Product image for Gran Turismo Sport™
Playstation | Gran Turismo Sport™
€ 19,95€ 9,95
Terug

Playstation | Gran Turismo Sport™

€ 19,95€ 9,95
50%
pdp_product_info_rating
Promo
Playstation Gran Turismo Sport™
Playstation Gran Turismo Sport™
STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant
€ 19,95€ 9,95
50%

PlaystationGran Turismo Sport™

ONTDEK DE SPANNING EN SENSATIE VAN DE AUTOSPORT OPNIEUW

Een racerevolutie

De bekroonde realistische racesimulatorgames scheurt voor de eerste keer de PlayStation 4 op. Bereid je voor op razendsnelle actie waar je adrenaline van gaat stromen.

De FIA (Fédération Internationale de l'Automobile) zit dit keer samen met Polyphony Digital aan het stuur, die een scherp afgestelde, toegankelijke game hebben ontwikkeld voor zowel de beginners als de echte autofanaten.

Zet je schrap voor twee online-kampioenschappen. Vertegenwoordig je eigen land in de Internationale Cup en race namens je favoriete fabrikant in de Merkencup.

Kun jij een historische overwinning behalen in de eerste videogame die officieel wordt erkend als een deel van de autosport?

Echte auto's

Elke wagen is digitaal ontworpen en van alle mogelijke details voorzien. Van de interne structuur van de koplampen tot de stiksels van de bekleding: het team van Polyphony Digital Inc. heeft zichzelf overtroffen door elke wagen met dezelfde passie vorm te geven als de oorspronkelijke designers.

De volledige line-up bestaat uit meer dan 174 voertuigen, waaronder racewagens en productiemodellen die alle racefans zullen aanspreken.

Originele auto's

Vision Gran Turismo gaf 's werelds autofabrikanten de kans om fantasieauto's te ontwerpen en tot leven te wekken in de virtuele wereld van Gran Turismo 6. Dit project zetten we voort in Gran Turismo Sport.

CAMPAGNE-SPELTYPE VOOR 1 SPELER

GT League

Bereid je voor op een singleplayerspeltype op hoge snelheid, met een reeks klassieke cups en enduranceraces die je kent uit eerdere GT's. Ben jij snel genoeg om poleposition te pakken in populaire races zoals de Sunday Cup, de Clubman Cup en de FF-uitdaging?

Rijden

Net zoals bij het rijden in een echte auto, kun je het voertuig in de game besturen met nog betere controle over de besturing. Hoewel hij gebaseerd is op de principes van de allereerste Gran Turismo, is de nieuwe physics engine aanzienlijk verbeterd waardoor zowel beginners als experts ermee uit de voeten kunnen0.

De basisvaardigheden zoals remmen en bochten maken kun je vanaf het begin onder de knie krijgen, waardoor ook nieuwkomers aan de slag kunnen met de game.

Circuits

Na de populariteit van de circuits in de voorgaande Gran Turismo-titels, waaronder de Nürburgring, zal Gran Turismo Sport ook een aantal nieuwe circuits bevatten die nog nooit eerder in de reeks zijn bezocht. Hiertoe behoren onder andere de legendarische Tokyo Expressway en de ovale racebaan van 800 meter lang genaamd 'Northern Isle Speedway'.

Gran Turismo Sport bevat in totaal 17 locaties met 40 circuits en neemt de coureurs mee op wereldreis, van de Japanse metropool tot de Mexicaans-Amerikaanse grens.

Spelconsole:
PlayStation 4
Genre:
Racing
Taal:
Engels, Frans, Nederlands
Leeftijdsclassificatie:
PEGI 3
Release jaar:
2017

:
43000261
:
Playstation
:
711719965305

Belangrijkste kenmerken

Spelconsole:
PlayStation 4
Genre:
Racing
Taal:
Engels, Frans, Nederlands
Leeftijdsclassificatie:
PEGI 3
Online multiplayer:
Lokale multiplayer:
Release jaar:
2017
Uitgever:
Sony Interactive Entertainment
Product image for Playstation Gran Turismo Sport™

Gran Turismo Sport™

€ 19,95€ 9,95
50%
pdp_product_info_rating
€ 19,95€ 9,95
50%
STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant