Product image for T-LCM Pedals
Thrustmaster | T-LCM Pedals
Terug

Thrustmaster | T-LCM Pedals

€ 199,95
pdp_product_info_rating
Thrustmaster T-LCM Pedals
Thrustmaster T-LCM Pedals
Thrustmaster T-LCM Pedals
Thrustmaster T-LCM Pedals
Thrustmaster T-LCM Pedals
STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant

ThrustmasterT-LCM Pedals

Thrustmaster lanceert met trots haar eerste multiplatform magnetische pedaalset met een rempedaal dat gebruik maakt van “Load Cell”-technologie. Deze technologie zorgt voor extreme nauwkeurigheid bij het remmen.

Het vermaarde eigen H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology)-systeem van Thrustmaster geeft e-racers een ongelooflijk realistische beleving achter het stuur dankzij de magnetische sensoren met een nauwkeurigheid tot 16 bits.

De T-LCM Pedals is veelzijdig en stabiel, eigenschappen die de gameracer goed kan gebruiken. De pedalen zijn verstelbaar: een set van 6 veren zorgt voor een veelheid aan afstelopties, het materiaal van 100% metaal is antislip en instellingen zoals dode zones en elektronische tegenkracht [Brake Force] kunnen worden afgesteld met de meegeleverde software.

Dit product is compatibel met de PC (Windows 10/8/7) en met de PlayStation 4 en de Xbox One.

Compatibel met de PC (via USB) in Windows 10/8/7 met alle racesturen op de markt. In PC-games (aansluiting via de USB-kabel) heeft de T-LCM Pedals een nauwkeurigheid van 16 bits per pedaal. Compatibel met de PS4 en de Xbox One met de Thrustmaster T-GT, T300, T150, TS-XW, TX en TMX racesturen. In PS4 en Xbox One games (aansluiting via de RJ12-kabel) heeft de T-LCM Pedals een nauwkeurigheid van 12 bits per pedaal.

Belangrijke punten:

  • Gebruik van magnetische sensoren zonder fysiek contact of potmeters garandeert een onbeperkte levensduur en optimale nauwkeurigheid.
  • Gebruik van “Load Cell”-weegcellen om de pedaalkrachten te meten: tot 100 kg druk voor de perfecte hoeveelheid remkracht.
  • Instelbare mechanische remkracht dankzij een set van 6 veren die bij de pedaalset worden meegeleverd en die snel en veelzijdig kunnen worden afgesteld.
  • Pedalen die afzonderlijk kunnen worden afgesteld (hoogte, tussenruimte en hellingshoek) voor optimaal comfort tijdens het racen en volgens de persoonlijke voorkeuren.
  • Kalibratiesoftware voor het afstellen van de remkracht en de dode zones van alle 3 de pedalen.

Compatibel:
PC/PS4/Xbox
Kleur:
Grijs

:
62007348
:
Thrustmaster
:
3362934001940

Ontwerp

Kleur:
Grijs

Product

Compatibel:
PC/PS4/Xbox
Product image for Thrustmaster T-LCM Pedals

T-LCM Pedals

€ 199,95
pdp_product_info_rating
STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant