Philips SpeedPro Max banner

   WIJ DOEN DE TEST!

   Stofzuigen, velen hebben er een ware hekel aan. Het klinkt je vast bekend in de oren: het snoer van je stofzuiger dat nét te kort is, je stofzuiger die blijft hangen achter de deur of dat beetje vuil onder de sofa waar je nét niet aan kan. Kortom, het is vaak een heel gedoe en het kan best veel tijd in beslag nemen. Net hier wil Philips, met de snoerloze SpeedPro Max stofzuiger, wat aan doen! Zijn PowerBlade-motor en een 360 graden mondstuk maken van deze stofzuiger hun beste toestel tot nu toe. Wij besloten de proef op de som te nemen en testte hem uit.

   Neem bovendien deel aan onze wedstrijd en maak kans om het toestel te winnen!

   SPECIFICATIES - IN THE BOX

   • 360° mondstuk verzamelt stof van alle kanten
   • 1 mondstuk voor harde vloeren en tapijt
   • 65 minuten reinigen door hoogwaardige Lithium Ion batterij
   • 21 minuten stofzuigen met turbo borstel
   • Geluidsniveau: 84 dB
   • Wasbare moterfilter
   • Gewicht: 2,73 kg
   • Eenvoudig te reinigen, verwijderbare borstel
   • Hoge luchtstroom (>1000l/min)
   • Omhulsel >90% gerecycleerd materiaal
   SpeedPro Max in de doos
   SpeedPro Max borstel
   SpeedPro Max kruimeldief
   SpeedPro Max mondstuk
   SpeedPro Max batterij
   SpeedPro Max telescopische buis

   ERGONOMIE EN DESIGN

   SpeedPro Max borstel

   De SpeedPro Max is een hypermoderne stofzuiger die je niet hoeft te verbergen wanneer vrienden en familie over de vloer komen. Philips heeft er bovendien voor gezorgd dat design en ergonomie mooi samengaan. Zo zorgen de LED-lampjes in het mondstuk, de digitale display en het moderne reservoir niet alleen voor een stijlvolle touch, maar maken ze het stofzuigen ook een stuk aangenamer.

   SpeedPro Max bediening

   De draadloze stofzuiger ligt gemakkelijk in de hand, is absoluut geen zwaargewicht en is enorm flexibel waardoor je eenvoudig onder kasten of zetels schoonmaakt. Voor nog nauwere plekjes gebruik je de geïntegreerde borstel. Aan de onderkant van het 360 graden mondstuk zijn blauwe silicone lapjes bevestigd die bij een eerste stofzuigbeurt lijken te zorgen voor wat weerstand. Naar onze ervaring toe verdween dit gevoel al snel en werd duidelijk dat dit zorgt voor een beter schoonmaakresultaat.

   ZUIGKRACHT

   Met de SpeedPro Max kan je gerust op alle type vloeren stofzuigen, zonder aan zuigkracht te verliezen. Je hoeft dus niet steeds van mondstuk te wisselen, wat het stofzuigen alweer een stuk aangenamer en sneller maakt.

   SpeedPro Max stofzuigen 1
   SpeedPro Max stofzuigen 2
   SpeedPro Max stofzuigen 3

   De stofzuiger heeft drie verschillende snelheidsstanden: stand 1, stand 2 en een turbo stand voor extra zuigkracht. Daarnaast beschikt het toestel ook over een uniek 360 graden mondstuk. Hierdoor wordt er langs alle kanten stof en vuil opgezogen en hoef je dus minder lang te stofzuigen. Gebruik je de stofzuiger om dagdagelijks vuil zoals haar en stof te verwijderen, dan kan je rekenen op een snel en doeltreffend resultaat.

   In extremere situaties, waarbij we de SpeedPro Max o.a. grotere stukken vuil lieten opzuigen, bleven er wel wat restjes achter onder het mondstuk. Door het mondstuk even op te heffen komen diezelfde stukjes weer vrij en kan je verder schoonmaken. Bij het stofzuigen van bloem bleef er dan weer een lijnspoor achter. Gelukkig kan je met de SpeedPro Max ook achterwaarts stofzuigen en zo in eenzelfde beweging het achtergebleven vuil meteen opzuigen. Toegegeven, dit soort vuil kom je gelukkig niet elke dag tegen. We raden je dan ook aan om in deze gevallen het mondstuk even te verwijderen voor een nog betere zuigkracht.

   REINIGEN - BATTERIJ

   Het legen van je stofemmer kan soms een lastige bedoening zijn. Maar ook hier heeft Philips, met het nieuwe design van de SpeedPro Max, duidelijk aan gewerkt. Zo kan je de stofemmer aan de hand van een eenvoudig kliksysteem verwijderen en vervolgens hygiënisch legen. Ook de overige onderdelen zijn makkelijk schoon te maken. Ga je voor een grondige schoonmaakbeurt van de stofemmer, dan heb je nog steeds een doekje nodig om het overtollige vuil te verwijderen.

   Wat de SpeedPro Max zo bijzonder maakt is zijn accu, deze is inmiddels zo goed dat de gewone sledestofzuiger het huis uit kan. Volgens Philips kan je er zo’n 65 minuten mee stofzuigen in de gewone stand en 21 minuten in de turbostand. Wij deden de test voor de turbostand en overtroffen de aangegeven tijd met ongeveer 4 minuten. Je kan dus gerust aan één stuk door stofzuigen zonder je zorgen te hoeven maken om een lege batterij. Tijdens het stofzuigen lees je, aan de hand van de digitale display, eenvoudig af hoe lang je nog kan schoonmaken.

   SpeedPro Max stofzuigen 4
   SpeedPro Max stofzuigen 5
   SpeedPro Max stofzuigen 6

   TO BUY OR NOT TO BUY?

   De Philips SpeedPro Max heeft ons aangenaam verrast. De draadloze stofzuiger heeft niet alleen een modern design, er werd ook goed nagedacht over het ergonomische aspect van het toestel. De stofzuiger ligt gemakkelijk in de hand, is verrassend wendbaar en kan eenvoudig omgetoverd worden tot kruimeldief. Bovendien vinden we hem ook enorm efficiënt en doeltreffend: enerzijds zuigt het 360 graden mondstuk langs alle kanten stof en vuil op zonder dat je tussendoor van mondstuk hoeft te veranderen, anderzijds beschikt de stofzuiger over een uitstekende batterij.

    

   WINACTIE: PHILIPS SPEEDPRO MAX

   Ons rest nog slechts één taak: een nieuwe eigenaar zoeken voor deze stofzuiger*. Wil jij graag kans maken om de Philips SpeedPro Max te winnen? Neem dan voor 05/06/2018 deel aan onze wedstrijd. Veel succes!

   *Het winnende product werd getest door het Krëfel team.

   DEZE WEDSTRIJD IS GESLOTEN

   Stuur bericht