Honeywell Evohome BDR90 + twee HR92
Vergroot
Honeywell Evohome BDR90 + twee HR92
Honeywell Evohome BDR90 + twee HR92
Honeywell Evohome BDR90 + twee HR92
Honeywell Evohome BDR90 + twee HR92
Honeywell Evohome BDR90 + twee HR92
384,95
Voeg toe aan lijst
Gratis verzending vanaf €20
Prijsgarantie: altijd de laagste prijs
Kies zelf je levermoment
Levering ook op zaterdag
30 dagen bedenktijd

Beschrijving

HoneywellEvohome BDR90 + twee HR92

evohome: creëer uw ideale comfortzone
Met evohome regelt u de temperatuur voor elke kamer afzonderlijk. Slimme zoneregeling betekent dat u alleen de kamers verwarmt die u gebruikt, zodat u de controle houdt, energie bespaart en uw perfecte comfortzone creëert.

 

Slimme zoneregeling voor uw huis
Met evohome kunt u tot 12 slimme verwarmingszones maken en bedienen, zodat u de temperatuur afzonderlijk kunt regelen in de woonkamer, keuken en slaapkamer. Zo kunt u comfortabel genieten in de kamers die u gebruikt, en de verwarming lager zetten in de ruimtes die u niet gebruikt.

Controle waar u het wilt
Regel uw comfort waar en wanneer u maar wilt. Via de Total Connect Comfort Intl-app of webbrowser, met de voice-assistenten of gewoon op het bedienpaneel. Controle zoals u dat wilt – thuis, op het werk of onderweg.

Energie-efficiënt
Wist u dat 79% van de energie die een huishouden verbruikt, gaat naar verwarming en warm water? evohome helpt. Verlaag uw energiekosten door alleen te verwarmen waar en wanneer dat nodig is. Bespaar energie én geld.

Slimmere temperatuurregeling
We zijn constant bezig om u te helpen uw huis efficiënter en milieuvriendelijker te maken. Deze drie nieuwe evohome-functies zijn speciaal ontworpen om uw energierekening verder te verlagen én uw steentje bij te dragen aan een beter milieu.
En met onze gepatenteerde Specifieke Afgifte Afstemming™ -technologie kunnen we ervoor zorgen dat, ongeacht de grootte van uw huis, we u op de meest efficiënte manier comfortabel kunnen houden.

Verwarmen of koelen
Maximaal comfort bij elk weerstype
evohome is nu compatibel met warmtepompen, waardoor het geschikt is voor bijna elke woning, nu en in de toekomst. Maakt u gebruik van een bron die ook kan koelen, zoals een warmtepomp? Dan kunt u met evohome eenvoudig schakelen tussen verwarmen en koelen. Zo houdt u met evohome zones in uw huis aangenaam warm in de winter en koel in de zomer.

Warm weer besparing
Voor een comfortabele overgang naar de zomer

Warm weer besparing zet uw verwarming bij warm weer in de spaarstand. Een handige functie in de overgangsdagen naar de zomer, waarin dagen voorkomen met een afwijkend temperatuurverloop. De warm weer besparing gebruikt de buitentemperatuur en schakelt de aansturing van het cv-toestel automatisch uit om zo energie te besparen. En schakelt automatisch in als de door u ingestelde temperatuur niet wordt bereikt.De verwarming blijft dus uit op vroege zonnige lentedagen en laat u niet in de kou staan wanneer de gure noordwester er weer inkomt.
Warm weer besparing houdt de temperatuur in huis het hele jaar door perfect in uw comfortzone.

Koud weer compensatie
De ideale functie voor een comfortabele woning

evohome’s koud weer compensatie begrijpt dat uw temperatuur niet altijd direct gerelateerd is aan hoe comfortabel een kamer aanvoelt. Door een lage buitentemperatuur en tocht kan een kamer kouder aanvoelen. In kamers waarin u dat wilt, verhoogt evohomede geprogrammeerde temperatuur, zodat de het aangenaam warm blijft, precies zoals u dat wilt.

Zoneregeling
Het klinkt logisch om alleen die delen van uw woning te verwarmen die echt in gebruik zijn. Met evohome kunt u slimme zones in huis realiseren, zoals de keuken, de woonkamer en de studeerkamer. Zo zorgt u ervoor dat kamers waarin geleefd wordt op de juiste temperatuur zijn en dat de verwarming uit blijft in ruimtes die niet in gebruik zijn.

Slimme Functies
Wij weten dat het leven hectisch kan zijn en agenda’s soms onvoorspelbaar. Daarom is evohome ontworpen met het echte leven als uitgangspunt. evohome is zelflerend en leert hoelang het duurt voordat uw huis is opgewarmd. Hij gaat aan als het nodig is om uw verwarming op het juiste moment op de gewenste temperatuur te krijgen. Stel, u bent aan het overwerken. Met evohome bedient u uw verwarming op afstand, zodat de gewenste temperatuur bereikt is op het moment dat u thuiskomt. Uw huis is dus altijd comfortabel en aangenaam.

Bedienen
De bediening van uw evohome is net zo flexibel als u bent. Of het nu in de kamer zelf is op de radiatorknop, via het bedieningspaneel, de Total Connect Comfort-app, een webbrowser of met een spraakcommando via een van onze slimme partners, er is voor elke wens een passende bedieningsmogelijkheid.

Compatibiliteit
evohome
 is de universele oplossing voor vrijwel elk huishouden. Het is geschikt voor vrijwel elke warmtebron en verwarmingsmogelijkheid, van cv-ketels (zowel OpenTherm als Aan/Uit), stadsverwarming en warmtepompen tot radiatoren en vloerverwarming. Met evohome kunt u genieten van dé ideale en energie-efficiënte temperatuurregeling.

Geschikt voor uw huis
evohome
 is geschikt voor vrijwel elke woning. Het is universeel toepasbaar, of u nu radiatoren of vloerverwarming hebt. En dankzij het modulaire ontwerp kunt u uw hele huis vanaf de eerste dag eenvoudig volledig regelen of later zones toevoegen of wijzigen als er iets verandert in uw levensstijl. Zo heeft u dus altijd het comfort in elke ruimte precies zoals u dat wenst. Omdat evohome Wi-Fi draadloos is, is eenvoudig te installeren zonder hak- en breekwerk.

Samenwerken met andere slimme merken
Uw evohome en de Total Connect Comfort Intl App zijn compatibel met de momenteel bekendste toonaangevende smart-home-merken. En daar komen er regelmatig meer bij. Dankzij de samenwerking met smartphone-apps en de voice-assistenten van Amazon en Google Home beheert u uw comfortzones slim en efficiënt. (Google Home & IFTTT)

Volledige beschrijving

Gratis levering door Krëfel professionals

Installatie door professionals Veilige installatie

Levering binnen 48u Levering in de voor- of namiddag

Gratis terugname van je toestel We nemen jouw oude toestel mee

Specificaties

Product

 • Krëfel code62007031
 • MerkHoneywell
 • EAN5025121380966

Algemene kenmerken

 • TypeThermostaat
 • Lengte21  mm
 • Breedte139  mm
 • Hoogte101  mm
 • KleurWit
 • Display

Connectiviteit

 • Smartphone
 • Tablet
 • PC
 • AppSmartphone app

Smart Home

 • Smart Home

Uitbreiden

 • Bedieningspaneel

Zones

 • Zendbereik30  m
 • Instelbare zones
 • Aantal zones12

Gratis levering door Krëfel professionals

Installatie door professionals Veilige installatie

Levering binnen 48u Levering in de voor- of namiddag

Gratis terugname van je toestel We nemen jouw oude toestel mee