Logo
   Categorieën

   Belkin | MIXIT↑™ DuraTek™ USB C naar USB A-kabel - 1,2 m

   € 5,00
   (0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak wekelijks kans op €100!)
   Belkin MIXIT↑™ DuraTek™ USB C naar USB A-kabel - 1,2 m
   Belkin MIXIT↑™ DuraTek™ USB C naar USB A-kabel - 1,2 m
   Belkin MIXIT↑™ DuraTek™ USB C naar USB A-kabel - 1,2 m
   Nooit meer leverbaarBekijk hiernaast de alternatieve producten

   Waarborg

   STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant

   De beste service

   • Gratis levering vanaf €20
   • Besteld voor 22u00, morgen geleverd
   • Levering 7 op 7
   • Thuislevering via CargoVelo

   Dit product is nooit meer leverbaar. Gelukkig hebben we een heleboel nieuwe, vergelijkbare modellen. Bekijk ons assortiment.

   Beschrijving

   Belkin MIXIT↑™ DuraTek™ USB C naar USB A-kabel - 1,2 m

   SLIMME EN DUURZAME VORMGEVING

   Bij de ontwikkeling van deze DuraTek-kabel, die gemaakt is van materialen van zeer hoge kwaliteit, is veel aandacht besteed aan de vormgeving, waardoor hij veel langer mee gaat dan standaard kabels. Slimme details zorgen ervoor dat de kabel extra stevig is op plekken die het meest onder druk komen te staan. Aramidevezels verstevigen de bedrading aan de binnenkant terwijl zeer flexibel isolerend materiaal schade door wrijving minimaliseert en slijtvast nylon een robuuste buitenmantel vormt. Deze krachtige combinatie van hoogwaardige materialen en goed doordachte vormgeving resulteert in een haast onverwoestbare kabel die bestand is tegen de meest veeleisende routines.

   INTERNE VERSTEVIGING

   Een van de meest bepalende ingrediënten voor de ongekende stevigheid van de DuraTek-kabel is aramidevezel. Dit extreem sterke materiaal wordt ook gebruikt ter versteviging van beschermende kleding en producten als tennisrackets en surfplanken waarvoor duurzaamheid essentieel is. Aramidestrengen zijn in de DuraTek-kabels geïntegreerd en zijn flexibel zonder dat ze oprekken waardoor ze de structuur bieden die nodig is om de draden aan de binnenkant tegen beschadiging te beschermen.

   DUBBEL GEVLOCHTEN NYLON

   De kabelmantel is gemaakt van eersteklas nylon waardoor slijtage bij vervoer of bijvoorbeeld schuren tegen een nachtkastje wordt voorkomen. Een dubbele vlecht, een techniek die gebruikt wordt bij het maken van touwen, biedt maximale stevigheid en grotere belastbaarheid.

   FLEXIBELE ISOLATIE

   Isolerend materiaal beschermt de draden binnenin de kabel tegen beschadiging bij buigen en strekken. Sommige vormen van isolatie kunnen voor stijfheid zorgen, waardoor de algehele soepelheid van de kabel vermindert. Het zeer flexibele isolerende materiaal in de DuraTek-kabel daarentegen, minimaliseert wrijving, waardoor de kabel eenvoudig meebuigt terwijl de draden aan de binnenkant tegen beschadiging beschermd worden.

   BETERE TREKONTLASTING

   De trekontlasting, op de plek waar de kabel en de connector samenkomen, is gemaakt van flexibel TPE en is langer dan bij andere kabels. De extra lengte en flexibiliteit helpen bij het absorberen van spanning en verstevigen de verbinding tussen de kabel en de connector om losraken te voorkomen. TPE is niet alleen flexibel, maar ook gladder en milieuvriendelijker dan PVC.

   USB-IF-GECERTIFICEERD

   Als een product het Hi-Speed USB-certificaat draagt, houdt dat in dat het gecertificeerd is door USB-IF en voldoet aan alle elektrische, mechanische en milieubepalingen waardoor een voortreffelijke gebruikerservaring gegarandeerd is.

   Specificaties

   Segment(en):
   Data, Telefonie
   Aansluiting 1:
   USB C
   Aansluiting 2:
   USB A
   Lengte (m):
   1.2 m
   Schrijf zelf een review en maak wekelijks kans op €100!

   Info van het merk