Philips Airfryers

 

Ontdek onze Philips Airfryers

 

 
Philips AirFryers
Philips AirFryers accessoires
 

Philips Airfryer

Gezonder frituren met lucht

Gezonder, geen nare luchtjes
en gemakkelijk schoon te maken:

Met de Airfryer frituur, bak, braad en grill je gezonder, namelijk met lucht! Je hebt helemaal geen olie of vet nodig. Vooruitstrevende technologie zorgt ervoor dat de hete lucht optimaal door de friteuse circuleert en het eten perfect en gelijkmatig gaart. En naast dat bakken met lucht gezonder is, heb je geen last meer van een nare frituurlucht in huis. Ook is de Airfryer gemakkelijk schoon te maken; de onderdelen kunnen zelfs in de vaatwasser.

Philips AirFryers food 1

Veelzijdig:

Er is een Airfryer voor iedereen: compacte modellen voor kleinere hoeveelheden en Airfryers waarin je voor het hele gezin tegelijk frietjes kunt bakken. Het fraaie en doordachte ontwerp past in iedere keuken. Het apparaat is gemakkelijk en intuïtief in gebruik, en er zijn verschillende slimme accessoires beschikbaar om nog meer kookplezier uit je Airfryer te halen!

Philips AirFryers food 2

Goed om te weten:

Je kunt met een Airfryer niet alleen frituren, maar ook bakken, braden, grillen en zelfs roosteren. Bereid dus niet alleen de lekkerste knapperige frietjes, maar ook appeltaart, een hele kip, pizza, groenten of een volledige maaltijd! Met meer dan 5 miljoen verkochte Airfryers wereldwijd is Philips het nummer 1 merk voor gezonder bakken, braden en grillen. Dankzij deze innovatieve heteluchtfriteuse kunnen consumenten op een gezondere manier genieten van zelfbereid voedsel. Want we houden ervan om zelf te koken, lekker thuis. Daarom hebben we producten nodig die ons hierbij helpen en waarmee we ook nog eens gezond blijven!

Philips AirFryers food 3

 

Hoe werkt de Airfryer?

De Philips Airfryer werkt op basis van een krachtige motor, een warmte-element boven in het apparaat en de unieke stervormige bodem. De Airfryer gebruikt aangezogen lucht die wordt opgewarmd door het verwarmingselement. Dit verwarmingselement verwarmt het gerecht ook van bovenaf. De temperatuur kan stijgen tot 200 graden Celsius. Een ventilator blaast hete lucht door de Airfryer. Door de stervormige bodem wordt de lucht omhoog geduwd en in een wervelwind over de pan verdeeld. Hierdoor krijg je een gelijkmatige bereiding van je gerecht en een extra knapperig resultaat.

Smart Sensing-technologie
Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat je Airfryer het denkwerk van je overneem. Op basis van de hoeveelheid in de mand en de Smart Chef-instelling doet je Airfryer een voorstel voor de baktijd en temperatuur. Vervolgens passen slimme sensoren de tijd en temperatuur automatisch aan tijdens het bereiden en wordt het eten perfect gaar.

Geldt voor:
Premium Range HD986X/XX

Philips Airfryer Smart Sensing

Rapid Air techniek:
Door de stervormige bodem wordt de hete luchtstroom snel en circulerend verspreid door de Airfryer. Gecombineerd met de juiste temperatuurbalans en een grill-element geeft dit een gelijkmatig en knapperig resultaat.

Geldt voor:
Original Range HD921X/XX, HD926X/XX

Philips Airfryer rapid air

 

Twin Turbostar techniek:
De unieke dubbele stervormige bodem zorgt voor een extra snel circulerende hete luchtstroom door de Airfryer. Ook wordt het overtollig vet onder de dubbele bodem verzameld waardoor dit niet meer opgenomen wordt in de luchtstroom. Het resultaat: gerechten met minder calorieën die nog steeds erg lekker en knapperig zijn.

Geldt voor:
Premium Range HD974X/XX, HD965X/XX en HD986X/XX

Philips Airfryer Twin Turbostar

Technologie Fat Removal :
Dankzij de vetverwijdering technologie verwijderen de Premium Airfryers vet dat andere Airfryers laten zitten. Deze technologie zorgt ervoor dat het vet wordt opgevangen onder de dubbele bodem (Twin Turbostar) en dus niet meer terug in de luchtcirculatie komt. Dit resulteert in een gezondere bereidingswijze met minder vet.

