Samsung inbouw keukenapparatuur,
verkrijgbaar bij Krëfel!

 

Kom hier meer te weten over de nieuwste technologieën van het complete aanbod van de Samsung inbouwapparaten.
Ontdek bij Krëfel het uitgebreide assortiment van de Samsung inbouw keukenapparaten.

 

Bewaar verse voedingswaren langer door slimme koeling

Koelkasten

 

Samsung heeft zijn assortiment koelkasten uitgebreid en biedt nu ook inbouwkoelkasten.
De vrijstaande en ingebouwde koelkasten van Samsung zijn uitgerust met de nieuwste technologieën: ze bieden flexibiliteit, gebruiksgemak en een lange levensduur.

 

Wat zijn de functies?

  • No Frost
Deze technologie zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid in uw koelkast / vriezer wordt verwijderd. Het ontdooien van uw vriezer is niet meer nodig, dit behoord tot het verleden.
 
  • Twin Cooling Plus™

Deze technologie koelt het vriesgedeelte en koelgedeelte afzonderlijk.
Resultaat: een optimale temperatuur, luchtvochtigheid en de beste omstandigheden om voedsel te bewaren. Een bijkomend voordeel van Twin Cooling PlusTM is dat geurtjes uit de verschillende compartimenten zich niet vermengen. Zo behouden de gekoelde producten hun optimale versheid en smaak.

  • CoolSelect Plus
Met deze functie kunt u de diepvriezer veranderen in een koelkast en omgekeerd, afhankelijk van uw behoeften. Je kan  de temperatuur van de ruimte tussen -23 ° C en 2 ° C aanpassen.
Er zijn 4 opties beschikbaar: Koelen op 2 ° C, intense koeling -1 ° C, zacht vriespunt -5 ° C en vriezen -15 ° / -23 ° C.
 
  • Metal Cooling
De metalen plaat op de achterkant van de vriezer vermindert het warmteverlies en zorgt voor een meer constante temperatuur in de koelkast. Dus zelfs als de deur meerdere keren opent, blijft de temperatuur van je koelkast constant en blijft je voedsel altijd vers.
 
  • Take-out Tray en Easy Slide Shelf

Dankzij deze functies heb je snel en eenvoudig toegang tot je producten, terwijl de Adjustable Door Bin betekent dat elke maat verpakking en fles perfect en zonder ruimteverlies in de deur past.

  • Space Max Technology
De wanden van de Samsung koelkasten zijn voorzien van een unieke, hoogefficiënte isolatie die de interne opslagruimte vergroot. Dit zonder de externe afmetingen van de koelkast te beïnvloeden.

 

Meerdere gerechten gelijktijdig bereiden

Dual cook oven
Twee ovens in één, je kiest het zelf! De Dual Cook-oven heeft een holte met een capaciteit van 75L. Je kunt het gebruiken als een enkele oven, maar ook als een dubbele oven.
Door de uitneembare Dual Cook divider kan je tegelijkertijd twee verschillende gerechten op verschillende temperaturen bereiden. Als je slechts een kleine hoeveelheid bakt, hoef je niet de hele oven op te warmen. Gebruik simpelweg één ovenhelft en bespaar tijd en energie.
 
Het gebruiksgemak wordt vergroot door de Guide Lighting Control op het display, waarmee je temperatuur, kooktijd en schoonmaakopties bedient. Het reinigen van de oven is eenvoudig door meerdere functies: Pyrolyse, Katalyse, en Steam Clean.

 

Compact oven

De compacte oven heeft een capaciteit van maar liefst 50 liter, zodat er voldoende ruimte voor meerdere of grotere gerechten is.
De Steam Clean-stoom reinigingsfunctie maakt het verwijderen van vlekken en voedselresten eenvoudig. Vul het bakje in de oven met water en neem het vuil met een doekje af.

 

 

 

Koken met flexibiliteit

Flex Zone: een kookplaat die is aangepast aan al uw gerechten

De kookplaten met een Flex-zone hebben een grote rechthoekige kookzone die in twee delen is verdeeld. Dit gebied heeft voldoende afmetingen om potten en pannen van grote formaten te verwarmen, maar ook om verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden.

Samsung inductiekookplaten kunnen worden bediend met een handig en gemakkelijk af te lezen aanraakbedieningspaneel. U hoeft alleen maar op het scherm te tikken om de schuifregelaars te activeren en de temperatuur van een kookzone eenvoudig aan te passen.

Sommige Samsung inductiekookplaten zijn uitgerust met Virtual Flame-technologie. De LED-lampjes die in deze kookplaten zijn geïntegreerd, geven de intensiteit van het koken aan. De vlammen nemen toe met de mate waarin de intensiteit van het koken toeneemt.

 

 

Geoptimaliseerde wasprestaties

Vaatwassers
Samsung-vaatwassers zijn volledig integreerbaar of semi-integreerbaar met een bedieningspaneel.
 
De samsung vaatwassers hebben een halfbeladingsoptie, zo kan je alleen het bovenste of onderste rek te wassen. Op deze manier controleer je de inhous van je vaatwasser.
 
Met het Express Wash-programma van 60 minuten kun je je keukengerei nog sneller wassen en drogen. Ideaal voor de kleinere en niet heel vuile afwas, zoals kopjes bestek of borden.
 
De nieuwste modellen bevatten de WaterWall™-technologie. Hiermee heb je een perfect schone afwas – zonder tijd of water te verspillen aan voorspoelen.
Deze technologie wast schoon tot in de puntjes door een muur van water onder hoge druk te creëren die zelfs de allermoeilijkste plekken in de onderste lade bereikt, alle hoeken van de vaatwasworden bereikt.
 
 

 

 

Power-ventilatiesysteem

Dampkappen

 

Ten slotte heeft Samsung verschillende types wanddampkappen in het assortiment. Van telescopisch design tot in box of schouwdampkappen, aan jou de keuze, afhankelijk van het design van jouw keuken.

Een goede ventilatie is essentieel voor een praktische en gezonde kookomgeving. Een bijna geruisloos Power-ventilatiesysteem ververst dan ook snel en efficiënt de lucht.

De aluminium filters zijn makkelijk te onderhouden, ze passen dankzij hun compacte grootte perfect in de vaatwasser.

Dankzij de heldere LED-verlichting zie je precies waar je mee bezig bent. Deze lampen gebruiken bovendien veel minder energie en gaan veel langer mee.

 

 

 

 

Nog vragen? Wij helpen je graag verder!