samsung 8k tv

Samsung QLED 8K: voor een verbluffende visuele ervaring

Om in de woonkamer een echte bioscoopervaring te creëren, kiezen veel mensen vandaag voor een groot scherm. Samsung lanceerde QLED 8K om een optimale kwaliteit te garanderen, zelfs op de allergrootste schermen. Een 8K-scherm biedt een resolutie die vier keer hoger is dan 4K en een beeldkwaliteit met een ongeëvenaarde diepte en realisme. Samsung stelt in 2020 drie reeksen van 8K TV's voor : de Q800T, Q900T en Q950TS. Hoe hoger het nummer in de naam, hoe meer extra functionaliteiten de reeks bevat.

8K: het nut van deze technologie

samsung 8k tv  
8K resolutie: voor ongekend realisme

Hoe groter het scherm, hoe meer het opvalt dat de beelden op het scherm niet altijd ideaal zijn bij een lagere resolutie. 8K opent de deuren naar een nieuwe wereld en plaatst je in het hart van de actie. Met een resolutie van 7680 x 4320 heb je maar liefst 33 miljoen pixels op je scherm, wat 4 keer meer pixels is dan bij 4K. Dat is genoeg om van je TV een echt venster naar de buitenwereld te maken. Zelfs als je vlakbij je scherm komt, zijn de pixels niet te onderscheiden en zie je een prachtig scherp beeld.

samsung 8k tv  
AI Upscaling: bekijk alles in een 8K beeldkwaliteit

Kijk naar bestaande content... maar in 8K. De 8K technologie is nog steeds zo revolutionair dat er tot op heden een beperkt aantal films en series in deze resolutie zijn opgenomen. Dankzij Artificial Intelligence (AI) en de ingebouwde AI Upscaling technologie worden films en andere soorten content automatisch en op een slimme manier bijgewerkt naar een superieure kwaliteit. Dit is ongeacht of de content wordt gestreamd via HDMI, USB, of draadloos vanop een mobiele telefoon of tablet. Je geniet van 8K-resolutie, ongeacht de kwaliteit van het bronbeeld!

 
samsung 8k tv  
Quantum Processor 8K: de aandrijvingskracht van je TV

De ultrakrachtige Quantum Processor 8K van Samsung zorgt er automatisch voor dat je altijd kunt genieten van optimale beeldkwaliteit en het allerbeste geluid, aangepast aan jouw persoonlijke voorkeuren. De enorme processorkracht wordt ook ingezet om maximaal te profiteren van de AI Upscaling waarbij de kleinste details in het beeld hersteld worden. De processor zorgt er voor dat het beeld en geluid zich automatisch aan de omstandigheden in de kamer aanpast. Het past bijvoorbeeld de helderheid van je TV aan bij veel zonlicht of zet het volume hoger bij veel omgevingsgeluid.

samsung 8k tv  
Quantum HDR: nog meer kleurenpracht

Geniet van onvoorstelbare details, in combinatie met de indrukwekkende helderheid van een 8K-scherm. De HDR10+ technologie zorgt ervoor dat kleuren perfect worden weergegeven. Zo ervaar je films tot in de kleinste details op realistische wijze, zoals de filmmaker het voor ogen had. Ervaar het meest realistische beeld ooit en ontdek details die voorheen niet gezien konden worden.

4 redenen om een QLED 8K TV te kiezen

1. 8K Resolutie

De perfecte tv voor diegenen die een groot scherm willen met de hoogste resolutie.

2. 8K AI Upscaling

Geniet van je favoriete bestaande content, geoptimaliseerd in 8K.

3. Object-Tracking Sound

Ervaar een 3D-geluid in je kamer dat de beweging op het scherm volgt.

4. Het strakke design

Ontdek de Infinity Screen: een TV die voor 99% uit beeld bestaat, zonder zichtbare randen.

 

Indrukwekkend beeld en geluid

samsung 8k tv  
Object-Tracking Sound: het geluid volgt de actie op het scherm

Dankzij de nieuwste Samsung audiotechnologie, Object Tracking Sound, hoor je het geluid bewegen, perfect in lijn met de actie op het scherm. De extra luidsprekers bovenaan de TV en slimme AI software plaatsen de klank centraler in het scherm en creëren een fantastische audio-ervaring, zo realistisch dat je zelfs met je oren de actie volgt. Dankzij de extra speakers aan de zijkanten van de TV geniet je van nog meeslepender geluid.

samsung 8k tv  
Infinity Screen: beeld in zijn puurste vorm

Met de Infinity Screen toont Samsung een technologisch hoogstandje van formaat. Beschikbaar op de modellen Q900T en Q950TS). Stel je een scherm voor waar 99% van het scherm is gereserveerd voor het beeld zelf, met een frame dat bijna onzichtbaar is. Bij de Q950TS modellen is het niet breder dan 15 mm. Hangend aan de muur valt alleen het strakke design op, zozeer zelfs dat het perfect in je interieur past.

Ambient Mode

Gedaan met de zwarte schermen. Deze TV's verdwijnen in je woonkamer. De televisie kan je muur simuleren als achtergrond. Zo lijkt de informatie op de muur te zweven en geef je de woonkamer een nog meer persoonlijke touch, alsof je door de TV heen kijkt. De Ambient Mode zorgt er voor dat je nooit meer naar een groot zwart vlak in je interieur hoeft te kijken. Je kan kiezen uit de vier volgende modi.

samsung 8k tv

1. Kies voor ‘INFO’ en het scherm toont je weersinformatie en nieuwsberichten.

samsung 8k tv

2. Kies voor ‘PHOTO’ en je televisie wordt een fantastisch fotokader.

samsung 8k tv

3. Kies voor ‘DECO’ als je de televisie als decoratie wenst te gebruiken.

samsung 8k tv

4. Kies voor ‘ARTWORKS’ en breng het werk van kunstenaars en fotografen in huis.

 

Een gebruiksvriendelijke Smart TV

samsung 8k tv  
Smart Hub: snel toegang tot al je favoriete apps en content

Breng al je content samen en bekijk alles op één plek met de Smart Hub: externe bronnen (DVD-spelers, ...), internettoepassingen, streamingdiensten, live-tv en games. Wat je ook zoekt, je zult het in een oogwenk vinden. Ook voor Apple fans met de ingebouwde Airplay 2 en de Apple TV-app om content te streamen.

samsung 8k tv  
One Remote Control: één afstandsbediening voor al je toestellen

Niets zo vervelend als met drie of meer afstandbedieningen te moeten werken. Met One Remote Control bedien je al jouw randapparaten ook via de afstandsbediening van je Samsung TV. Je digibox, Blu-ray speler of soundbar: één afstandsbediening is alles wat je nodig hebt. Het kan niet makkelijker.

 

Samsung QLED TV's 2020: tot €500 cashback of een Galaxy S20

Genieten van een TV met premium beeldkwaliteit en de meest recent geavanceerde technologieën? Nu is het moment! Profiteer van een terugbetaling tot €500, gestort op je rekening door Samsung. Of kies om een Galaxy S20 t.w.v. €899 te ontvangen bij je TV (enkel mogelijk bij een selectie 8K modellen). Ontdek hier hoeveel je terugbetaald krijgt per model en hoe je in te schrijven.