Logo
   Categorieën

   Contentpagina Philips L'OR Barista

    

   PHILIPS L'OR BARISTA

   Ontdek de nieuwe Philips L'OR Barista: de eerste capsulemachine die een dubbele espresso of twee espresso's tegelijkertijd kan maken.
   Goed nieuws dus voor alle koffieliefhebbers die ook thuis graag genieten van een heerlijk kopje koffie van echte koffiebar-kwaliteit!

    

    

   De eerste koffiemachine met capsules voor een dubbel shot
   Philips L'OR Barista herkent automatisch twee verschillende capsulegroottes: de klassieke, kleine capsule en de dubbele espresso capsule XXL. De XXL capsule is exclusief voor de L'OR Barista en laat je met één druk op de knop kiezen tussen twee enkele espresso's tegelijk of een dubbele espresso. Ideaal voor wanneer je bezoek hebt of gewoon zin hebt in een extra grote kop koffie!

    > Ontdek hier alle L'OR Barista toestellen!

   Philips L'OR Barista

    

   Philips L'OR Barista

    

   Jouw favoriete koffiedrankjes
   Met de Philips L'OR Barista ontdek je meteen een uitgebreid scala aan heerlijke mogelijkheden, van de beste kwaliteit. Net zoals in je favoriete koffiebar. Kies uit een assortiment van uitstekende koffiemelanges; zet filterkoffie of espresso's; geniet van één dubbele shot of maak twee kopjes tegelijkertijd klaar. De L'OR Barista heeft voor elke koffieliefhebber wat wils!

    > Ontdek hier alle L'OR capsules!

    

   Wat maakt Philips L'OR Barista uniek?

    

   Kwaliteit

   Barista-kwaliteit

   Met een druk van maximaal 19 bar zorgt de L'OR Barista voor authentieke koffiekwaliteit waar u thuis van kan genieten.

   Dubbele espresso

   Dubbele espresso XXL

   Van ristretto's en espresso's tot lungo's en latte's. Van al je favoriete koffiedrankjes kan je twee kopjes op hetzelfde moment zetten of je kan kiezen voor één dubbele kop koffie dankzij de XXL capsule.

   Kwaliteit

   Veelzijdigheid

   De L'OR Barista koffiemachine is ontworpen om te werken met zowel L'OR Barista dubbele espresso capsules XXL als met klassieke L'OR espresso capsules.
   *Ook compatibel met regular capsules van Jacqmotte, Douwe Egberts, Illy®, Nespresso®Original, ..

   Snelheid

   Snel in gebruik

   De L'OR Barista koffiemachine warmt binnen 25 seconden op, zodat je nooit lang hoeft te wachten om van een heerlijke kop koffie te genieten.

   Contentpagina Philips L'OR Barista

    

   Video's: installatie, ontkalken en gebruik