Qled TV 2020 Samsung

Samsung QLED TV 2020 : laten we gaan voor 8K!

Hier zijn ze! De gloednieuwe Samsung QLED TV's zijn officieel beschikbaar sinds april. Het Samsung QLED assortiment biedt een ruime keuze aan schermformaten, waarbij het gamma van TV's met een resolutie van 8K ook verder is uitgebreid. Het nieuwe assortiment biedt een intensere beleving dan ooit tevoren. Je geniet van beelden met verbeterde contrasten die zich automatisch aanpassen aan het licht in de ruimte en andere omgevingsfactoren. Enkele modellen beschikken ook over designschermen die bijna randloos zijn en perfect in een modern interieur passen. Wil je meer weten over de nieuwe QLED TV's van Samsung? Ontdek het hier!

 

Samsung QLED TV's 2020 : tot €500 cashback of een Galaxy S20

Genieten van een TV met premium beeldkwaliteit en de meest recent geavanceerde technologieën? Nu is het moment! Profiteer van een terugbetaling tot €500, gestort op je rekening door Samsung. Of kies om een Galaxy S20 t.w.v. €899 te ontvangen bij je TV (enkel mogelijk bij een selectie 8K modellen). Ontdek hier hoeveel je terugbetaald krijgt per model en hoe je in te schrijven.

Bekijk de cashback

 

1. QLED 8K : maak van TV kijken een indrukwekkende belevenis

Samsung, het eerste merk dat 8K TV's op de markt bracht, keert dit jaar terug met 3 nieuwe modellen: de Q800, Q900 en Q950. Met 8K gaan de deuren van een nieuwe wereld voor je open. Je ontdekt een beeld dat meer dan 33 miljoen pixels bevat, wat zorgt voor indrukwekkende niveaus van scherpte en detail.

QLED TV 8K 2020 Samsung
Quantum Processeur 8K (en 4K)

De Samsung Quantum Processor is het kloppende hart van je QLED TV. De processor is verantwoordelijk voor het optimaliseren van de beeld- en geluidskwaliteit. Bovendien houdt de processor nu uitgebreid rekening met de omgeving waarin je TV kijkt. Zo past hij het beeld aan op basis van het licht in de kamer. De processor meet ook het omgevingsgeluid in de kamer om het volume aan te passen en optimaliseert het geluid op basis van de akoestiek in je kamer.

AI Upscaling: beeld in de beste kwaliteit

Deze kunstmatige intelligentietechnologie is beschikbaar op alle QLED televisies van 2020. Het maakt het mogelijk om elk beeld, ongeacht de originele kwaliteit, te verbeteren naar 8K-resolutie op 8K QLED TV's of 4K-resolutie op 4K QLED TV's. In 2020 heeft Samsung de ‘Deep Learning’ stap toegevoegd zodat de TV zichzelf aanleert hoe het zelfs de allerfijnste details in beelden herstelt. Zo maakt de processor bijvoorbeeld zelfs texturen, die in de originele lage resolutie onzichtbaar waren, weer zichtbaar.

Infinity Screen Design: een TV zonder randen

De Infinity Screen is een technologisch hoogstandje van formaat. Een TV die voor 99% uit beeld bestaat, zonder zichtbare beeldrand en met een ultraslank profiel van 15 mm (enkel bij de Q950TS). Daardoor oogt hij nog strakker aan de muur en verdwijnt hij bijna perfect in je interieur. Zo geniet je van beeld in zijn puurste vorm. De ultieme kijkervaring.

 

2. QLED 4K/8K : een nieuwe reeks innovaties

 
samsung qled 2020 
Direct Full Aray: beelden met rijk contrast

Direct Full Array-technologie zorgt voor beelden met het rijkste contrast. Een intelligent algoritme analyseert elk beeld en past de helderheid van bepaalde delen van je scherm aan. Het belicht de donkerste delen en past ook de helderheid van andere zones aan. Dit optimaliseert het contrast waardoor je zelfs in de donkerste scènes elk detail ziet. Deze technologie is beschikbaar voor de Q80T, Q90T, Q95T, Q800T, Q900T en Q950TS modellen.

samsung qled 2020 
100% Kleurvolume

Samsung’s Quantum Dot-technologie combineert een enorm helder beeld met natuurlijke en intense kleuren. Bovendien kan het die rijke kleurgradaties weergeven ongeacht hoe donker of helder het beeld is. Daarom zijn het de eerste TV’s met een gecertificeerd 100% kleurvolume. Zo zie je in een prachtige zonsondergang op zee nog steeds de blauwe tinten in het donkere zeewater en is de heldere hemel een feest van kleuren.

