salon condities

Saloncondities bij Krëfel!

Hulp nodig bij de zoektocht naar een nieuw inbouwtoestel of groot elektro apparaat?
Dan hebben we goed nieuws: deze maand geniet je bij Krëfel van onklopbare Saloncondities op tal van keuken- en huishoudtoestellen!
Bestel ze bij Krëfel, wij zorgen voor de levering en installatie.

 

Productadviseur wasmachines
category-image
category-image
Productadviseur wasmachines

Onze saloncondities per categorie

 

 
Wassen en drogen

Is je oude wasmachine of droogkast dringend aan vervanging toe? Dan is het nu hét ideale moment om een nieuw toestel in huis te halen! Onze Saloncondities bevatten tal van innovatieve toestellen, voor zowel kleine als grotere huishoudens.

 

Ontdek onze wasmachines & droogkasten

wassen en drogen

 
 
 

koken

Koken en bakken

Als je graag in de keuken staat, dan hoeven we je heus niet te vertellen dat de juiste keukentoestellen een wereld van verschil maken. Bij Krëfel vind je echt alles om je keuken naar een hoger niveau te tillen: van inbouwovens, microgolfovens tot dampkappen en kookplaten, mis geen enkele aanbieding!

 

Ontdek onze ovens, dampkappen en kookplaten

 
 
 
Vaatwassers

Ben jij iemand die de afwas altijd zo lang mogelijk uitstelt? Kies dan voor een gloednieuwe vaatwasser die deze vervelende karwei uit handen neemt! Bekijk onze selectie vaatwassers en geniet van straffe kortingen en promoties!

 

Ontdek onze vaatwassers

vaatwassers

 
 
 

koel-vries

Koelen en vriezen

Van Amerikaanse koelkasten, koel- vriescombinaties tot 1-deurs koelkasten: keuzemogelijkheden genoeg! Ze zijn voorzien van de meest recente technologieën, waardoor jouw voedsel langer en veiliger bewaard kan worden. Bekijk ons ruim assortiment aan koelkasten en onze producten in de kijker. De levering en installatie, daar zorgt Krëfel voor!

 

Ontdek al onze koelkasten en diepvriezers

 

Toestellen per merk

Toestellen per merk

brand logo
brand logo
brand logo
brand logo
brand logo
brand logo
brand logo
brand logo
brand logo
brand logo

 

brand logo
brand logo

 

brand logo
brand logo

 

brand logo
brand logo

 

Bekijk meer merken


 

Groot elektro- en inbouwtrends voor 2021!

Niets zo belangrijk als je thuis voelen in je eigen keuken ! Het is daarom belangrijk om te kiezen voor de juiste inbouw- en groot elektrotoestellen. De markt evolueert voortdurend en ieder jaar komen merken met nieuwe innovaties en producten die jou het leven nóg gemakkelijker maken.

Benieuwd naar de laatste trends? We zetten ze hier op een rijtje in ons artikel!

cuisine krefel

 

Productadviseurs

Vind in slechts enkele klikken het toestel dat bij jou past!

Op zoek naar hét ideale inbouwtoestel of groot elektro apparaat maar weet je niet goed waar je net op moet letten? Dan helpen we jou graag uit de nood. Dankzij onze productadviseurs ben je enkele stappen verwijderd van jouw ideale keukenapparaat. Aan de hand van doelgerichte vragen helpen we jou bij het kiezen van het juiste toestel. Ontdek al onze productadviseurs en doe zelf de test!

 

 

Nog vragen? Wij helpen je graag verder!
category-image
category-image
category-image
category-image