Fitbit | Versa 3 - Roze

   € 199,95
   (0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!)
   Vergelijk
   Wenslijst
   Fitbit Versa 3 - Roze
   Fitbit Versa 3 - Roze
   Fitbit Versa 3 - Roze
   Fitbit Versa 3 - Roze
   Fitbit Versa 3 - Roze

   Kleur Roze

   Blauw
   Zwart
   Roze
   Groen

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant

   De beste service

   • Gratis levering vanaf €20
   • Besteld voor 22u00, morgen geleverd*
   • Levering 7 op 7
   • Thuislevering via CargoVelo
   € 199,95
   Op voorraad
   Controleer de voorraad in de winkel

   Beschrijving

   Fitbit Versa 3 - Roze

   GEZONDHEID EN FITNESS

   INGEBOUWDE GPS

   Gebruik ingebouwde gps om je tempo en afstand te zien wanneer je buiten gaat hardlopen, hiken of fietsen en bekijk na afloop de route van je activiteit in de Fitbit app. Batterijduur tot 5 uur met gps ingeschakeld.

   KAART TRAININGSINTENSITEIT - ALLEEN IN DE APP

   Bekijk na het buiten sporten een kaart van je trainingsintensiteit in de Fitbit app om je hartslagzones tijdens de route te zien en ontdek waar je de meeste inspanning hebt geleverd.

   REGISTRATIE DAGELIJKSE ACTIVITEIT

   Fitbit Versa 3 registreert al je dagelijkse activiteiten zoals stappen, afstand, geklommen verdiepingen, actieve minuten en verbrande calorieën – ontdek hoe elke stap je dichter bij je doelen brengt.

   WATERDICHT TOT 50 METER

   Fitbit Versa 3 is waterdicht tot 50 meter: draag je smartwatch onder de douche, in het zwembad, op het strand of waar je maar wilt.

   HARTSLAGMETING

   Dankzij continue hartslagmeting met verbeterde PurePulse 2.0-technologie van Fitbit kun je verbrande calorieën beter registreren, je work-outs optimaliseren en je conditieniveau en het verloop van je hartslag in rust bekijken in de Fitbit app.

   MINUTEN IN ACTIEVE ZONES

   Minuten in actieve zones zorgt dat je Fitbit gaat trillen wanneer je je doelhartslagzone bereikt, zodat je je work-outs kunt optimaliseren.

   CONDITIENIVEAU

   Krijg een beter beeld van je conditieniveau en ontdek hoe je dit in de loop van de tijd kunt verbeteren met een speciaal op jou afgestemde conditiescore in de app.

   TRAININGSMODI

   Kies uit meer dan 20 trainingsmodi bij het instellen van doelen en bekijk statistieken in real time tijdens het sporten.

   MOTIVERENDE HERINNERINGEN

   Krijg de impuls die je nodig hebt om je doelen te bereiken met herinneringen die je helpen om actief te blijven, regelmatig te slapen en meer.

   REGISTRATIE VROUWELIJKE GEZONDHEID

   Leer je lichaam beter kennen door je menstruatie en symptomen te registreren en patronen in je menstruatiecyclus te ontdekken met je smartwatch en de Fitbit app. Deze functie is niet bedoeld om te worden gebruikt voor anticonceptie of andere medische doeleinden. Fitbit garandeert niet dat deze functie kan worden gebruikt om bepaalde resultaten te bereiken. Deze functie kan je menstruatiecyclus of gerelateerde informatie niet nauwkeurig voorspellen. Deze functie is alleen bedoeld om gebruikers te helpen bepaalde informatie te volgen en bij te houden.

   BEGELEIDE ADEMHALINGSOEFENINGEN

   Ontspan gedurende de dag met begeleide ademhalingssessies van twee en vijf minuten op basis van je hartslag.

   UITGEBREIDE

   MUZIEKBELEVING

   Sla je favoriete nummers en podcasts op en speel ze af. Bovendien heb je Spotify Connect & Control en Deezer afspeellijsten altijd binnen handbereik. Abonnementen vereist voor gebruik van muziekdiensten, deze zijn niet beschikbaar in alle landen.

   INGEBOUWDE SPRAAKASSISTENT

   Bekijk het weer en nieuwsberichten, stel herinneringen en alarmen in, bedien slimme apparaten in huis en meer met spraakbediening van Google Assistent. *Beschikbaarheid en functies van spraakassistent kunnen variëren, zie fitbit.com/voice.

   FITBIT PAY

   Voeg betaalkaarten toe aan je Wallet in de Fitbit app en gebruik Fitbit Versa 3 om eenvoudig contactloos te betalen als je onderweg bent. Ga voor aangesloten banken en openbaarvervoersdiensten naar fitbit.com/fitbit-pay/banks

   MELDINGEN

   Ontvang meldingen van oproepen, berichten, agendagebeurtenissen en apps zoals Gmail, WhatsApp en Facebook. Daarnaast kun je snelle (spraak)antwoorden sturen. Beschikbaar wanneer je telefoon dichtbij is; snelle antwoorden en spraakantwoorden alleen voor Android.