samsung qled 2020 
Ultra Viewing Angle: elk plekje in de zetel is top

Deze technologie stelt je in staat om vanuit alle hoeken van een prachtig beeld te genieten. Het verbetert zowel de zwarten als de kijkhoek van de TV. Aan de ene kant worden de beste zwartwaarden geproduceerd door de achtergrondverlichting te concentreren. In een tweede stap wordt een filter gebruikt om het licht in alle richtingen te verstrooien. Ultra Viewing Angle is beschikbaar voor de Q90T, Q95T, Q800T, Q900T en Q950TS.

samsung qled 2020 
Anti-Reflection: geen reflecties op het scherm

Omgevingslicht dat reflecteert op het scherm verwatert het contrast en de zwartwaarde van het beeld. En wanneer de reflectie van heldere voorwerpen zoals kleding duidelijk zichtbaar is op het televisiescherm, verstoort het je kijkervaring. Anti-Reflection is een slimme filter op het scherm die deze reflecties tegengaat. Zo kan je zelfs op klaarlichte dag naar een film kijken. Anti-Reflection is beschikbaar voor de Q90T, Q95T, Q800T, Q900T en Q950TS.

samsung qled 2020 
Adaptive Picture

Een QLED TV met Adaptive Picture zorgt ervoor dat je steeds van het beste beeld geniet. Hij past het beeld scène per scène aan op basis van het omgevingslicht in de kamer. Je geniet van optimaal contrast en een gepaste helderheid, zodat het beeld aangenaam is ongeacht de kijkomstandigheden. Is er veel licht in de kamer en is de scène te donker, dan verhoogt hij de helderheid. En omgekeerd. Deze technologie is beschikbaar voor de Q75T, Q80T, Q90T, Q95T, Q800T, Q900T en Q950TS modellen.

samsung qled 2020 
Real Game Enhancer: intense game-ervaring

Auto Game Mode schakelt de TV automatisch naar de beeldmode met de laagste input lag (10 ms) zodat je zo min mogelijk beeldvertraging hebt tijdens het gamen. De modellen Q75T, Q80T, Q90T, Q95T, Q800T, Q900T en Q950TS beschikken over Real Game Enhancer+ met een hele reeks extra features specifiek voor gamers. Game Motion Plus en FreeSync zorgen voor een vloeiende game-ervaring. Dynamic Black Equalizer maakt alle schaduwdetails zichtbaar, zodat je nooit meer verrast wordt in een spannende game. Daarnaast geniet je van een verbeterde surround-ervaring.

samsung qled 2020 
Quantum HDR: hyperrealitische beelden

High Dynamic Range (HDR) is een beeldtechnologie die je onderdompelt in fantastische kleuren en intense contrasten voor een hyperrealistische weergave van elk beeld. HDR-films kunnen tot 4000 nits helderheid bevatten, een enorm verschil tegenover de 100 nits van klassieke SDR-content. QLED TV’s zijn dankzij Quantum HDR optimaal geschikt om deze heldere beelden in al hun nuances weer te geven met een piekhelderheid van maar liefst 4000 nits.

samsung qled 2020 
Object Tracking Sound

Dankzij de gloednieuwe Object Tracking Sound technologie, volgt het geluid dat je hoort nu ook de actie. Door extra luidsprekers bovenop en langs de zijkanten van de TV kan je nu ook een geluid van bijvoorbeeld links naar rechts horen gaan. Het resultaat? Je krijgt een ongelooflijke, realistische geluidservaring. Deze technologie is beschikbaar voor de Q80T, Q90T, Q95T, Q800T, Q900T en Q950TS modellen.

samsung qled 2020 
Ambient Mode+: de TV die verdwijnt

We kijken graag TV en het liefst op een groot scherm, maar misschien zie je niet altijd graag dat zwarte scherm als de TV uit staat. Dankzij Ambient Mode+ heeft je TV ook een functie als hij uitstaat, bijvoorbeeld als fotolijst. Of kies voor een achtergrond waarbij de kleur matcht met je woonkamer; zo integreer je je TV perfect in je interieur. De TV kan ook informatie tonen zoals bijvoorbeeld je agenda of het weerbericht.

 

Meer weten?

Meer lezen over Samsung QLED TV's? Hier zijn enkele artikels die interessant kunnen zijn voor jou.