Product image for Headset ZONE WIRELESS
Logitech | Headset ZONE WIRELESS
Terug

Logitech | Headset ZONE WIRELESS

€ 219,00
pdp_product_info_rating
Logitech Headset ZONE WIRELESS
Logitech Headset ZONE WIRELESS
Logitech Headset ZONE WIRELESS
Logitech Headset ZONE WIRELESS
Logitech Headset ZONE WIRELESS
pdp_end_of_life_message_titlepdp_end_of_life_message
pdp_product_info_warranty
STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant

pdp_product_info_promos

pdp_no_successors_available_message

pdp_description_title

LogitechHeadset ZONE WIRELESS

VERBETER ELKE WERKPLEK
Regel uw akoestische omgeving met Zone Wireless, de Bluetooth®-headset die is ontworpen om communiceren, samenwerken en concentreren in drukke werkruimtes gemakkelijker te maken.

OPPERSTE CONCENTRATIE. ONGESTOORD.
Het kan tegenwoorden nogal eens moeilijk zijn om van thuis uit te werken. Dankzij actieve ruisonderdrukking die ongewenst omgevingsgeluid aanzienlijk vermindert, kunt u zich met een Zone Wireless-headset beter concentreren en productiever werken. Stap in uw eigen wereld van stilte en rust en ontsnap aan het rumoer van het kantoor. Dezelfde werkruimte, maar met een geluidsbeleving die u in handen heeft.

GEWELDIG VOOR MUZIEK EN PRATEN
Geniet van meeslepend geluid wanneer u naar muziek luistert. Logitech-geluidstechnici werken al decennia lang aan perfect afgestemde headsetaudio. Profiteer van ongelooflijk helder geluid wanneer u met de Zone Wireless naar uw favoriete muziek luistert. De geluidsisolerende microfoon isoleert uw stem uit het omgevingsgeluid tijdens telefoongesprekken en videovergaderingen en zorgt zo voor duidelijkere gesprekken. Bovendien kunt u uw stemvolume met sidetonebediening perfect afstemmen.

GECERTIFICEERD VOOR MICROSOFT TEAMS
Start een Microsoft® Teams-vergadering en beantwoord een Teams-oproep met één aanraking. Of raak het wat langer aan om spraakopdrachten van Cortana® te activeren. Zo simpel is het. Zone Wireless is gecertificeerd voor Teams, zodat u zeker bent van een naadloze audio-ervaring wanneer u Teams gebruikt om te chatten, vergaderen, bellen of om een videovergadering te houden. De Teams-versie van Zone Wireless ondersteunt Skype® voor Bedrijven. Zorg dat je de juiste uitrusting hebt om productief in open kantoorruimten, thuis of ergens anders te werken.

EENVOUDIGE BEDIENING. GEBRUIKSVRIENDELIJK.
Zone Wireless biedt een intuïtieve en eenvoudige interface om het volume aan te passen, muziek af te spelen/te pauzeren en oproepen te starten/beëindigen. De microfoon heeft een flip-to-mute-functie en dankzij de knopbediening heeft u eenvoudige toegang tot functies zoals aan/uit, actieve ruisonderdrukking en draadloze Bluetooth-koppeling. Zone Wireless ondersteunt snel en draadloos opladen met Qi-technologie en wordt geleverd met een mobiele app voor eenvoudige set-up en bediening van headsetfuncties zoals sidetoneregeling en EQ-voorinstellingen.

DE HELE DAG LANG COMFORTABEL
Zone Wireless is ontworpen voor dagelijks gebruik, van 's ochtends tot 's avonds. De hoofdband met siliconen vulling is licht en biedt net genoeg klemkracht voor een pasvorm die zo comfortabel is dat u die eersteklas headset op uw hoofd wel eens kunt vergeten. De zachte oorkussens van imitatieleer zijn soepel en ademend zodat uw oren niet warm worden. Zone Wireless houdt het geluid tegen vanaf het moment dat u de headset opzet. Dankzij het opvouwbare ontwerp kunt u deze na afloop gemakkelijk opbergen.

MEERDERE APPARATEN KOPPELEN
Zone Wireless is ontworpen voor mensen die steeds in de weer zijn en biedt de flexibiliteit om gelijktijdig draadloos verbinding te maken met een computer, tablet en smartphone, en moeiteloos tussen aangesloten apparaten te schakelen. Het draadloze bereik van 30 meter biedt de vrijheid om rond te lopen terwijl u verbonden blijft. Schakel tussen telefoongesprekken, videovergaderingen, muziek en algemene ruisonderdrukking, allemaal met dezelfde headset voor akoestische prestaties die goed zijn voor het humeur.

