Siemens EQ.500 TQ507R03

    

   WIJ DEDEN DE TEST!

   Geniet jij ook van die heerlijke koffiegeur in de ochtend? De Siemens volautomatische koffiemachines dompelen jou onder in een wereld van koffiesensatie. Deze espressomachines zijn ontwikkeld voor echte koffieliefhebbers die steeds op zoek zijn naar een buitengewone koffie-ervaring! Siemens zorgt dan ook voor een gepersonaliseerd koffiegenot.

   Ben je benieuwd naar de werking van dit model? Wij deden de test!

    

   SPECIFICATIES - IN THE BOX

   » CoffeeSelect display: comfortabele bediening – Verkrijg met slechts 1 druk op de knop een verse tas koffie.
   » Automatische reiniging na het zetten van een kopje koffie.
   » Personaliseer je eigen koffie: kies zelf de gewenste hoeveelheid en sterkte van jouw koffie.
   » Zet door middel van de OneTouch DoubleCup functie 2 kopjes koffie tegelijk (met melkspecialiteit).

    

   Siemens EQ.500 TQ507R03 design en gebruiksvriendelijkheid

   DESIGN EN GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID

   Dit espressoapparaat ziet er niet alleen innovatief uit, het design staat ook perfect in lijn met alle andere Siemenstoestellen en is erg onderhoudsvriendelijk. Met een vochtig doekje veeg je in een mum van tijd de hele machine schoon.

   Daarnaast scoort dit toestel ook hoog op gebruiksvriendelijkheid. Het toestel bevat namelijk een intuïtief bedieningspaneel waarmee je met slechts één druk op de knop vier soorten koffie kan zetten: latte macchiato, cappuccino, caffe crema of een espresso. Ook heb je de mogelijkheid om andere koffiespecialiteiten zoals een flat white, americano of een espresso macchiato in enkele seconden te zetten. Tot slot beschikt het toestel over een in hoogte verstelbare koffie-uitloop. Op deze manier kan je zelfs glazen gebruiken die tot 14 cm hoog zijn!

   De digitale display maakt koffie maken super eenvoudig! Zo bepaal je enerzijds zelf de intensiteit van je koffie en anderzijds de gewenste hoeveelheid die jij graag in jouw tas hebt. Op deze manier maak je erg snel een double shot espressokoffie wanneer je een vermoeiende avond achter de rug gehad hebt.

   WERKING APPARAAT

   Dankzij het volautomatische espressoapparaat van Siemens geniet jij vanaf nu van koffie zoals in de koffiebar, maar dan bij jou thuis. Het grote voordeel van dit apparaat is zijn eenvoudigheid.

   Om jouw ideale koffie te maken, kies je waar jij zin in hebt! Met een simpele druk op de knop kan je nu de sterkte van jouw espresso kiezen: mild, normaal, sterk, extra sterk of gemiddelde koffiesterkte. Daarnaast kies je de hoeveelheid die je graag verkrijgt. Dit gaat van 30ml tot en met 360ml. Dankzij dit toestel creeër jij jouw eigen genotscombinatie. Nu ben je nog maar enkele seconden verwijderd van jouw ideale koffie!

   Bovendien heeft dit toestel zowel een afneembaar melk- als waterreservoir. Op deze manier kan je gemakkelijk beide reservoirs vullen en schoonmaken.

    

   Siemens EQ.500 TQ507R03 werking

   Siemens EQ.500 TQ507R03 extra functies

   EXTRA FUNCTIES EN VOORDELEN

   » Het koffietoestel heeft een enorm stille werking.

   » De afzonderlijke invoerschacht voor gemalen koffie zorgt voor een extra bereidingskeuze.

   » De functie ‘oneTouch DoubleCup’ maakt het mogelijk om twee kopjes tegelijk te zetten.

   » Omwille van het afneembaar melkreservoir is het eenvoudig om de melk te bewaren.

    

   REINIGING

   Het Siemenstoestel is naast modern ook erg eenvoudig op vlak van onderhoud, dankzij de opening aan de voorzijde van het apparaat. Het bevat tevens ook een automatisch spoelprogramma dat wordt geactiveerd bij het in en uitschakelen van het toestel wat ervoor zorgt dat voor en na elke sessie alle leidingen een grondige spoeling krijgen. Dit voorkomt voornamelijk dat er oude koffieresten blijven steken en na verloop van tijd de leidingen verstopt geraken. Het melk- en waterreservoir zijn verder ook nog vaatwasbestendig.

   Jouw taak? Bijna niets! Met een vochtig doekje veeg je in een mum van tijd de hele machine schoon. De rest doet het apparaat zelf!

   Siemens EQ.500 TQ507R03 reiniging

   TO BUY OR NOT TO BUY?

   Dankzij de vele voorgeprogrammeerde koffiespecialiteiten vind je snel jouw ideale koffiebereiding. Daarnaast is het erg handig dat je zelf je sterkte en gewenste hoeveelheid kan kiezen. Neem alle tijd om jouw overheerlijke koffie te zetten, zo geniet je nog intenser van jouw koffiemoment.

   Maar het gaat nog verder. Het digitale display toont niet alleen “alstublieft” bij het zetten van elk kopje koffie, daarnaast geeft het ook meldingen weer wanneer hij klaar is om te spoelen, er ontkalkt moet worden enz. Op deze manier kan je het apparaat gemakkelijk en tijdig onderhouden wat zorgt voor een jarenlange en zorgeloze koffieervaring.

   WINACTIE: SIEMENS VOLAUTOMAAT EQ.500 TQ507R03

   Ons rest nog slechts één taak: een nieuwe eigenaar zoeken voor dit volautomatisch espressotoestel van Siemens*. Wil jij graag kans maken om dit toestel te winnen? Neem dan voor 11/12/2019 - 23u59 deel aan onze wedstrijd. Veel succes!

   *Het winnende product werd getest door het Krëfel team.

   DEZE WEDSTRIJD IS AFGELOPEN
   Proficiat, Claude C.!

   Stuur bericht