galaxy-header

 

Ontdek nu de Samsung Galaxy S20!

 

Het is een jaarlijks gewoonte geworden dat Samsung in het begin van het jaar zijn nieuwste telg uit de S-familie voorstelt. Na de afgelopen jaren breekt Samsung met de traditionele nummering en maken ze het bruggetje naar het jaartal van lancering, wat de nieuwe Galaxy S20-reeks oplevert. Ook dit jaar komt het toestel in 3 uitvoeringen, de Galaxy S20 en Galaxy S20+, beiden in 4G versie en als derde de Galaxy S20 Ultra die reeds ondersteuning biedt voor het toekomstige 5G-netwerk.

 

 

 

Galaxy S20 Ultra 5G

 

Het technologische paradepaardje is de Galaxy S20 Ultra. Deze variant komt met niet minder dan 5 camera’s uit. De hoofdcamera is een groothoeklens van maar liefst 108 MP met optische beeldstabilisatie waarmee je super steady video’s kan schieten in best wel donkere lichtomstandigheden. De hoofdcamera wordt verder nog bijgestaan door een 12 MP ultragroothoeklens en een 48 MP telelens. Ook de ondertussen bekende Time Of Flight-camera die het nodige diepte-effect geeft aan je mooiste foto’s is hierop aanwezig. Je glimlach naar het scherm tot slot wordt vastgelegd door de 40 MP Dual Pixel selfiecamera.

Op andere vlakken is deze uitvoering van de Galaxy S20 ook echt Ultra te noemen. Zo krijg je een dynamic amoled-scherm van niet minder dan 6,9 inch oftwel een slordige 17,5 cm in diameter in 20:9-verhouding. Daarenboven kan je kiezen om de refreshrate van het scherm op 120 Hz in te stellen, wat ideaal is voor tijdens het gamen. Een technologisch hoogstandje dat verder nog ondersteund wordt door 12 GB aan werkgeheugen en een krachtige batterij van 5.000 mAh. Net zoals bij zijn voorganger, kan deze batterij draadloos en/of supersnel opgeladen worden en kan je vrienden uit de nood helpen met wireless power sharing. Op vlak van opslagcapaciteit kan je kiezen voor een 128 GB of 512 GB-uitvoering en als dat echt nog niet genoeg is, kan je nog steeds een micro SD-kaartje tot 1 TB toevoegen.

128 GB - 512 GB

 

 

 

Galaxy S20+

 

Op de Galaxy S20+ vinden we dezelfde camera-opzet terug als bij de Galaxy S20 Ultra, met dat verschil dat het aantal megapixels minder spectaculair klinkt, wat daarom niet minder mooie foto’s oplevert natuurlijk. De Galaxy S20+ komt met een 12 MP groothoeklens en dito ultra groothoeklens, beiden met optische beeldstabilisatie, waarmee je eveneens super steady video’s kan schieten. De telelens legt niet minder dan 64 MP vast in een f/2.0 diafragma. Daarnaast kan je met de Time Of Flight-camera ook nog steeds enig mooie portretfoto’s maken. De dual pixel selfiecamera op de Galaxy S20+ schiet mooie foto’s van 10 MP, breed glimlachen is dus ook hier de booschap.

De Galaxy S20+ komt met een 6,7 inch dynamic amoled-scherm in 20:9-verhouding met een Quad HD+ resolutie. Voorts zit er onder de kap van de Galaxy S20+ een 4.500 mAh batterij die supersnel en snel draadloos op te laden is en die je kan delen met anderen via wireless power sharing. Aan snelheid geen gebrek met maar liefst 8 GB werkgeheugen en 128 GB aan opslagcapaciteit, dat ook uit te breiden is met een micro SD-kaartje tot 1 TB.

128 GB

 

Nieuwe Galaxy Buds+ bij je Galaxy S20+ en Galaxy S20 Ultra (pre-order)

Als kers op de taart krijg je tijdens de pre-orderperiode ook nog de nieuwste Galaxy Buds+ ter waarde van € 169,- gratis bij je nieuwste Galaxy S20 Ultra en Galaxy S20+ (NIET op de Galaxy S20). Surf na je aankoop naar de website van Samsung om deze gloednieuwe draadloze oortjes te claimen! Deze actie loopt van 11/02/2020 tot en met 08/03/2020.

 

 

 

Galaxy S20

 

De laatste in lijn is de gewone Galaxy S20. Het kleine broertje uit de S20-familie heeft 4 camera’s meegekregen. Als hoofdcamera beschikt de Galaxy S20 over een 12 MP dual pixel groothoeklens met optische beeldstabilisatie en 12 MP ultra groothoeklens. Ook de 64 MP telelens beschikt over optische beeldstabilisatie waarmee je super steady video’s kan opnemen. De dual pixel selfiecamera tot slot heeft een 10 MP-sensor voor mooie, gedetailleerde selfies.

De Galaxy S20 komt uit de doos met een 6,2 inch dynamic amoled scherm met Quad HD+ resolutie. Ook het kleine broertje uit de nieuwe reeks krijgt 8 GB werkgeheugen en is standaard voorzien van 128 GB opslagcapaciteit, uit te breiden met een micro SD-kaartje tot 1 TB. De batterij met een capaciteit van 4.000 mAh ondersteunt supersnel en snel draadloos opladen en staat je ook toe om je energie te delen met andere dankzij de wireless power sharing functionaliteit.

128 GB

 

 

Galaxy Z Flip

 

Uiteraard had Samsung ook dit jaar iets speciaals in petto. Dit is de Samsung Galaxy Z-flip, opvolger van de Galaxy Fold. Deze nieuwe versie plooit zich zoals de nostalgische klaptelefoons van vroeger en is ook binnenkort beschikbaar bij Krëfel!

256 GB

 

galaxy-footer