Philips Airfryer fat removal

 

Airfryer Essential

Frituren tot 90% minder vet

Dankzij de Rapid Air-technologie kook je gezonder. Met de unieke en innovatieve stervormige bodem van de Airfryer Essential bereid je met behulp van lucht de lekkerste gerechten én met veel minder vet dan in een conventionele (frituur)pan. Het eten krijgt een lekker krokant korstje en blijft mals van binnen, met een perfecte textuur en smaak. Met de Airfryer kan je geweldig grillen, bakken, braden, frituren en zelfs roosteren. Geniet vaker en op een gezondere manier van je favoriete eten!

Philips Airfryer Essential

» Tot 90% minder vet
» Unieke stervormige bodem zorgt voor een betere verspreiding van de warme lucht
» Voor bakken, braden, grillen, roosteren en frituren

Functies Essential

Airfryer Premium

De gezondste manier van frituren

Uniek aan de Premium Airfryers is de verwijderingstechnologie die ervoor zorgt dat je tot wel 90% minder vet in je gerechten hebt zitten. Het vet verzamelt zich onder de unieke dubbele stervormige bodem waardoor het vet uit de luchtstroom wordt gehouden. De combinatie van de gepatenteerde dubbele stervormige bodem en de krachtige motor laat de hete luchtstroom als een constante wervelwind door de hele Airfryer gaan. Hierdoor kan je met de Philips Premium Airfryers op de gezondste manier frituren.

Philips Airfryer Premium

» Tot 90% minder vet
» Unieke dubbele stervormige bodem, zorgt voor een wervelwind in de Airfryer pan
» Vetverwijderingstechnologie door een combinatie van de krachtigste motor ooit en een dubbele bodem
» Voor bakken, braden, grillen, roosteren en frituren

Functies Premium

Airfryer Smart Sensing

Doet het denkwerk voor je

De Philips XXL met Smart Sensing-technologie past de tijd en temperatuur automatisch aan tijdens het bereiden, waardoor het eten perfect gaar wordt. Geniet van perfecte resultaten in twee eenvoudige stappen: kies het soort gerecht en druk op de knop om te bakken. Een sensor in de Airfryer meet de luchtstroom en de temperatuur in het apparaat. Hierdoor wordt de hoeveelheid in de mand bepaald. Vervolgens bepaalt de Airfryer de temperatuur en de baktijd. Zo krijg je perfecte resultaten zonder moeite. Elke keer weer.

» Tot 90% minder vet
» Unieke dubbele stervormige bodem, zorgt voor een wervelwind in de Airfryer pan
» Vetverwijderingstechnologie door een combinatie van de krachtigste motor ooit en een dubbele bodem
» Smart Sensing: past automatisch tijd en temperatuur aan
» XXL formaat voor een hele kip of 1,4 kg frieten

Rapid Air

 

Accessoires:

 

Meerlaagsrekje

Dit rekje creëert een extra laag in de Airfryer. Hierdoor kan je gemakkelijk een gehele maaltijd in 1 keer bereiden. Leg de te roosteren groenten onderop en leg bovenop een spies met vlees en aardappelschijven.

Grill Pan

Met het grillpan-accessoire kan je niet alleen vis en vlees grillen, maar ook heerlijke zelfgemaakte pizza bereiden. Door de antiaanbaklaag bakken de gerechten niet aan en door de gaatjes in de plaat kan de hete luchtstroom zich gelijkmatig verdelen.

Bakvorm

De bakvorm is ideaal voor het bereiden van (hartige) taarten, brownies, quiches en lasagne’s. Plaats de bakvorm eenvoudig in de mand van de Airfryer om de lekkerste gerechten te bakken.

Muffin Cups

Deze muffinvormen zijn te gebruiken voor het bakken van muffins of voor hartige taartjes. De cups zijn gemaakt van siliconen dus ze zijn meerdere keren te gebruiken.

Philips Airfryer meerlaagsrekje

Philips Airfryer grill pan

Philips Airfryer bakvorm

Philips Airfryer muffin cups

Snack cover

Dit deksel voor snacks houdt lichte ingrediënten op zijn plaats en voorkomt spatten. Het kan gebruikt worden om chips te maken, popcorn te poffen of fruit te drogen.

Bakplaat

De bakplaat kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Zo kan je er een gebakken eitje in maken, vlees in braden, vis in saus bereiden of zelfs risotto maken. Door de antiaanbaklaag blijft er niets aan de bodem zitten.

Accessoirepakketten

Deze pakketten bevatten perfecte combinaties van accessoires om het maximale uit je Airfryer te halen. Er is een pakket voor het bereiden van partysnacks, voor het bakken, één om perfect mee te grillen... Beschikbaar voor: Airfryer Premium compact en XXL.

