Logitech G | G635 7.1 Lightsync gaming headset - Zwart

   € 109,00
   (0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak wekelijks kans op €100!)
   Vergelijk
   Wenslijst
   Logitech G G635 7.1 Lightsync gaming headset - Zwart
   Logitech G G635 7.1 Lightsync gaming headset - Zwart
   Logitech G G635 7.1 Lightsync gaming headset - Zwart
   Logitech G G635 7.1 Lightsync gaming headset - Zwart
   Logitech G G635 7.1 Lightsync gaming headset - Zwart

   Waarborg

   STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant

   De beste service

   • Gratis levering vanaf €20
   • Besteld voor 22u00, morgen geleverd
   • Levering 7 op 7
   • Thuislevering via CargoVelo
   € 109,00
   Beschikbaar in enkele winkels
   Controleer de voorraad in de winkel

   Beschrijving

   Logitech G G635 7.1 Lightsync gaming headset - Zwart

   DE TECHNOLOGIE VAN ULTIEM GELUID

   Hoor je vijanden rondsluipen, signalen voor speciale vaardigheden en alles wat er zich verder om je heen afspeelt. Verlies jezelf in het gamelandschap en hoor elke noot van epische soundtracks. De meest geavanceerde audiotechnologie en duurzame materialen zorgen samen voor ruimtelijk, filmisch geluid. Pro-G™-audiodrivers geüpgraded naar 50 mm en DTS Headphone:X.2.0 surround DTS Headphone:X 2.0 surroundsound is alleen beschikbaar op Windows OS en vereist Logitech G Hub-gamingsoftware om de ultieme geluidservaring te creëren.

   SPEEL GEAVANCEERD

   Geüpgradede Pro-G 50mm-drivers zijn gemaakt van een geweven hybride gaas dat op elk volume voor betere sonische details, diepte en helderheid zorgt. Dankzij de grotere diameter presteert Pro-G beter dan ooit. Laagfrequente geluiden, zoals denderende explosies en rijke soundtracks, klinken nog voller en filmisch. Hoge frequenties zoals stemmen, voetstappen en schoten, worden ongelooflijk scherp en nauwkeurig gereproduceerd.

   SURROUND VOORBIJ 7.1

   Geniet met de ongelooflijke DTS® Headphone:X 2.0 van grotere precisie dan standaard 7.1-kanaals surroundsound. DTS Headphone:X 2.0-surroundsound is alleen beschikbaar op Windows OS en vereist Logitech G HUB-gamingsoftware Dankzij nauwkeurig en accuraat ruimtelijk inzicht tijdens de game kun je positie en afstand duidelijk bepalen in een volledig 3D soundscape. Precies horen wat er om je heen gebeurt, kan het verschil betekenen tussen winnen of verliezen.

   VOLLEDIG PERSONALISEERBAAR

   Met Logitech G HUB-gamingsoftware kun je LIGHTSYNC RGB-verlichting personaliseren, G-toetsen met macro's programmeren en opdrachten en audiovoorkeuren tijdens de game aanpassen met unieke profielen voor elke game en app.

   WEES LUID EN DUIDELIJK

   Mic+ van 6 mm is een flip-to-mute-microfoon met arm die is verbeterd voor verbazingwekkend duidelijke en nauwkeurige communicatie. De arm heeft een statuslampje zodat je weet wanneer de microfoon gedempt is. Wanneer je de microfoonarm niet nodig hebt, kun je deze wegdraaien. De microfoon wordt dan gedempt en de arm vrijwel onzichtbaar.

   EÉN HEADSET, ALLE PLATFORMS

   Eén headset voor al je apparaten. G635 mixt de audio van maximaal twee apparaten tegelijk. Kies uit pc, mobiele apparaten en gameconsoles, waaronder Nintendo® Switch™, PlayStation® 4 en Xbox® One.

   GEMAAKT VOOR COMFORT EN DUURZAAMHEID

   De oorschelpen en hoofdband zijn met sportmateriaal gevoerd zodat ze altijd comfortabel zitten, zelfs tijdens de langste gamesessies. We hebben de G635 voorzien van circumaurale oorkussens met een grote diameter die helemaal rond de oren passen zonder directe druk op zacht weefsel uit te oefenen. De oorstukken zijn afneembaar en met de hand wasbaar.

   Specificaties

   Connectiviteit:
   Bedraad
   Lengte kabel (m):
   1.5 m
   Noise cancelling:
   Draagwijze:
   Over-ear
   Schrijf zelf een review en maak wekelijks kans op €100!

   Info van het merk