:
Full frame
Sensorgrootte (mm):
35,9 x 23,5 mm
Effectieve pixels (MP):
24.5 MP
Lensbevestigingstype:
Z-vatting
Beeldverwerkingsprocessor:
EXPEED 6

Product

Krëfel code:
42000738
Merk:
Nikon
EAN:
4960759150851

Algemeen

Samenstelling:
Body
Type toestel:
Mirrorless
Beeldsensor:
Full frame

Sensor

Benaming sensor:
CMOS
Sensorgrootte (mm):
35,9 x 23,5 mm
Aantal pixels (MP):
25.28 MP
Effectieve pixels (MP):
24.5 MP

Body

Beeldstabilisatie:
In body en in lens
Type beeldstabilisatie:
Sensorverschuiving over 5 assen
Beeldverwerkingsprocessor:
EXPEED 6
Sluitertijd (sec):
1/8000 - 30 sec
Zelfontspanner (sec):
2 - 20 sec
Zoeker:
OLED
Dekking beeldveld (%):
100 %
Grootte zoeker (cm):
1.27 cm
Aantal pixels (px):
3690000 px
Vergroting (x):
0.8 x
Oogafstand (mm):
21 mm
Schermtype:
TFT
Schermgrootte (inch):
3.1 inch
Beeldschermpixels (px):
2100000 px
Touchscreen:
Kantelbaar - boven (°):
45 °
Kantelbaar - beneden (°):
90 °
Afmetingen (cm):
13,4 x 10,05 x 6,75 cm
Gewicht (gr):
585 gr
Statiefaansluiting (1/4"):
Lensbevestigingstype:
Z-vatting
Gezichtsherkenning:
Rode ogencorrectie:

Focus en belichting

ISO-gevoeligheid:
100 - 51200
Belichtingsverbetering (EV):
-5 - +5
Autofocus met vergrendeling:
Scherpstelpunten:
273
Fasedetectie AF:
Contrastdetectie AF:

Flits

Ingebouwde flitser:
Flitssturing:
i-DDL
Flitssynchronisatie (sec):
1/200 sec
Aansluiting externe flitser:
ISO 518

Opnames en opslag

Opnamekwaliteit video:
4K/Ultra HD
Hoogste videoresolutie (px):
3840 x 2160 px
Maximale video framerate (fps):
60 fps
Foto's in RAW-formaat:
Fotoresolutie (px):
6048 x 4024 px
Beelden per seconde:
12
Kleurruimte:
sRGB, Adobe RGB
Slots voor geheugenkaart(en):
1
Type(s) geheugenkaart(en):
XQD, cfexpress
Type USB-aansluiting:
USB Type C
Type HDMI-aansluiting:
Mini HDMI
Hoofdtelefoonaansluiting:
Microfoonaansluiting:
Wi-Fi standaarden:
Wi-Fi 5 (802.11 ac)
Wi-Fi frequentie (GHz):
5 GHz
Bluetooth-versie:
4.2
NFC:
GPS:

Energie en veiligheid

Type batterij:
Lithium-ion
Stofverwijderingssysteem:

In de verpakking

Handleiding:
Netstroomkabel:
USB-kabel:
Draagriem:
Oogschelp:
Bodydop:
Zonnekap:
Lensadapter - vatting(en):
FTZ-vattingadapter
Batterij:
EN-EL15b
Batterijlader:
Accessoireschoendop:
Schrijf zelf een review en maak wekelijks kans op €100!
Product image for Nikon Body Z6 + FTZ-adapter

Body Z6 + FTZ-adapter

€ 1.779,00
(0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak wekelijks kans op €100!)

Dit product is nooit meer leverbaar. Gelukkig hebben we een heleboel nieuwe, vergelijkbare modellen. Bekijk ons assortiment.

Waarborg
STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant
warranty-icon
5 jaar garantie van Krëfel - €75.00

De beste service

Gratis leveringvanaf € 20
Snelle leveringAvondlevering tussen 18u en 21u
Morgen bij je thuisBesteld voor 22u00, morgen geleverd
Levering 7 op 7Levering zaterdag en zondag

Info van het merk