< Terug
Fitbit Charge 5 - Lunar White
Vergroot
Eco
Fitbit Charge 5 - Lunar White
Fitbit Charge 5 - Lunar White
Fitbit Charge 5 - Lunar White
Fitbit Charge 5 - Lunar White
Fitbit Charge 5 - Lunar White
 • Type watch: Activity Tracker
 • Grootte behuizing: <= 40 mm
 • Verbindingen: Bluetooth,  NFC
 • GPS-type: Geïntegreerd
 • Autonomie (dagen): 7 dagen
 • Meer specificaties
179,95
Voeg toe aan lijst
Gratis verzending vanaf €20
Prijsgarantie: altijd de laagste prijs
Voor 22u00 besteld, morgen in huis
Levering op zaterdag en zondag
30 dagen bedenktijd

Eco

Ecocheques aanvaard!
Ecologische producten die kunnen aangekocht worden met ecocheques hebben een groen 'eco'-label.

Ontdek hier meer over onze eco producten!

Eco

Beschrijving

FitbitCharge 5 - Lunar White

GEZONDHEID EN FITNESS

Dagelijkse herstelscore

Door intensieve work-outs af te wisselen met rustdagen voor herstel, kun je betere resultaten behalen.

Ontdek wat je lichaam nodig heeft met de herstelscore in Fitbit Premium.

Elke ochtend ontvang je een score in de Fitbit app op basis van je activiteit, slaap en hartslagvariabiliteit.

Daarnaast krijg je een persoonlijk doel voor die dag en aanbevelingen voor work-outs of hersteloefeningen, afhankelijk van wat je lichaam nodig heeft.

Naarmate je fitter wordt, veranderen je scores en dagelijkse doelen met je mee.*

* Voor dagelijkse herstelscore is een Fitbit Premium-lidmaatschap vereist.

Stressbeheersingsscore

Krijg grip op je stress. Aan de hand van je dagelijkse stressbeheersingsscore kun je gemakkelijk zien of je lichaam tekenen van stress vertoont. Heb je een hoge score? Je vertoont weinig tekenen van stress, ga zo door! Heb je een lage score? Probeer een betere balans te vinden door te mediteren of te wandelen.

EDA-sensor

Gebruik de EDA-sensor om te ontdekken hoe je lichaam op stress reageert. Door mindfulness onderdeel te maken van je dagelijks leven, kun je je mentale welzijn verbeteren.

Fitbit ECG-app (elektrocardiogram)

Houd de gezondheid van je hart in de gaten met de ECG-app waarmee je tekenen kunt detecteren van boezemfibrilleren, een hartritmestoornis. Vervolgens kun je de resultaten downloaden en met je arts delen.

De Fitbit ECG-app is alleen beschikbaar in bepaalde landen. Niet bedoeld voor gebruik door personen jonger dan 22 jaar. Ga naar fitbit.com/ecg voor meer informatie.

Meldingen bij hoge en lage hartslag

Een ongewoon hoge of lage hartslag kan wijzen op gezondheidsproblemen. Fitbit Charge 5 informeert je direct als je hartslag buiten het normale bereik ligt.

Ingebouwde gps

Gebruik ingebouwde gps om je tempo en afstand in real time te zien wanneer je buiten gaat sporten en bekijk na afloop de route van je activiteit in de Fitbit app.

6 maanden gratis Fitbit Premium

Fitbit Charge 5 geeft 6 maanden gratis toegang tot Fitbit Premium: profiteer van uitgebreide analyses, exclusieve inzichten, begeleide programma's, mindfulnessoefeningen, slaaptools, work-outs en meer.

Premium-aanbiedingen zijn alleen beschikbaar voor nieuwe en terugkerende Premium-gebruikers. Geldige betaalmethode vereist. Inhoud en functies kunnen wijzigen. 

Kaart trainingsintensiteit

Bekijk na het buiten sporten met gps een kaart van je trainingsintensiteit in de Fitbit app om je tempo en hartslagzones tijdens de route te zien en ontdek waar je de meeste inspanning hebt geleverd.

Continue hartslagmeting met PurePulse

Registreer verbrande calorieën en optimaliseer je work-outs met de PurePulse-sensor voor hartslagmeting. Bekijk vervolgens je conditieniveau (VO2max) en het verloop van je hartslag in rust in de Fitbit app.

Minuten in actieve zones

Bereik optimale resultaten bij elke work-out. Gebruik minuten in actieve zones om de gewenste inspanning te bereiken en behouden, zodat je effectiever traint.

Conditieniveau

Bepaal je VO2max, een indicatie van hoe efficiënt je lichaam zuurstof gebruikt tijdens maximale inspanning. Houd je score in de gaten om je vooruitgang te volgen.

