Wedstrijd: Win een PlayStation 5!


Dat de PlayStation 5 gewild is, hoeven we jullie absoluut niet te vertellen. De nieuwe spelconsole is een ware krachtpatser en tilt gamen naar een hoger niveau! Slaag je er maar niet in om deze next gen spelconsole te pakken te krijgen? Dan hebben we goed nieuws, héél goed nieuws zelfs! Bij Krëfel maak je namelijk kans op 2 spiksplinternieuwe PlayStation 5 consoles! Meer informatie vind je hieronder terug.
(Eindelijk) je eigen PlayStation 5? Het kan bij Krëfel!


Door deel te nemen aan deze ongelooflijke wedstrijd, maak je kans op een PlayStation 5 - Standard Edition. Val je net buiten de prijzen? Niet getreurd! We hebben binnenkort nog (meer) goed nieuws voor de fanatieke gamers onder ons. Wil je zeker niets missen hierover? Volg ons dan zeker op Facebook, Instagram, Youtube en Twitter!
De PlayStation, maar dan nóg beter


Alles wat je dacht te weten over de PlayStation 4 en zijn voorgangers, maar dan nog sneller, vloeiender en veel meer detail… of wat had je anders verwacht van de nieuwe PlayStation 5?! Je bedenkt het? Nee, je doet het met de PlayStation 5!


Onder de kap zijn alle onderdelen zorgvuldig op elkaar afgesteld voor een ongekende gaming experience. Een ultrasnelle SSD en een nog snellere processor zorgen voor minimale laadtijden van de meest uitdagende games. Nog geen nieuwe PS5 game? Geen erg want deze console is backwards compatible met je oudere games. Tot slot wordt de console ook geleverd met een gloednieuwe DualSense draadloze controller die je game ervaring naar een hoger niveau tilt!


Dompel jezelf onder in games met HDR-ondersteuning voor levensechte kleuren en raytracing, ervaar gameplay aan 120 fps en dat in 4K, of voor geschikte games, in 8K. Als je TV dit ondersteunt, kan je gamen met een output van 120 Hz in een 4K of 8K resolutie.
Win een PlayStation 5 (standaard editie)