galaxy-header

 

Ontdek nu de Samsung Galaxy S10!

 

Samsung heeft de nieuwste telg van de Galaxy-smartphones onthuld: de Galaxy S10. Zijn belangrijkste voordelen? Haarscherpe beelden op het Infinity-O Display dat nog groter geworden is, altijd voldoende geheugen met mogelijkheden tot 1,5 TB opslagruimte en een ongelofelijke batterijduur waar je makkelijk de hele dag mee door komt.

Om jullie alle nieuwigheden te demonstreren hebben we speciale opnames mogen maken van de nieuwe smartphones. Je ontdekt er alles over in onderstaande video.

 

 

 

Galaxy S10+: Tijdloos en Premium

 

De Galaxy S10+ is het ideale huwelijk tussen futuristische materialen en innovatieve kleuren. Het grote Infinity-O Display van 6,4 inch oogt mooi in zijn dunne behuizing van slechts 7,8 mm dikte. Hij beschikt over 3 back camera's waaronder een 12 MP telelens en 2 selfie camera's vooraan. De Galaxy S10+ bestaat ook in een Premium Ceramic Black en Ceramic White versie met 1 TB intern geheugen, dat zelfs uitbreidbaar is tot 1,5 TB, en een verbeterd 12 GB RAM-geheugen. Dankzij deze specificaties is dit dan ook het ideale toestel voor veeleisende en creatieve personen die vaak bezig zijn met foto's en 4K video's zoals Gamers, Bloggers en Influencers.

“10 Year Galaxy Edition”: Ga meteen voor de full-package! Vergezel jouw nieuwe Samsung S10+ met de Samsung Galaxy Watch. Deze bundel bevat :

- Galaxy S10+ TB Ceramic Black (t.w.v. €1599,99)

- Galaxy Watch 46 mm Silver (t.w.v. €329,99)

128 GB - 512 GB - 1 TB

 

Galaxy S10: De nieuwe standaard

 

De Galaxy S10 is beschikbaar in een 128 en 512 GB versie, met uitbreiderbaar geheugen tot 512 GB. Achteraan beschikt hij over 3 camera's waaronder een telelens en vooraan heeft hij een 10 MP selfiecamera. De Ultrasonic Fingerprint maakt het gemakkelijk om jouw toestel veilig te houden en te ontgrendelen in alle extreme weersomstandigheden.

128 GB - 512 GB

 

Galaxy S10e: Jong en Trendy

 

Naast de meer traditionele kleuren Prism Black en Prism White, bestaat de S10e ook in Prism Green. Door de kijkhoek te veranderen transformeren de kleuren van de metallic glass achterzijde zodat hij jong en trendy oogt. Daarnaast bestaat hij in een unieke levendige Canary Yellow versie die jouw eigenheid uitdrukt.

128 GB