EÉN UNIFYING + AUDIO-ONTVANGER
Gebruik de Zone Wireless Plus-headset met maximaal zes andere draadloze Logitech Unifying-producten via dezelfde USB-ontvanger. Deze ontvanger kan aangesloten worden op de USB-A-poort van uw computer en biedt een betrouwbare verbinding tot op 10 meter afstand van muizen en toetsenborden, en tot 30 meter van de headset. U raakt uw ontvanger nooit meer kwijt, omdat u deze nooit meer los hoeft te koppelen. U hoeft niet meer te kiezen tussen uw headset, muis of andere randapparaten: u kunt ze nu allemaal tegelijk gebruiken.

VOLLEDIGE BEDIENING MET LOGI TUNE
Open de Logi Tune-app op uw smartphone of Tune Desktop op uw computer om uw Zone Wireless-headset in te stellen, te bedienen en aan te passen. Ga naar het elegante, intuïtieve dashboard en beheer moeiteloos de dempfunctie, bekijk de batterijstatus, regel Sidetone en pas de 5-bands EQ-schuifregelaars aan (of kies een van de aangepaste voorinstellingen). Zorg dat uw headset up-to-date blijft door de nieuwste software te downloaden via de app voor mobiele of desktop.

KLAAR OM AAN HET WERK TE GAAN
Universeel compatibel met gangbare beltoepassingen op vrijwel elk platform en besturingssysteem. De headset heeft onder andere bedrijfscertificeringen voor Microsoft Teams en Skype voor Bedrijven, is gecertificeerd voor Google Meet en Voice™, compatibel met geïntegreerde dempknoppen voor Zoom™ en werkt met andere populaire toepassingen zoals Cisco Jabber™, BlueJeans en GoToMeeting™ om compatibiliteit en naadloze integratie op het werk te garanderen.

pdp_specifications_title

Connectiviteit:
Draadloos
Autonomie (u):
16 u
Noise cancelling:
Draagwijze:
On-ear
Bediening:
Op hoofdtelefoon

pdp_specifications_product_title

pdp_specifications_product_code:
62007155
pdp_specifications_product_brand:
Logitech
pdp_specifications_product_ean:
5099206088580

Algemeen

Draadloos:
Bediening via hoofdtelefoon:
Geïntegreerde microfoon:
Draagwijze hoofdtelefoon:
On-ear
Geschikt voor sport:

Geluid en prestatie

Frequentiebereik:
30 - 13 000 Hz (muziekmodus) / 100 - 8 000 Hz (spraakmodus)
Noise cancelling:

Draadloos

Bluetooth:
Bluetooth versie:
5.0
Draadloos bereik:
30 m
Accuduur:
16 u
Accuduur met noise cancelling:
14 u

Fysieke kenmerken

Inklapbare hoofdtelefoon:
Kleur:
Zwart
Gewicht:
180 gr

Accessoires

Opbergetui:
Oplaadkabel:
Type oplaadkabel:
USB-C

Classificatie

Type:
Draadloze hoofdtelefoons
Connectiviteit:
Draadloos
Aansluiting:
Bluetooth

Kenmerken

Ingebouwde microfoon:

Audio

Frequentiebereik (Hz):
30 - 13.000 Hz
Noise cancelling:

Draadloze verbindingen

Bluetooth:
Bluetooth versie:
Bluetooth 5.0
Bereik Bluetooth (m):
30 m

Energie

Autonomie (u):
16 u
Autonomie bij noise cancelling (u):
14 u

Ontwerp

Gewicht (gr):
180 gr
Draagwijze:
On-ear
Bediening:
Op hoofdtelefoon
Inklapbaar:

In de verpakking

Oplaadkabel:
Type oplaadkabel:
USB Type C
Opbergtasje:
pdp_product_info_write_review
Product image for Logitech Headset ZONE WIRELESS

Headset ZONE WIRELESS

€ 219,00
pdp_product_info_rating

pdp_no_successors_available_message

pdp_product_info_warranty
STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant

pdp_product_info_promos

pdp_usp_taxi_post_item_title_0pdp_usp_taxi_post_item_text_0
pdp_usp_taxi_post_item_title_1pdp_usp_taxi_post_item_text_1
pdp_usp_taxi_post_item_title_2pdp_usp_taxi_post_item_text_2
pdp_usp_taxi_post_item_title_3pdp_usp_taxi_post_item_text_3

pdp_brand_info_section_title

Stuur bericht
    • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
    • BTW BE 0400.673.544
    • Copyright 2022