graef-koffiezet-header

   WIJ DOEN DE TEST!

   Start jouw dag ook steevast met een heerlijk kopje koffie? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Het merk GRAEF brengt een nieuw filterkoffiezetapparaat op de markt met een functioneel design en innovatieve touch display waardoor koffiezetten kinderspel wordt. Wij namen de proef op de som en testte het toestel uit!

   Neem bovendien deel aan onze wedstrijd en maak kans om het toestel te winnen!

   SPECIFICATIES - IN THE BOX

   • Warmhoudplaat (30 minuten)
   • Ontkalkingsfunctie springt aan na 70x
   • Optimale brouwtijd van 5 – 6 minuten
   • Geluidsignaal als de koffie klaar is
   • Fluisterstille werking
   • Automatische uitschakeling

    

   Graef FK702 design en gebruiksvriendelijkheid

   DESIGN EN GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID

   Het filterkoffiezetapparaat FK702 van Graef straalt in zowat elke keuken klasse uit. De zwarte kleur, behuizing in kunststof en inox afwerking zorgen niet alleen voor een moderne look maar maken het ook een trendy accessoire in huis.

   De innovatieve touch bediening, de handige waterpeilaanduiding en het digitale hulpsysteem maken dit toestel dan weer enorm gebruiksvriendelijk. Zo geeft het touch- display steeds weer hoeveel tassen koffie je nog kan bereiden met het resterende aantal water in de watertank.

   In diezelfde watertank zitten bovendien staafjes verwerkt die aangeven hoeveel water je nodig hebt voor 2 tot 10 tassen koffie. Eenmaal de koffie is gezet, kan je op de glazen kom aflezen hoeveel tassen koffie er nog uitgeschonken kunnen worden.

   Koffie zetten doe je tot slot in een mum van tijd, zo is de optimale brouwtijd van het toestel 5 à 6 minuten voor een volle kan.

   WERKING APPARAAT

   Bovenop het koffiezetapparaat vind je de watertank terug, die beschikt over vijf verschillende sensoren. Deze sensoren geven aan hoeveel water je nodig hebt voor de gewenste hoeveelheid koppen koffie.

   Het toestel bedienen doe je aan de hand van het handige touch-display, onder de watertank gelegen. Je kan er a.o. het apparaat mee aan/uit zetten en aangeven hoeveel koppen koffie je wenst te maken, gaande van twee tot tien koppen koffie. Onder het touch-display vind je het compartiment terug waarin je de koffiefilter plaatst.

   Voorts is de meegeleverde glazen uitschenkkan voorzien van maateenheden waardoor je gemakkelijk kan nagaan hoeveel koppen er nog uitgeschonken kunnen worden. In de kan zit bovendien een aromatrechter verwerkt die zorgt voor een ideale aromacirculatie - oftewel betere aroma’s en een versere en vollere smaak.

   Tot slot is het koffiezetapparaat voorzien van een warmhoudplaat, die de koffie zo’n 30 minuten lang warm houdt aan een temperatuur van 80°. Hierdoor kan je ’s morgens gerust meerdere tassen koffie drinken zonder dat deze direct koud wordt.

    

   Graef FK702 werking

   Graef FK702 extra functies

   EXTRA FUNCTIES EN VOORDELEN

   • Het koffietoestel wordt na 30 minuten automatisch uitgeschakelt, waardoor je een hoop energie bespaart.

   • Het koffietoestel heeft een enorm stille werking. Enkel wanneer de koffie klaar is, geeft het toestel echt een geluidssignaal.

   • Het koffietoestel is voorzien van een druppelstop waardoor er geen koffie druppelt op de warmhoudplaat indien de koffiekan niet meer op het toestel staat.

   • Het koffietoestel beschikt over een automatisch reinigingsprogramma. Hierdoor wordt het waterreservoir volledig geledigd waardoor je het gemakkelijker kan uitkuisen en je er vervolgens proper water in kan gieten.

    

   REINIGING

   Na 70 koffiezetbeurten krijg je een automatische ontkalkingsmelding, zo blijft je toestel steeds in topconditie voor vele jaren. De glazen uitschenkkan kan gemakkelijk worden gereinigd door het in de vaatwasser te steken. De overige onderdelen van het koffiezetapparaat en de filterinzet kunnen gereinigd worden met een vochtige doek.

   TO BUY OR NOT TO BUY?

   Het filterkoffiezetapparaat FK702 heeft niet alleen een modern design, GRAEF heeft er ook alles aan gedaan om het toestel zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Zo heeft het toestel een enorm stille werking, is het eenvoudig te reinigen en beschikt het o.a. over een handig druppelstopsysteem. Met deze koffiemachine zet je ook gewoon een heerlijke kop koffie. Door het hete water zo lang mogelijk in contact te houden met de gemalen koffie krijg je met dit toestel de meest intense aroma’s. In de kan zit bovendien een aromatrechter verwerkt die zorgt voor een nog versere en vollere smaak.

   WINACTIE: FILTERKOFFIEZETAPPARAAT FK702

   Ons rest nog slechts één taak: een nieuwe eigenaar zoeken voor dit filterkoffiezetapparaat*. Wil jij graag kans maken om de GRAEF FK702 te winnen? Neem dan voor 04/04/2019 deel aan onze wedstrijd. Veel succes!

   *Het winnende product werd getest door het Krëfel team.

   DEZE WEDSTRIJD IS AFGELOPEN
   Proficiat, Leslie S.

    
   Like onze Facebookpagina en ontdek als eerste of jij onze winnaar bent!

   Volg ons op:

    

    

    

   Stuur bericht