Product image for Cam Outdoor
Nest | Cam Outdoor
Terug

Nest | Cam Outdoor

€ 149,00
pdp_product_info_rating
Nest Cam Outdoor
Nest Cam Outdoor
Nest Cam Outdoor
Nest Cam Outdoor
Nest Cam Outdoor
STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant

NestCam Outdoor

Nest Cam Outdoor

Beveiliging, weer of geen weer.
Dag en nacht op je mobiel.

Stel dat je de deur uit bent.
En een onbekende klimt over je hek.

Je ontvangt een melding op je mobiel. Je Nest Cam Outdoor heeft misschien een persoon gezien. Je bekijkt de live beelden en ziet iemand rondsluipen. Je zegt iets via de app en hij neemt de benen. Met de Nest Cam Outdoor kun je je huis dag en nacht in de gaten houden. Zo maken inbrekers geen schijn van kans.

Hij houdt dag en nacht de wacht. Weer of geen weer.

Je wilt geen beveiligingscamera die niet altijd actief is, je in de steek laat tijdens een storm of je huis er ongastvrij uit laat zien. De Nest Cam Outdoor ziet er goed uit, is weerbestendig en wordt aangesloten op het stopcontact, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over lege batterijen.

Bekijk de wereld in Full HD.

De beeldkwaliteit bepaalt hoe goed een camera is. Sommige camera's claimen dat ze in HD opnemen. Maar door hun sensoren en plastic lenzen krijg je alsnog een slechtere beeldkwaliteit. Dankzij de glazen lens van de Nest Cam kun je het hele beeld dag en nacht in Full HD-video (1080p) bekijken.

Zie het hele plaatje.

Helder als daglicht. Zelfs als het nacht is.

Hij laat het je weten als er iets aan de hand is.

Je kunt niet continu naar je videobeelden kijken. Daarom is de Nest Cam alert op beweging en opvallende geluiden, zoals een dreun of het rinkelen van een gebroken ruit. En als er vermoedelijk iets aan de hand is, stuurt hij een melding naar je mobiel of een e‑mail met een foto van het belangrijkste moment. Melding gemist? Je kunt gratis via de Nest-app terugkijken wat er in de laatste drie uur is gebeurd.

Praten en luisteren.

De Nest Cam Outdoor heeft een ingebouwde microfoon en luidspreker, zodat je verdacht bezoek kunt afschrikken of de bezorger kunt vertellen dat hij het pakketje gerust kan achterlaten.

Zie alles wat er is gebeurd met het nieuwe Nest Aware.

Met de Nest Cam kun je momentopnamen van de afgelopen drie uur zien, zonder dat dit iets kost. Met het nieuwe Nest Aware zie je nog meer. Kies op gebeurtenis gebaseerde opname of continue video-opname. En ontvang nog intelligentere meldingen.1 Je hebt al vanaf € 5 per maand een abonnement voor alle Nest-camera's in je huis.

Weet wat een persoon is, en wat niet, met Nest Aware.

Ontvang meldingen die ertoe doen. Wanneer je een abonnement op Nest Aware neemt, worden geavanceerde algoritmen in de cloud ingeschakeld om activiteiten te selecteren die jij belangrijk vindt.

Persoonsmeldingen.

Activiteitszones.

Maak en deel clips.

Deel wat er gebeurt.

Voeg familieleden toe aan je Gezinsaccount, zodat iedereen een oogje in het zeil kan houden. Of maak openbare, of met een wachtwoord beveiligde, livestreams en deel de beelden met je vrienden of de buren.

Eenvoudig te installeren.

De meeste buitencamera's op netvoeding zijn moeilijk te installeren vanwege de externe hubs en de wirwar van snoeren die je door de muur moet leiden.

:
62007059
:
Nest
:
813917020173

Videokwaliteit

Beeldkwaliteit:
Full HD
Gezichtsveld (°):
130 °
Nachtzicht:
Livebeeld:
Bewegingsdetectie:
Product image for Nest Cam Outdoor

Cam Outdoor

€ 149,00
pdp_product_info_rating
STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant