Product image for HERO9 Black + The Remote + Extra batterij
GoPro | HERO9 Black + The Remote + Extra batterij
€ 479,95
Terug

GoPro | HERO9 Black + The Remote + Extra batterij

€ 479,95
pdp_product_info_rating
Vergelijk
wish_list_button_label
GoPro HERO9 Black + The Remote + Extra batterij
GoPro HERO9 Black + The Remote + Extra batterij
GoPro HERO9 Black + The Remote + Extra batterij
GoPro HERO9 Black + The Remote + Extra batterij
GoPro HERO9 Black + The Remote + Extra batterij
pdp_product_info_warranty
STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant

pdp_product_info_promos

€ 479,95
Op voorraad
pdp_product_stock_check_text pdp_product_stock_check_link_text

pdp_description_title

GoProHERO9 Black + The Remote + Extra batterij

5K-video

Maak verbluffende video’s met een resolutie van tot wel 5K, perfect voor het vastleggen van details, zelfs wanneer je inzoomt. De HERO9 Black beschikt over een nieuwe sensor van 23,6 MP. Met deze absolute krachtpatser levert de camera indrukwekkende, levensechte beeldscherpte, vloeiende bewegingen en horizontaalstelling in de camera.

20-MP foto’s met Superfoto

Maak scherpe foto’s van professionele kwaliteit van professionele kwaliteit van 20 MP. En met Superfoto kan HERO9 Black automatisch de beste beeldverwerking voor je kiezen, zodat je de opname supereenvoudig perfect kunt vastleggen.

Uitbreidbaar modulesysteem

Met modules voor de HERO9 Black heb je veel opties. Wil je een lens die horizontaal-vergrendelde beelden en feilloze stabilisatie geeft? Gebruik dan de Max Lens-module. Wil je je onderwerp beter belichten? Dan is de Lichtmodule iets voor jou. Wil je microfoons en nog meer connectiviteit? Voeg gewoon de Mediamodule toe en pas je rig aan.

Ingebouwde bevestiging

Geen aparte bevestiging meer nodig. Klap de inklapbare bevestigingsplaatjes naar buiten, bevestig de camera aan elke steun en ga aan de slag.

Scherm aan de voorkant en touchscreen aan de achterkant

Het nieuwe, grotere touchscreen aan de achterkant met scherm aanraken om te zoomen op de HERO9 Black voelt meteen vertrouwd. Een schitterend nieuw scherm aan de voorkant maakt het maken van composities eenvoudig en biedt een intuïtieve camerabediening.

Krachtige accu

De accu gaat tot 30% langer mee, dankzij de grotere accu van 1720 mAh. Hiermee kun je meer opnamen maken zonder dat je de accu hoeft te verwisselen. Bovendien beschik je over voldoende capaciteit om ook bij koud weer opnamen te blijven maken.

HyperSmooth 3.0

Ervaar extreem vloeiende beelden met onze meest geavanceerde videostabilisatie ooit. HyperSmooth 3.0 maakt horizontaalstelling in de camera en boost in alle instellingen mogelijk.

Horizontaalstelling

Horizontaalstelling in de camera (tot 45% kanteling) is nu mogelijk met de nieuwe digitale lens met Lineair en horizontaalstelling, waardoor je beelden stabiel en recht blijven.

TimeWarp 3.0

Maak een fascinerende timelapse terwijl je in actie komt op de weg te voet of waar dan ook. TimeWarp 3.0 condenseert de tijd en legt momenten op unieke wijze vast. Speed Ramp is een nieuwe functie waarmee je tijdens het opnemen Real Speed (nu met audio) of Half Speed kunt selecteren.

Intuïtief touchscreen

Bedien met gemak. Dankzij het touchscreen kun je de camera eenvoudig bedienen. Frame je shot, kijk beelden terug en maak een selfie in de HERO-modus.

Livestreamen in 1080p

Als je wilt livestreamen in 1080p op social media, kies je voor HyperSmooth-stabilisatie tijdens het uitzenden via de GoPro-app en sla je beeldmateriaal op je SD-kaart op om later te bekijken.

Webcammodus

Sluit de HERO9 Black aan op je computer om uit te zenden in 1080p full HD. Gebruik GoPro-bevestigingen om je ideale webcam-setup te maken.