Registratie zuurstofverzadiging (SpO2)

Registreer SpO2, de hoeveelheid zuurstof in je bloed, om mogelijke veranderingen in je gezondheid en welzijn te ontdekken.

Huidtemperatuurmeting

Fitbit Charge 5 meet 's nachts de variaties in je huidtemperatuur. Zo herken je afwijkingen van je normale bereik die verband kunnen houden met omgevings- of welzijnsfactoren.

Niet beschikbaar in alle landen. Sterke veranderingen in de omgevingstemperatuur kunnen een negatief effect hebben op het meten van de huidtemperatuur.

Overzicht gezondheidsstatistieken

Meet SpO2 – de hoeveelheid zuurstof in je bloed – evenals hartslagvariabiliteit, variaties in je huidtemperatuur en meer.

Het dashboard met gezondheidsstatistieken en de statistieken weergegeven in het dashboard zijn niet beschikbaar in alle landen. Deze functie is niet bedoeld om een medische aandoening vast te stellen of te behandelen en mag niet gebruikt worden voor medische doeleinden. Hij is bedoeld om je informatie te verschaffen over het bijhouden van je gezondheid. Neem contact op met een arts als je twijfels hebt over je gezondheid. Als je denkt dat er sprake is van een medische noodsituatie, moet je de hulpdiensten bellen.

20 trainingsmodi

Stel persoonlijke doelen in voor hardlopen, fietsen, krachttraining en meer en gebruik statistieken in real time om op het juiste tempo of binnen de gewenste hartslagzone te blijven.

SmartTrack

Ben je vergeten de registratie te starten? Geen probleem. SmartTrack herkent en registreert automatisch work-outs zoals crosstrainer, hardlopen, zwemmen en meer.

Timer en stopwatch

Krijg direct toegang tot handige functies, zoals een timer voor intervaltraining en een stopwatch om je tijden bij te houden tijdens het sporten.

Registratie dagelijkse activiteit

Fitbit Charge 5 registreert al je dagelijkse activiteiten zoals stappen, afstand, minuten in actieve zones en verbrande calorieën: ontdek hoe elke stap je dichter bij je doelen brengt.

Herinneringen voor gezondheid en welzijn

Stel persoonlijke herinneringen in om genoeg te drinken, een slaapschema te volgen en meer te bewegen. Zo wordt het gemakkelijker om gezonde gewoonten te ontwikkelen.

Waterdicht

Fitbit Charge 5 is waterdicht tot 50 meter: draag je tracker onder de douche, in het zwembad, op het strand of waar je maar wilt.

Registratie menstruatiecyclus

Leer je lichaam beter kennen door je menstruatie en symptomen te registreren en patronen in je menstruatiecyclus te ontdekken met de Fitbit app. Deze functie is niet bedoeld om te worden gebruikt voor anticonceptie of andere medische doeleinden. Fitbit garandeert niet dat deze functie kan worden gebruikt om bepaalde resultaten te bereiken. Deze functie kan je menstruatiecyclus of gerelateerde informatie niet nauwkeurig voorspellen. Deze functie is alleen bedoeld om gebruikers te helpen bepaalde informatie te volgen en bij te houden.

SLIMME FUNCTIES

Meldingen

Ontvang meldingen van oproepen, berichten, agendagebeurtenissen en smartphone-apps zoals Gmail, WhatsApp en Facebook. Daarnaast kun je snelle antwoorden sturen. Snel beantwoorden alleen voor Android-gebruikers.

Google Fast Pair

Dankzij de Fast Pair-functie van Google kun je je tracker snel en eenvoudig koppelen met je Android-apparaat.

Fitbit Pay

Voeg betaalkaarten toe aan je Wallet in de Fitbit app en gebruik Fitbit Charge 5 om contactloos te betalen als je onderweg bent. Ook wanneer je telefoon en portemonnee thuis liggen.

SLAAP

Slaapscore en slaapfasen

Krijg meer inzicht in de kwaliteit van je slaap met een dagelijkse slaapscore en grafieken van de tijd die je in lichte, diepe en remslaap doorbrengt. Ontdek vervolgens hoe je beter kunt slapen, zodat je elke dag uitgerust wakker wordt.

Stil alarm

Stel een stil alarm in, zodat je 's morgens subtiel gewekt wordt met een trilling op je pols.

Slimme wekker

Laat je wekken tijdens een lichte slaapfase binnen een half uur van je gewenste wektijd, zodat je verkwikt wakker wordt.

Slaapmodus

Geniet van een ongestoorde nachtrust door slaapmodus te gebruiken, zodat smartphonemeldingen worden gedempt en je display 's nachts niet wordt geactiveerd. Stel een schema in, zodat slaapmodus automatisch wordt ingeschakeld.

Modus 'niet storen'

Gebruik de modus 'Niet storen' om overdag oproep-, bericht-, agenda- en appmeldingen te dempen.

DESIGN EN MEER

Batterijduur tot 7 dagen

Dankzij zijn lange batterijduur registreert Fitbit Charge 5 gedurende 7 dagen al je activiteiten zonder dat je hoeft op te laden.

Helder kleurendisplay

Het nieuwe touchscreen in kleur is in de zon twee keer zo helder als dat van Fitbit Charge 4 en wordt beschermd door Corning® Gorilla® Glass 3.

Always-on displaymodus

Met een snelle blik zie je hoe laat het is en bekijk je statistieken in real time, ook als je even geen handen vrij hebt.

Accessoires

Verander je look met accessoires waarmee je stijlvol voor de dag komt – nu nog eenvoudiger dankzij een nieuw sluitingsmechanisme. Apart verkrijgbaar.

Infinity-bandjes

De flexibele infinity-bandjes zijn ideaal voor het sporten en zitten dag en nacht comfortabel. Bovendien kun je snel en gemakkelijk je look veranderen dankzij het nieuwe sluitingsmechanisme.

Stijlvol design

Fitbit Charge 5 zit boordevol nieuwe technologie en is toch 10% slanker dan Fitbit Charge 4. De tracker is voorzien van een fraai afgewerkt roestvrijstalen frame en heeft een vlak profiel voor een moderne en minimalistische uitstraling.

Volledige beschrijving

Gratis levering vanaf €20

Snelle levering Avondlevering tussen 18u en 21u

Morgen bij je thuis Besteld voor 22u00, morgen geleverd

Levering 7 op 7 Levering zaterdag en zondag

Specificaties

Product

 • Krëfel code51004731
 • MerkFitbit
 • EAN810038855875

Trainingsmodi

 • TrainingsmodiLopen, Fietsen, Fitness, Wandelen, Work outs, Zwemmen, Slapen, Yoga

Gezondheid

 • Hartslagmeter
 • Waarschuwing hoge/lage hartslag
 • Slaapanalyse
 • Stappenteller
 • Calorieënnteller
 • Ademhalingsoefeningen
 • Stressmeter
 • Type persoonlijke trainingenAbonnement
 • Zwemgegevens
 • Zuurstofgehalte in bloed
 • ECG-scan maken
 • Menstruatiecyclus

Functionaliteiten

 • Smartphonemeldingen
 • Type smartphonemeldingenOproepen, SMS, Social Media, E-mail
 • SMS'jes beantwoorden
 • Muziekbediening
 • Wekker
 • Timer
 • Betalen met watch
 • BetalingsmogelijkhedenFitbit Pay

Connectiviteit

 • Smartphone app
 • VerbindingenBluetooth, NFC
 • GPS
 • GPS-typeGeïntegreerd

Sensoren

 • Hartslagmeter
 • Type hartslagmeterElektrische sensor
 • Versnellingsmeter
 • Ingebouwde microfoon
 • Ingebouwde luidspreker

Scherm

 • Grootte (inch)1.7  inch
 • Grootte (cm)4.33  cm
 • TypeAMOLED
 • MateriaalCorning Gorilla Glass
 • Always On-functionaliteit

Batterij

 • Capaciteit (mAh)65  mAh
 • Autonomie (u)168  u
 • Autonomie (dagen)7  dagen
 • Autonomie trainingsmodus (u)5  u

Veiligheid

 • Waterbestendig
 • Gebruik in natte omstandighedenRegen, Douche, Zwembad
 • Waterbestendigheid5ATM, IPX8
 • Waterbestendig tot (m)50  m

Ontwerp

 • Kleur polsbandWit
 • Maat polsbandS, L
 • Polsomtrek (cm)13 - 21  cm
 • Materiaal polsbandSiliconen
 • Sluiting polsbandPinsluiting
 • Kleur behuizingGoud
 • Afmetingen behuizing (mm)22,8 x 36,8 x 11,2  mm
 • Grootte behuizing<= 40 mm
 • Materiaal behuizingRoestvrij staal, Aluminium
 • Totaalgewicht (gr)29  gr
 • Type watchActivity Tracker
 • SerieFitbit Charge 5
 • Model voor kinderen

In de verpakking

 • Oplader
 • Polsbandje
 • Handleiding

Gratis levering vanaf €20

Snelle levering Avondlevering tussen 18u en 21u

Morgen bij je thuis Besteld voor 22u00, morgen geleverd

Levering 7 op 7 Levering zaterdag en zondag