Philips Steam&Go banner

 

Philips Steam&Go

Minimale kreuken, minimale inspanning

 

Waarom zou je voor een stomer kiezen?

Met de Steam&Go handheld kledingstomer van Philips, stoom je gemakkelijk alle soorten kledij. Als je voor het eerst je kleding stoomt, zal het je verbazen hoe gemakkelijk en snel het gaat. De Steam&Go Plus heeft slechts 45 seconden nodig om op te warmen en is dan klaar voor gebruik. Je kunt de handheld stomer dan verticaal en horizontaal gebruiken om uw kleding op te frissen. Met een paar tips stoom je jouw kleding met gemak. Je kunt alle stoffen veilig stomen, van zijde tot kasjmier en van colberts tot geplooide kleding.

 

Philips Steam&Go

 

 
Philips Steam&Go
Philips Steam & Go 2
Een kledingstomer is ideaal
voor fijne stoffen, snelle strijkbeurten
en lastig te strijken kledingstukken

De stoom dringt voorzichtig door in zelfs de fijnste stoffen, zonder schroeiplekken te veroorzaken — en zonder dat er een strijkplank aan te pas komt. Je ziet er in een handomdraai weer piekfijn uit. Bovendien worden dankzij de stoom geurtjes verwijderd en bacteriën gedood, waardoor kledingstukken fris ruiken en klaar zijn om weer gedragen te worden.

 

Philips Steam&go

Minimale kreuken, minimale inspanning
 

Moeiteloos de meest delicate stoffen ontkreuken en opfrissen zonder schroeiplekken. De compacte handheld stomer heeft 45 seconden nodig om op te warmen. Stoom verticaal of horizontaal voor betere resultaten. Het afneembare waterreservoir kan gemakkelijk worden bijgevuld

Philips Steam&Go verticaal en horizontaal stomen

Verticaal en horizontaal stomen
 

Houd Steam&Go Plus verticaal vast om hangende kledingstukken probleemloos te stomen. Bij boorden, kragen of hardnekkige kreukels kunt je je kledingstuk op een vlak oppervlak leggen. Houd de stomer vervolgens horizontaal vast voor een strakke, gladde afwerking — zonder te knoeien, te morsen of stoom te verspillen

Philips Steam&Go delicate kleding

Stoom je delicate kleding
 

Je kunt zelfs delicate kleding veilig stomen. Onze warme SmartFlow-plaat kan veilig worden gebruikt op alle stoffen en laat geen natte plekken achter. De handheld stomer kan zowel verticaal als horizontaal worden gebruikt omdat de stof wordt platgedrukt voor nog betere resultaten.

Philips Steam&Go reisvriendelijk

Reisvriendelijk en compact
 

Dankzij het ergonomische design is onze draagbare kledingstomer licht, comfortabel en gemakkelijk te gebruiken. Dankzij de kleine omvang en het handheld design is de stomer ideaal voor op reis en gemakkelijk op te bergen als je hem niet gebruikt.

 

 

 

Kleding is gemakkelijk te stomen met de Steam&Go Plus kledingstomer

 

De Steam&Go is zowel verticaal als horizontaal te gebruiken voor uitstekende resultaten. Bovendien heeft de verwarmde SmartFlow-plaat altijd een optimale, veilige temperatuur voor alle stoffen en zorgt de coating ervoor dat het stoomstrijkijzer goed glijdt en niet roest. Dankzij het lichte en compacte design kan je de Steam&Go makkelijk opbergen of meenemen. Een strijkplank hoef je dus niet meer te gebruiken!