Samsung inbouwapparaten

 

Samsung inbouw keukenapparatuur, verkrijgbaar bij Krëfel!

 

 

Kom hier meer te weten over de nieuwste technologieën van het complete aanbod van de Samsung inbouwapparaten.
Ontdek bij Krëfel het uitgebreide assortiment van de Samsung inbouw keukenapparaten.

 

Vaatwassers     Koelkasten      Combi koelkasten      Inductiekookplaten      Microgolfovens      Ovens      Dampkappen
 

Bewaar verse voedingswaren langer door slimme koeling

Koelkasten

Samsung heeft zijn assortiment koelkasten uitgebreid en biedt nu ook inbouwkoelkasten.
De vrijstaande en ingebouwde koelkasten van Samsung zijn uitgerust met de nieuwste technologieën: ze bieden flexibiliteit, gebruiksgemak en een lange levensduur.

 

Wat zijn de functies?

  • No Frost
Deze technologie zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid in uw koelkast / vriezer wordt verwijderd. Het ontdooien van uw vriezer is niet meer nodig, dit behoord tot het verleden.
 
  • Twin Cooling Plus™

Deze technologie koelt het vriesgedeelte en koelgedeelte afzonderlijk.
Resultaat: een optimale temperatuur, luchtvochtigheid en de beste omstandigheden om voedsel te bewaren. Een bijkomend voordeel van Twin Cooling PlusTM is dat geurtjes uit de verschillende compartimenten zich niet vermengen. Zo behouden de gekoelde producten hun optimale versheid en smaak.

  • CoolSelect Plus
Met deze functie kunt u de diepvriezer veranderen in een koelkast en omgekeerd, afhankelijk van uw behoeften. Je kan  de temperatuur van de ruimte tussen -23 ° C en 2 ° C aanpassen.
Er zijn 4 opties beschikbaar: Koelen op 2 ° C, intense koeling -1 ° C, zacht vriespunt -5 ° C en vriezen -15 ° / -23 ° C.
 
  • Metal Cooling
De metalen plaat op de achterkant van de vriezer vermindert het warmteverlies en zorgt voor een meer constante temperatuur in de koelkast. Dus zelfs als de deur meerdere keren opent, blijft de temperatuur van je koelkast constant en blijft je voedsel altijd vers.
 
  • Take-out Tray en Easy Slide Shelf

Dankzij deze functies heb je snel en eenvoudig toegang tot je producten, terwijl de Adjustable Door Bin betekent dat elke maat verpakking en fles perfect en zonder ruimteverlies in de deur past.

  • Space Max Technology
De wanden van de Samsung koelkasten zijn voorzien van een unieke, hoogefficiënte isolatie die de interne opslagruimte vergroot. Dit zonder de externe afmetingen van de koelkast te beïnvloeden.
Cool Select Plus

 

DUAL COOK: Meerdere gerechten gelijktijdig bereiden

Dual cook oven
Twee ovens in één, je kiest het zelf! De Dual Cook-oven heeft een holte met een capaciteit van 75L. Je kunt het gebruiken als een enkele oven, maar ook als een dubbele oven.
Door de uitneembare Dual Cook divider kan je tegelijkertijd twee verschillende gerechten op verschillende temperaturen bereiden. Als je slechts een kleine hoeveelheid bakt, hoef je niet de hele oven op te warmen. Gebruik simpelweg één ovenhelft en bespaar tijd en energie.
 
Het gebruiksgemak wordt vergroot door de Guide Lighting Control op het display, waarmee je temperatuur, kooktijd en schoonmaakopties bedient. Het reinigen van de oven is eenvoudig door meerdere functies: Pyrolyse, Katalyse, en Steam Clean.

 

Combi compact oven

De compacte oven heeft een capaciteit van maar liefst 50 liter, zodat er voldoende ruimte voor meerdere of grotere gerechten is. Zo kun je tegelijkertijd verschillende bakplaten met koekjes bakken of met gemak een groot gerecht bereiden.

De oven is voorzien van antibacteriële keramische binnenwanden die zorgen voor meer hygiëne. Het is bovendien roest- en krasbestendig en door het gladde oppervlak eenvoudig schoon te houden.

 

Samsung Dual Cook

 

Koken met flexibiliteit

Flex Zone: een kookplaat die is aangepast aan al uw gerechten

De kookplaten met een Flex-zone hebben een grote rechthoekige kookzone die in twee delen is verdeeld. Dit gebied heeft voldoende afmetingen om potten en pannen van grote formaten te verwarmen, maar ook om verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden.

Samsung inductiekookplaten kunnen worden bediend met een handig en gemakkelijk af te lezen aanraakbedieningspaneel. U hoeft alleen maar op het scherm te tikken om de schuifregelaars te activeren en de temperatuur van een kookzone eenvoudig aan te passen.

Sommige Samsung inductiekookplaten zijn uitgerust met Virtual Flame-technologie. De LED-lampjes die in deze kookplaten zijn geïntegreerd, geven de intensiteit van het koken aan. De vlammen nemen toe met de mate waarin de intensiteit van het koken toeneemt.

 

Samsung Flex Zone Plus

 

Geoptimaliseerde wasprestaties

Vaatwassers

 

Samsung-vaatwassers zijn volledig verzonken of half verzonken met een bedieningspaneel.
 
De inhoud onder controle: Vaatwassers hebben een halfbeladingsoptie die de optie biedt om alleen het bovenste of onderste rek te wassen.
 
Met het Express Wash-programma van 1 uur kun je je keukengerei nog sneller wassen en drogen.
 

 

Samsung vaatwassers

 

Power-ventilatiesysteem

Dampkappen

 

Ten slotte heeft Samsung verschillende types wanddampkappen in het assortiment, in box en telescopisch design. Aan jou de keuze, afhankelijk van het design van jouw keuken.

Een goede ventilatie is essentieel voor een praktische en gezonde kookomgeving. Een bijna geruisloos Power-ventilatiesysteem ververst dan ook snel en efficiënt de lucht.

 

Samsung dampkappen

Nog vragen? Wij helpen je graag verder!
category-image
category-image
category-image
category-image