Accessoires

Ontdek hier heel ons assortiment met accessoires voor de Philips airfryers.

 > Philips aifryer accessoires

 

Airfryer schoonmaken:

 

Philips Airfryer schoonmaken

De Philips Airfryer is heel eenvoudig schoon te maken. Alle losse onderdelen en de accessoires mogen in de vaatwasmachine, en ook met de hand is de Airfryer prima te onderhouden. Laat je Airfryer na het laatste gebruik minimaal 30 minuten afkoelen en begin daarna met schoonmaken.

Benodigdheden:

groen checkmark Een stevige spons of schuurspons om de onderkant van de mand mee schoon te maken;
groen checkmark Een licht vochtige doek om de buitenkant van je Airfryer mee te reinigen;
groen checkmark Een zachte doek om de binnen- en buitenkant van het apparaat mee te drogen na de reiniging;
groen checkmark Een kleine (tanden)borstel of een satéprikker met een doekje eromheen voor lastige hoekjes in de Airfryer.;
groen checkmark Een zachte borstel of een zacht sponsje voor de losse onderdelen, de binnenkant en de buitenkant van je Airfryer.

Reiniging na elk gebruik:

groen checkmark De pan en de mand kun je in de vaatwasser doen of met de hand afwassen;
groen checkmark Veeg de buitenkant van het apparaat schoon met een vochtige doek;
groen checkmark Veeg ook het verwarmingselement binnenin de Airfryer na elk gebruik schoon met een doek;

Als je je Airfryer al een tijdje gebruikt, is het een goed idee om hem eens grondig schoon te maken; vooral het verwarmingselement.

“Gebruik bakpapier of aluminiumfolie: tijdens het bakken om te voorkomen dat de pan erg vies wordt.”

 

“Deze onderdelen van je Airfryer zijn vaatwasmachinebestendig: de pan, de mand en het inzetrekje (grillrooster)”

 

“Je Airfryer weer heerlijk fris met citroen of limoen: als de Airfryer na het schoonmaken niet fris ruikt, kun je het mandje en de pan insmeren met het sap van een citroen. Dit neutraliseert de geur.”

 

Voordelen en redenen:

Om een airfryer te kopen

“Je kan met minder vet koken (gezonder) en het is lager in kcal”

Het grootste voordeel om met een airfryer te koken is dat het een pak gezonder is. Met de Airfryer kan je namelijk tot wel 90% minder vet frituren. Niet alleen frituren is gezonder, maar ook het grillen en bakken van vlees en vis. Je hoeft (bijna) geen olie te gebruiken en krijgt toch een perfect resultaat. Door met hete lucht te frituren vermijd je ook de nare luchtjes in huis die je normaal gesproken bij een frituurpan zeker hebt!

“Kan ik er genoeg gebruik van maken?”

Een Airfryer kan niet enkel voor het frituren gebruikt worden maar ook voor het bereiden van allerlei verschillende maaltijden. Je kan ermee frituren, grillen, bakken, braden en zelfs roosteren. Kortom meer dan een friteuse alleen!

“Gemakkelijk schoon te maken!”

Door de vaatwasbestendige onderdelen (alle onderdelen die los gemaakt kunnen worden) kan de Airfryer gemakkelijk schoongemaakt worden. Je hoeft minder pannen vuil te maken, aangezien je zelfs een gehele maaltijd in één keer in de Airfryer kunt bereiden.

 

Welke Airfryer past het beste bij jou?

 

Welke Airfryer past bij jou

Airfryer XL Essential
• Inhoud 1.2 kg
• Geschikt voor 3 - 5 personen
• Vermogen: 1900 W
• Vetverwijderingtechnologie: nee
• Aantal snelkeuzeprogramma's: geen
• Gem. bereidingstijd bevroren friet: 16 minuten
Airfryer XXL Premium
• Inhoud 1.4 kg
• Geschikt voor 4 - 6 personen
• Vermogen: 2225 W
• Vetverwijderingtechnologie: ja
• Aantal snelkeuzeprogramma's: 5
• Gem. bereidingstijd bevroren friet: 14.4 minuten
Airfryer XXL Premium Smart Sensing
• Inhoud 1.4 kg
• Geschikt voor 4 - 6 personen
• Vermogen: 2225 W
• Vetverwijderingtechnologie: ja
• Aantal snelkeuzeprogramma's: 5 (automatisch)
• Gem. bereidingstijd bevroren friet: 14.4 minuten
 

Video's:

Onderhoud, recepten en modellen

 

 
 
Nog vragen? Wij helpen je graag verder!
category-image
category-image
category-image
category-image