galaxy-note-10-header

 

Samsung Galaxy Note20

 

Samsung heeft zijn nieuwe Galaxy Note20 en Galaxy Note 20Ultra voorgesteld! Het is de laatste jaren een traditie om de nieuwe Note-toestellen begin augustus voor te stellen.

Wat je zeker moet weten over deze nieuwe krachtpatsers, geven we je hier mee. Samsung stelde op dit Unpacked-event nog andere producten voor. Ontdek er alles over bij Krëfel!

new-galaxy-teaser-krefel

 

 

Galaxy Note20 / Note20 Ultra

 

De Note 20 en Note 20 Ultra zijn de nieuwe krachtpatsers voor zowel werk als ontspanning. Trouwe Note-gebruikers genieten nu van nòg krachtigere prestaties, leukere functionaliteiten, toekomstigerichte vliegensvlugge 5G-ondersteuning en een verbeterde uitvoering van de S Pen. Nieuwkomers ontdekken in de Note20-reeks alles wat ze van een smartphone met de kracht van een pc mogen verwachten.

Het technologische paradepaardje is de Galaxy Note 20 Ultra. De hoofdcamera is een groothoeklens met maar liefst 108 MP, inclusief optische beeldstabilisatie, waarmee je super steady video’s kan schieten. De hoofdcamera wordt verder nog bijgestaan door een 12 MP ultragroothoeklens en een 12 MP telelens. De Note 20 Ultra beschikt daarnaast ook over een speciale Laser Auto Focus sensor, waarmee het toestel naast gezichten ook scènes herkent waarop hij zich moet scherpstellen. De Note20 Ultra is daarnaast ook de uitgelezen smartphone voor iedere gamer! Dankzij het ruime 6,9 inch scherm met een refreshrate van 120 Hz en een werkgeheugen van wel 12 GB, kan je er zelfs een Xbox-controller mee verbinden voor uren gamingplezier. Via het Xbox Game-pass abonnement krijg je toegang tot 100den topgames.

Op de Galaxy Note 20 vinden we dezelfde camera-opzet terug als bij de Galaxy Note 20 Ultra, met dat verschil dat het aantal megapixels minder spectaculair klinkt, wat daarom niet minder mooie foto’s oplevert natuurlijk.De Galaxy Note20 komt met een 12 MP groothoekhens, een 120° 12 MP ultra groothoeklens eneen  64 MP telelens. De dual pixel selfiecamera op de Galaxy Note20 schiet mooie foto’s van 10 MP, breed glimlachen is dus ook hier de boodschap! Met zijn 8GB werkgeheugen is de Galaxy Note 20 ook het ideale toestel om elke dag al je belangrijkste taken af te ronden.

256 GB

 

Galaxy Tab S7/S7+

 

Naast de Galaxy Note 20 werd ook de nieuwe Galaxy Tab S7 voorgesteld! Wat opvallend is bij de Tab S7+ is dat hij meteen als eerste 5G tablet uitkomt op de markt. Met een prachtig Super Amoled display van 12,4" en fijn afgewerkt design valt hij meteen op. We ontdekken ook een krachtige batterij 10.090 mAh en 8 GB werkgeheugen.

Pre-order de nieuwe Galaxy Tab S7 of S7+ en ontvang een gratis Book Cover of Game Pack (waar je 3 maanden lidmaatschap MOGA XPS-X ontvangt met controller & wireless charger).

Surf na je aankoop naar de website van Samsung om je geschenk te claimen! Deze actie loopt van 05/08/2020 tot en met 20/08/2020.

 

128 - 256 GB

 

 

 

Galaxy Watch 3

 

Samsung stelde bij dit Unpacked event ook de nieuwe Galaxy Watch3 voor. Deze nieuwe serie van klassieke en premium smartwatches heeft een aantal mooie verbeteringen gekregen zowel aan de binnen- als buitenkant. We ontdekken het grotere en lichtere scherm met een draaiende bezel en een verbeterd intern geheugen.

Bestel nu je Galaxy Watch3 en ontvang een draadloze oplader en sportbandje!

Surf na je aankoop naar de website van Samsung om je geschenk te claimen! Deze actie loopt van 05/08/2020 tot en met 20/08/2020.

OS 5.5 - 53,8g - 46.2mm

 

 

 

Galaxy Buds Live

 

Als laatste product stelde Samsung ook de Galaxy Buds Live voor op dit Unpacked event. Galaxy Buds Live zijn de nieuwe must haves voor zowel de tech-enthousiast op zoek naar innovatie en superieure audio, als de trendy socializer die stijlvol design en comfort vooropstelt. Galaxy Buds Live zijn de eerste Galaxy Buds met Active Noise Canceling. Dat is vandaag nog steeds een zeldzaamheid onder de true wireless buds en al helemaal in dit prijssegment. Verkeersgedruis, de motor van de bus of het geratel van de trein waar je op zit, die oude airco op je werk … je wordt niet langer gestoord en kan ongehinderd muziek luisteren, een film kijken, telefoneren. Je verstaat ook de gesprekspartner tegenover je of die aankondiging op het station veel beter.

Bestel je Galaxy Buds Live oortjes en ontvang €25 bovenop de waarde van je oude oortjes!

Surf na je aankoop naar de website van Samsung om je geschenk te claimen! Deze actie loopt van 05/08/2020 tot en met 30/09/2020.

8u autonomie