Logo
   Categorieën
   SamsungWK Krefel 1060x460 NL
   SamsungWK Krefel 1060x460 NL
   SamsungWK Krefel 1060x460 NL

   Ontdek onze Samsung TV's

   Samsung biedt een breed scala aan tv's met de nieuwste OLED, Neo QLED 4K & 8K en XXL-schermtechnologieën.
   Deel
   OLED

   Nieuwe generatie OLED

   Dankzij zijn technologische ontwikkeling en knowhow is Samsung erin geslaagd Quantum Dot- en OLED-technologieën te combineren. De combinatie van deze twee technologieën zorgt voor een resultaat van hoge kwaliteit. De Samsung OLED TV S95B biedt een indrukwekkend contrast, rijke kleuren, hoge helderheid en een brede kijkhoek. En dit alles natuurlijk in een elegant en ultradun ontwerp.

   qled

   QLED: Q60 & Q65 Series

   Dankzij de geavanceerde quantum dot-technologie produceren QLED-tv's beelden die ons onderdompelen in een visuele wereld van ongekende rijkdom. 4000 nits.

   Het is eenvoudig om deze kenmerken duidelijk te maken. Neem bijvoorbeeld een donkere scène in een film. Vaak bevinden de donkere voorwerpen zich in een donkere hoek. Dit is moeilijk te zien op traditionele TV's. Dankzij de HDR-mogelijkheid en de huidige contrastverhouding, die tot twee keer zo hoog is als de vorige generatie, kan je duidelijk zien waar het gevaar zich precies verschuilt in een thriller.

   q75

   Q75 & Q80 Series

   Naast een strak en slank ontwerp zijn deze tv's voorzien van adaptief geluid dat is afgestemd op jouw content. Deze technologie staat bekend als Adaptive Sound, maar ook als SpaceFit Sound, waarmee je kan genieten van geoptimaliseerd geluid dat zich aanpast aan de omgeving waarin het wordt afgespeeld. Of het apparaat nu aan de muur of aan een meubel is bevestigd, de geluidservaring blijft optimaal.

   bu8000

   BU8000 Series

   Met de Crystal UHD-reeks van Samsung krijg je een ander niveau van UHD met geavanceerde fosfortechnologie. Ga op in het beeld en geniet van een miljard kleurschakeringen. Dynamic Crystal Color levert een realistisch kleurenpalet, zodat je elk subtiel verschil kan zien.

   DSC04166

   Neo QLED 4K & Neo QLED 8K

   Samsung is met de komst van de Neo QLED in 2021 een nieuwe weg ingeslagen. Deze achtergrondverlichtingstechnologie is geschikt voor film- en tv-liefhebbers die willen genieten van de volle kleurenrijkdom. Deze technologie maakt gebruik van mini-LED's die 40 keer kleiner zijn dan traditionele LED's.
   Vanwege de hoge helderheid is een Neo QLED TV ideaal als je overdag of 's nachts graag TV kijkt met het licht aan. Heldere beelden verminderen de reflectie. Samsung TV's zijn uitgerust met Quantum Matrix Pro technologie. Deze Quantum Matrix Pro-technologie vermindert de onscherpte van het beeld aanzienlijk door gebruik te maken van minuscule Quantum-LED's die het licht nauwkeurig regelen om de prestaties bij diepzwarte kleuren te verbeteren.

   De QN92B-serie biedt een dynamisch contrast voor levendige kleuren die van het scherm spatten. Uitgerust met Wide Viewing Angle-technologie kan je genieten van een volledig beeld, ongeacht waar je je bevindt ten opzichte van het scherm. Met de ingebouwde luidsprekers geniet je van uiterst realistisch 3D-geluid dat jou midden in de actie plaatst.

   Ontdek de QN85 & QN95 serie
   neoqled8k

   QN800 & QN900 Series

   Met 8K-resolutie ervaar je een buitenaardse resolutie die een geheel nieuwe dimensie van realisme toevoegt aan de grote schermen in jouw woonkamer. Geniet van de kracht van elk beeld met 33 miljoen pixels voor een ongekende scherpte en vier keer de resolutie van 4K.

   Een 8K-tv is een televisie met een resolutie van 8K. Dit betekent dat het 7.680 horizontale pixels en 4.320 verticale pixels heeft, in totaal ongeveer 33 miljoen pixels.

   Een 8K-televisie biedt je de hoogste resolutie die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Resolutie is een term die aangeeft hoe dicht kleine puntjes, de pixels, bij elkaar liggen op het scherm. De afzonderlijke pixels vormen samen het beeld dat je op het scherm ziet. Hoe hoger het aantal pixels, hoe hoger de resolutie en hoe scherper het beeld.

   Samsung biedt al twee jaar 8K-tv's aan. 8K-televisies hebben vier keer zoveel pixels als 4K-televisies, waardoor de beeldkwaliteit nog scherper en gedetailleerder is. Dit betekent dat je een ongeëvenaarde beelddiepte en de meest kleine details kan ervaren. Bekijk de QN800 & QN900-series tv's, dé absolute topmodellen van Samsung.

   Geüpdatet op 27 okt. 2022