Fritel Warmhoudplaat review

WIJ DEDEN DE TEST!

De feestdagen zijn weer daar! Dat betekent pakjes uitdelen, gezellig bijkletsen met familie of vrienden en natuurlijk rijkelijk dineren!

Erg leuk als je te gast bent en de voetjes onder tafel mag schuiven, maar best stresserend als je zelf in de keuken moet staan. Als het van Fritel afhangt, valt er dit jaar alweer een extra last van jouw schouders!

Dankzij hun nieuwste draadloze WT3498 warmhoudplaat worden jouw gerechten nooit meer te koud geserveerd en genieten je gasten steeds van een lekker warme maaltijd! Wij besloten de proef op de som te nemen en testten hem uit! Neem bovendien deel aan onze wedstrijd en maak kans om dit handige toestel te winnen!

 

SPECIFICATIES - IN THE BOX

  • Draadloos
  • 15 min opwarmen, 2u warme gerechten
  • Temperatuur: 130°C
  • XXL formaat 54 x 41 cm
  • 2 inox handvaten
  • Kleur: inox
Fritel Warmhoudplaat sfeer 1 
Fritel Warmhoudplaat sfeer 2 
Fritel Warmhoudplaat sfeer 3 
Fritel Warmhoudplaat sfeer 4 

 

DESIGN & GEBRUIKSGEMAK

De WT3498 warmhoudplaat heeft een mooi en verfijnd design. De strakke, rechthoekige vorm en de inox kleur zorgen er bovendien voor dat je het toestel gerust op tafel kan plaatsen. Enorm belangrijk met de feestdagen in het vooruitzicht. Verder heeft Fritel er alles aan gedaan om dit toestel zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Zo verzet je de warmhoudplaat eenvoudig dankzij de praktische inox handvaten en kan je er gerust 3 grote kookpotten en verschillende borden op warmhouden.

Tot slot is de warmhoudplaat draadloos, waardoor je dus niet meer hoeft te sleuren met verlengkabels en geen stopcontact in de buurt van je tafel moet hebben. Voorts werkt de plaat heel eenvoudig: je verwarmt hem voor (met stekker), verwijdert de stekker, plaatst hem op tafel en vervolgens geeft hij warmte af.

Fritel Warmhoudplaat design 1 
Fritel Warmhoudplaat design 2 

 

PRESTATIES

De warmhoudplaat van Fritel werkt volgens het accumulatieprincipe. In de plaat zit een massieve steen met een verwarmingselement verwerkt. Eenmaal in het stopcontact, wordt de steen opgewarmd en blijft deze nadien draadloos zijn warmte geleidelijk afgeven.

Volgens Fritel moet je de plaat slechts 15 minuten voorverwarmen en blijft hij vervolgens gedurende 2 uur lang warm. Wij deden de test, en de voorverwarmtijd klopt inderdaad. Nadien konden we de warmhoudplaat gemakkelijk 2 uur lang gebruiken. Tijd genoeg dus om je gerechten lekker warm te houden of je borden warm te houden terwijl je ondertussen aan het opdienen bent.

De plaat kan tot slot zo’n 130°C warm worden. Je weet bovendien meteen of de plaat de gewenste temperatuur bereikt heeft dankzij de twee handige controlelampjes. Het rode lampje geeft aan dat de warmhoudplaat aan het opwarmen is, het groene lampje geeft dan weer aan dat de voorverwarmtijd erop zit en je de stekker uit mag trekken.

Fritel Warmhoudplaat prestaties

 

TO BUY OR NOT TO BUY?

Sta je vaak achter het fornuis? Dan is deWT3498 warmhoudplaat zonder twijfel een onmisbaar keukenaccessoire. Hij heeft niet alleen een modern design, er werd ook goed nagedacht over gebruiksvriendelijke aspect van het toestel. Zo is hij draadloos te gebruiken en vinden wij de praktische inox handvaten enorm handig! Tot slot is de XXL plaat ook voldoende groot om hem te gebruiken wanneer er familie en vrienden op bezoek komen. Een echte aanrader dus!

 

WINACTIE: WARMHOUDPLAAT

Ons rest nog slechts één taak: een nieuwe eigenaar zoeken voor deze draadloze warmhoudplaat*. Wil jij de Fritel WT3498 warmhoudplaat graag winnen?
Neem dan voor 25/12/2018 23u59 deel aan onze wedstrijd. Veel succes!

*Het winnende product werd getest door het Krëfel team.

DEZE WEDSTRIJD IS AFGELOPEN
Proficiat, Cathy D.