Galaxy Buds+ Samsung

 

Nieuwe Samsung Galaxy Buds+

Ontdek de opvolger van de Galaxy Buds: de Samsung Galaxy Buds+! Nu met een langere batterijduur, een extra microfoon voor betere telefoongesprekken en een betere algemene geluidskwaliteit. Nog steeds compact, licht en comfortabel.

 
Samsung Galaxy Buds+ Blancs
Highlights Galaxy Buds+
Samsung Galaxy Buds+ icon 1

Premium sound experience door AKG
Hoor vanaf nu alle details in je muziek. De Galaxy Buds+ zijn afgesteld door de geluidsexperts van AKG, voor een ongelofelijk rijk en gedetailleerd geluid – alsof je helemaal vooraan staat bij je favoriete concert.

Samsung Galaxy Buds+ icon 2

Super comfortabele pasvorm
De Galaxy Buds+ hebben een innovatief en ergonomisch ontwerp en zijn gemaakt van extreem geavanceerde, lichtgewicht materialen. Zo kun je ze de hele dag blijven dragen. De revolutionaire pasvorm zorgt dat ze perfect in je oren blijven zitten – wat je ook doet.

Samsung Galaxy Buds+ icon 3

Snel opladen en terug beginnen luisteren
Slechts 3 minuten laden zorgt dat je alweer 60 minuten kan luisteren met je Galaxy Buds+. Merk je dus pas laat dat je oortjes leeg zijn? Laadt ze supernsnel weer op en ga meteen op pad!

Samsung Galaxy Buds+ icon 4

Laat je luid en duidelijk horen tijdens het bellen
De nieuwe en flexibele microfoontechniek rekent af met achtergrondruis. De Galaxy Buds+ analyseren de omgeving en switchen vervolgens tussen de binnen- en buitenmicrofoons om je gesprekken ruisvrij te houden. Nu hebben de oortjes ook nog een derde microfoon ingebouwd speciaal voor je stem tijdens telefoongesprekken.

 
Samsung Galaxy Buds+ Toutes les couleurs
Overal genieten van muziek

Geniet tot 22 uur van je muziek
Met de oortjes zelf geniet je tot 11 uur van je muziek. De oplaadcase zorgt voor nog eens 11 uur extra. Plaats de oortjes terug in de case wanneer je niet luistert en ze laden weer extra op. Zo geniet je in totaal 22 uur van je muziek met één oplaadbeurt.

Compact ontwerp voor onderweg
Stop ze in je zak en ga op pad. De Galaxy Buds+ hebben een compact ontwerp waardoor je ze altijd heel makkelijk kunt meenemen. En ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat ze perfect passen bij jouw stijl.

Snel en eenvoudig koppelen met je device
Haal de oortjes uit de verpakking en je kunt ze direct koppelen. De Galaxy Buds+ maken direct verbinding met je apparaat via Bluetooth, zodat jij snel je ritme vindt en meteen aan de slag kunt.

Kies de grootte die het best bij je oren past
Galaxy Buds+ zijn bij aankoop standaard voorzien van medium eartips en wingtips. In dezelfde doos vind je echter ook een paar kleine en grote ear- en wingtips. Kies degene die het best bij je oor passen voor een optimale geluidskwaliteit wanneer je belt of naar muziek luistert.

 

Bestel jouw oortjes nu