   APPS OP JE SMARTWATCH

   Download honderden apps voor sport, nieuws, het weer en vermaak, van Strava en Uber tot Spotify.

   SLAAP

   SLAAPFASEN EN SLAAPSCORE

   Bekijk hoe lang je in lichte, diepe en remslaap bent en krijg een dagelijkse slaapscore, zodat je weet hoe goed je slaapt.

   SLIMME WEKKER

   Fitbit Versa 3 wekt je met een subtiele trilling tijdens een lichte slaapfase binnen een half uur van je gewenste wektijd, zodat je verkwikt wakker wordt.

   SLAAPMODUS

   Geniet van een ongestoorde nachtrust door slaapmodus te gebruiken zodat smartphonemeldingen worden gedempt en je display 's nachts niet wordt geactiveerd. Stel een schema in, zodat slaapmodus automatisch wordt ingeschakeld.

   MODUS 'NIET STOREN'

   Gebruik de modus 'Niet storen' om overdag smartphonemeldingen te dempen.

   DESIGN EN MEER

   ALWAYS-ON DISPLAYMODUS

   Met een snelle blik zie je hoe laat het is en bekijk je statistieken in real time, ook als je even geen handen vrij hebt. Schakel de modus uit voor een onopvallende look. Always-on displaymodus verkort de batterijduur.

   BATTERIJDUUR VAN MEER DAN 6 DAGEN

   Een dag duurt 24 uur. Dankzij een batterijduur van meer dan 6 dagen registreert Fitbit Versa 3 je hele dag, zonder een minuut te verliezen. Varieert afhankelijk van gebruik en andere factoren.

   SNEL OPLADEN

   Altijd onderweg? Snel opladen geeft je een volledige dag batterijduur na slechts 12 minuten opladen. Varieert afhankelijk van gebruik en andere factoren.

   ACCESSOIRES

   Creëer looks voor elke gelegenheid met verwisselbare bandjes voor Fitbit Versa 3, waaronder de collecties van Victor Glemaud en Pendleton, exclusief op fitbit.com. Dankzij een nieuw sluitingsmechanisme kun je snel en gemakkelijk bandjes verwisselen. Apart verkrijgbaar. Bandjes voor Versa 3 zijn ook geschikt voor de smartwatches Sense.

   ZORGVULDIG ONTWIKKELD ONTWERP

   De lichtgewicht en waterdichte Versa 3 is uitgerust met een flexibel infinity-bandje en heeft bovendien een grote wijzerplaat met helder amoled-display zodat je meldingen en statistieken goed zichtbaar zijn.

   INFINITY-BANDJES

   Het nieuwe infinity-bandje is ideaal voor work-outs en dagelijks gebruik en voelt comfortabeler en flexibeler dan ooit tevoren. Bovendien kun je snel en gemakkelijk je look veranderen dankzij het nieuwe sluitingsmechanisme. Bandjes voor Versa 3 zijn ook geschikt voor de smartwatches Sense.

   WIJZERPLATEN

   Kies uit duizenden wijzerplaten en gebruik de Wijzerplaten-app om maximaal vijf favorieten op je smartwatch op te slaan. Verander eenvoudig je look van klassiek naar modern en weer terug. Of gebruik je eigen foto als achtergrond voor een unieke look.

   COMPATIBEL MET DIVERSE PLATFORMS

   Fitbit Versa 3 synchroniseert automatisch met computers en de meeste smartphones en tablets, zodat je een helder overzicht van je statistieken en voortgang hebt op je Fitbit Dashboard. Ga naar https://www.fitbit.com/devices om te zien of je apparaat compatibel is.

   FITBIT APP

   Volg je voortgang en bekijk al je gegevens in de gratis Fitbit app, van activiteit en slaap tot voeding, hartslag in rust en groepsuitdagingen.

   INCLUSIEF 6 MAANDEN OP FITBIT PREMIUM

   Profiteer van uitgebreide analyses, exclusieve inzichten, slaaptools, work-outs en meer.

   Specificaties

   Type watch:
   Smartwatch
   Grootte behuizing:
   40 - 44 mm
   Verbindingen:
   Bluetooth, WiFi, ANT+, NFC
   GPS-type:
   Geïntegreerd
   Autonomie (dagen):
   6 dagen
   Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!

   Info van het merk

   • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
   • BTW BE 0400.673.544
   • Copyright 2023

   Inloggen

   Welkom bij Krëfel

   Vul je gegevens in en ga verder

   Nog geen account? Registreer

   Wachtwoord vergeten?

   of