Crosscall | Spider X4 Zwart

€ 99,00
(0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!)
Crosscall Spider X4 Zwart
Crosscall Spider X4 Zwart
Crosscall Spider X4 Zwart
  Crosscall Spider X4 Zwart
  Crosscall Spider X4 Zwart
  Crosscall Spider X4 Zwart
   Nooit meer leverbaarBekijk hiernaast de alternatieve producten

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant

   De beste service

   • Gratis levering vanaf €20*
   • Besteld voor 22u00, morgen geleverd*
   • Levering 7 op 7
   • Thuislevering via CargoVelo

   Beschrijving

   Crosscall Spider X4 Zwart

   Water- en stofdicht

   De SPIDER-X4 is een nieuw lid van een echte familie van outdoor mobiele telefoons en is niet bang om in het water te springen om nieuwe uitdagingen te volbrengen. Dankzij de afdichting die voldoet aan de IP68-standaard is hij volledig ondoordringbaar voor water en fijn stof.

   Robuust

   De SPIDER-X4 is voorbereid op het doorstaan van alle beproevingen en combineert de voordelen van een krachtige mobiel met een verhoogde weerstand tegen stoten en vallen. Het compacte, lichte en versterkte ontwerp maken het tot het perfecte apparaat voor uw extreemste activiteiten.

   Connectiviteit

   Profiteer van de prestaties van het 3G+-netwerk en de voordelen van een outdoor-mobiel. Dankzij de connectiviteit van de SPIDER-X4 kunt u uw mails of weerberichten 35 keer sneller laden dan met een gewone telefoon.

   Dual SIM

   De dual-sim-technologie van de SPIDER-X4 is ideaal voor als u in het buitenland bent of als u uw zakelijke en particuliere lijn wilt behouden en vereenvoudigt uw leven. U hebt de beschikking over twee sim-kaartslots, zodat u tegelijkertijd op twee nummers bereikbaar bent.

   Zaklamp

   De zaklamp van de SPIDER-X4 is een onmisbaar accessoire voor buiten en is direct toegankelijk dankzij een speciale knop op het toetsenbord. U heeft zo snel verlichting bij de hand om u uit de lastigste situaties te redden.

   Autonomie

   In bepaalde omgevingen en omstandigheden kan uw veiligheid afhankelijk zijn van uw telefoon. Met een krachtige batterij van 1300mAh staat de SPIDER-X4 borg voor een autonomie van 7,5 uur in communicatiemodus en 13 dagen in ruststand. Hij staat dus altijd voor u klaar.

   Specificaties

   Schermgrootte (inch):
   2.4 inch
   Dual SIM:
   Uitbreidbaar geheugen:
   In gesprek:
   7.5 u
   Standby:
   312 u
   Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!

   Info van het merk