Robuust en waterdicht

Buiten de paden, of waar dan ook. HERO9 Black kan het aan. Hij is ijzersterk en waterdicht tot een diepte van 3 meter zonder aanpassingen.

Power Tools

De HERO9 Black bevat Power Tools, een volledige reeks slimme opname-instellingen waarmee je meer opnamemogelijkheden hebt dan alleen op de sluiterknop drukken. Tot de Power Tools behoren: HindSight, LiveBurst, Geplande Capture, Duur-capture.

HindSight

Met HindSight mis je nooit meer een moment. Deze krachtige nieuwe functie neemt 30 seconden video op voordat je op de opnameknop drukt. Stel je eens voor: je dochter scoort haar eerste doelpunt. Terwijl ze aan het juichen is, druk jij op de opnameknop. HindSight neemt ook de 30 seconden video op voordat je op de sluiterknop drukt, en alles erna, totdat je stopt met opnemen.

LiveBurst

Neem 1,5 seconde voor en na je opname op wat er gebeurt en kies vervolgens je favoriete frame voor de beste foto of een deelbare video.

Geplande Capture

Met deze functie kun je de begintijd van je opname van tevoren instellen.

Duur-capture

Met deze functie kun je kiezen hoelang HERO9 Black opneemt voordat de opname automatisch stopt.

Timelapse-video bij nacht

Maak ’s nachts fantastische timelapse-video’s in 4K, 2,7 4:3, 1440p of 1080p, het wordt allemaal in de camera verwerkt.

Voorinstellingen en aangepaste voorinstellingen

HERO9 Black wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde aanbevolen videovoorinstellingen voor Standaard-, Activiteit-, Cinematic en Slo-Mo-opnamen. Je kunt zelfs aangepaste voorinstellingen maken voor snelle toegang tot je favoriete instellingen.

Digitale lenzen

Epische shots zijn net zo eenvoudig als een digitale lens aantikken. Je kunt nu schakelen tussen Smal, Lineair, Breed, SuperView en Lineair en horizontaalstelling.

Stembediening

Gebruik de HERO9 Black handsfree met 14 gesproken opdrachten zoals “GoPro, take a photo.” Zelfs als de camera is uitgeschakeld, kun je “GoPro, turn on” zeggen. De HERO9 Black begrijpt Engels (VS, VK, AU en India), Chinees (Mandarijn), Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees (BR), Russisch, Spaans (EU en NA) en Zweeds.

Portretmodus

Leg foto’s en video’s vast in de portretmodus — ideaal voor Snapchat en je Instagram Stories.

Timer

Kom zelf ook op de groepsfoto of groepsvideo. Met de timer kun je eenvoudig een GoPro-selfie maken, of zorgen dat iedereen in het shot past.

RAW-foto

De RAW-modus biedt de meeste flexibiliteit, is beschikbaar voor timelapse- en serieopnamen en werkt ook in single- of multi-shotopnamen.

8x slow motion

Alles ziet er episch uit in slow motion. 1080p240-video met ultrahoge framerate — met HyperSmooth 3.0-stabilisatie — biedt tot 8x slow motion voor dit effect dat bij iedereen favoriet blijft.

USB-C-overdracht naar Android-apparaten

Zet snel foto’s en video’s over via de USB-C-kabel. Perfect voor als je liever voor een oldskool-verbinding gaat. Compatibel met Android-apparaten.

Bitrate van 100 Mbps 

Neem beeldmateriaal van studiokwaliteit op met opties voor bitrates tot 100 Mbps.

HEVC-video-indeling

Voorkom dat je SD-kaart direct helemaal vol zit. Gebruik HEVC (High Efficiency Video Coding) om de bestandsgrootte te verkleinen zonder dat de beeldkwaliteit verslechtert.

Gegevensoverlays en gps

Toon je locatie, hoogte en snelheid op het scherm door gegevensoverlays toe te voegen aan je video’s in de GoPro-app. Opties zijn Snelheidsmeter, GoPro-logo, Gps-pad, Hoogte, Kaart, Snelheidsgrafiek en G-Force.

Gezichts-, glimlach-, knipper- en omgevingsdetectie

HERO9 Black herkent glimlachen, knipperen en meer. De GoPro-gebruikt die details om slim de beste foto’s en video’s uit te kiezen en geweldige video’s samen te stellen.

GoPro-app

Met de app kun je je camera op afstand bedienen, opnamen starten en stoppen en media overzetten. Bovendien kun je met je telefoon één of meerdere clips bewerken en delen.

Abonneer je op GoPro

Maak automatisch een back-up in de cloud van alles wat je opneemt. Een GoPro-abonnement biedt je ook de ultieme gemoedsrust dankzij vervanging van beschadigde camera’s.

Klaar‑voor snel opladen

Ga er sneller weer op uit. De optionele Supercharger-stroomadapter zorgt ervoor dat de accu tot 35% sneller wordt opgeladen.

Ondersteunt GoPro-bevestigingen en -accessoires

Leg je wereld vast met 45 compatibele steunen en accessoires, waaronder modules om van de HERO9 Black je eigen draagbare krachtpatser te maken.

pdp_specifications_title

Megapixels:
23.6 MP
Videoresolutie:
5K
Touchscreen:
Autonomie batterij (u):
2 u
Type USB-aansluiting:
USB C

pdp_specifications_product_title

pdp_specifications_product_code:
42000949
pdp_specifications_product_brand:
GoPro
pdp_specifications_product_ean:
818279029505

Lens

Beeldhoek (°):
149 °
Beeldstabilisatie:
Technologie beeldstabilisatie:
HyperSmooth 3.0
Digitale Zoom:
2 x

Sensor

Megapixels:
23.6 MP
Type sensor:
CMOS

Veiligheid

Waterbestendig:
Waterdicht tot (m):
10 m
Certificering:
IP68
Schokbestendig:

Opnamekwaliteit

Videoresolutie:
5K
Hoogste resolutie (px):
5120 x 2880 px
Frames per seconde (fps):
30 fps
Opslagformaat video:
HEVC
Opslag in .RAW-formaat:
HDR capture:
Stereogeluid:
Gezichtsherkenning:
Glimlachherkenning:
Scèneherkenning:

Opnamemodi

Stembesturing:
Timelapse:
Burst:
Timelapse-versnelling:
30 x
Single:
Nacht:
Windruisvermindering:
Slow-motion:
Vertraging SloMo:
8 x
Livestream:
Verticaal opnemen:

Opslag

Intern geheugen:
Extern geheugen:
Type geheugenkaart:
Micro SDXC
Maximale opslagcapaciteit kaart:
256 GB
Klasse geheugenkaart:
10

Voeding

Oplaadbare batterij:
Type batterij:
Lithium-ion
Autonomie batterij (u):
2 u
Vermogen batterij (mAh):
1720 mAh
Verwisselbare batterij:
Automatisch in slaapstand:
Snel laden:

Scherm

Grootte scherm (inch):
2.27 inch
Touchscreen:

Aansluitingen

USB-aansluiting:
Type USB-aansluiting:
USB C
Ingebouwde microfoon:
Externe microfoonaansluiting:

Verbindingen

Wi-Fi:
Bluetooth:
GPS-sensor:

Ontwerp

Kleur:
Zwart
Breedte (cm):
7.1 cm
Hoogte (cm):
5.5 cm
Diepte (cm):
3.3 cm
LED-indicator(en):
Aantal LED's:
2

Verpakking

Geheugenkaart:
USB-kabel:
Afstandsbediening:
Bevestiging voor buis:
Bevestigingstape:
Handleiding:
2de batterij:
pdp_product_info_write_review
Product image for GoPro HERO9 Black + The Remote + Extra batterij

HERO9 Black + The Remote + Extra batterij

€ 479,95
pdp_product_info_rating
€ 479,95
Op voorraad
pdp_product_info_warranty
STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant

pdp_product_info_promos

pdp_usp_taxi_post_item_title_0pdp_usp_taxi_post_item_text_0
pdp_usp_taxi_post_item_title_1pdp_usp_taxi_post_item_text_1
pdp_usp_taxi_post_item_title_2pdp_usp_taxi_post_item_text_2
pdp_usp_taxi_post_item_title_3pdp_usp_taxi_post_item_text_3

pdp_brand_info_section_title

Stuur bericht
    • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
    • BTW BE 0400.673.544
    • Copyright 2022