qled televisies banner

Ontdek alle voordelen van QLED

 

Q STYLE - Stijlvolle oplossing

De ontwerpfilosofie van Samsung is om alles wat kan afleiden onzichtbaar weg te werken.
De Ambient Mode zorgt ervoor dat je nooit meer naar een groot zwart vlak in jouw interieur hoeft te kijken.
En die lelijke kabels? Die hebben ze ook nagenoeg onzichtbaar gemaakt. Het enige dat je hoeft te doen, is genieten!

qled ambient mode  
Ambient Mode

Dankzij de Ambient Mode gaat Samsung nog verder in het integreren van je TV in je interieur. Transformeer je zwarte scherm in een uniek scherm. De Ambient mode biedt je drie verschillende functies. Kies voor ‘DECO’ als je de televisie als decoratie wenst te gebruiken. Heb je graag informatie bij de hand, kies dan voor ‘INFO’ en het scherm toont je weersinformatie en nieuwsberichten in een esthetisch design. Met de ‘PHOTO’ mode wordt je televisie een fantastisch fotokader. (De kwaliteit van Ambient Mode is afhankelijk van o.a. de achtergrond en lichtinval.)

qled tv one invisible cable  
Onzichtbare verbinding

Een wirwar van kabels maakt zelfs een strak opgehangen TV slordig. Ook daar heeft Samsung aan gedacht. Een enkele transparante kabel, de Invisible Cable, verbindt de televisie met de One Connect-box en voorziet het toestel nu ook zelfs van stroom! Zo creëer je een nette, mooi afgewerkte opstelling.

qled tv tegen muur  
Naadloos tegen de muur

Samsung’s optionele wandbeugel maakt een ophanging mogelijk die naadloos aansluit tegen de muur, met nauwelijks tussenruimte. Supersnel en eenvoudig. In drie stappen hang je de TV op. Geen paniek als hij wat schuin hangt, je kunt hem tot 6° corrigeren tot deze waterpas hangt, zonder nieuwe gaten te boren.

 

Q PICTURE - Intens heldere kleuren

Sta je wel eens stil bij de kleurenpracht van een glas-inloodraam? Het licht brengt de kleuren tot leven. Het is de beste illustratie waarom Samsung voor Quantum dots kiest. De metaallegering, die als omhulsel en kern van de Quantum dots dient, werd geperfectioneerd wat resulteert in een sterk verbeterde kleurweergave en hogere licht-efficiëntie.

samsung qled tv kleurbereik  
Meer dan 1 miljard kleuren

Een groot kleurbereik en hoge maximale helderheid is pas nuttig als je beide kan combineren. Dat wordt gemeten in het kleurvolume, dat aangeeft of je alle kleuren kunt weergeven bij elk mogelijk niveau van helderheid. QLED TV’s leveren als eerste ter wereld een 100% kleurvolume, waardoor ze niet alleen in donkere maar ook zeer heldere beelden de subtielste kleurschakeringen tonen.

samsung qled tv contrast  
In alle omstandigheden, in ieder licht

Het nieuwe TV-paneel maakt gebruik van een speciale antireflecterende laag. Die verhindert storende reflecties die anders een negatieve impact zouden hebben op het contrast en helderheid. Zo kunnen de QLED TV’s een diep en rijk zwart beeld weergeven. Of de scène nu licht of donker is, de TV geeft alle details weer, ongeacht of je kijkt in een donkere of heldere omgeving.

samsung tv qled beelden  
Voor spectaculaire beelden

Om spectaculaire beelden met rijke kleuren, contrasten en nuances te verkrijgen, is er een processor nodig die zeer snel en flexibel indrukwekkende hoeveelheden gegevens kan beheren. Dankzij zijn krachtige vermogen biedt de Q Engine processor van Samsung een adembenemende bioscoopervaring.

 

Q SMART - De Smart TV bij uitstek

Bevrijd de salontafel van een onoverzichtelijke hoop afstandsbedieningen.
Met de Samsung One Remote Control bedien je niet enkel je televisie, maar al je apparaten met één en dezelfde afstandsbediening.

samsung smartthings app  
Alles bij de hand met de SmartThings App

Met de SmartThings app van Samsung is het nu nog eenvoudiger om je televisie te installeren. Niet meer zoeken naar wachtwoorden of ingewikkelde instellingen. Met slechts een paar kliks is je TV geïnstalleerd. Dankzij Content Sync & Share zijn al je apparaten van Samsung met elkaar verbonden. Zelfs de Samsung ijskast of wasmachine kunnen berichten doorgeven die verschijnen op je TV, bijvoorbeeld wanneer de was klaar is. Daarnaast is je Samsung televisie ook een echte Internet of Things (IoT) hub, en een uitstekend dashboard voor alle slimme Samsung apparaten in huis.

afstandsbediening qled tv  
Eén remote voor alle toestellen

Dankzij One Remote Control bedien je alle aangesloten apparaten met de Smart Control afstandsbediening van je Samsung TV. Je settopbox voor digitale TV, je Blu-ray-speler, en je Home Theater audio-set, je kunt ze allemaal netjes in de kast opbergen en je bedient ze allemaal met één afstandsbediening. Handiger kan het niet.

qled  
Snelle toegang tot je favoriete content

De Smart Hub brengt al je entertainment samen op één plaats: live TV, externe bronnen, internettoepassingen, streaming diensten en games. Zo is een ingewikkelde afstandsbediening met een eindeloze hoeveelheid knopjes nu helemaal overbodig. Enkele toetsen volstaan om van de ene naar de andere content te surfen, je vindt alles meteen terug. De Smart Hub herkent razendsnel zelf welke apparaten je aansluit.

 

Nog aan het twijfelen?

Waarom kiezen voor QLED?
Als de bovenstaande voordelen je nog niet overtuigd hebben, bekijk dan zeker eens volgende video. De nieuwe QLED televisies van Samsung noemen ze niet voor niets het nieuwe tijdperk van televisietoelstellen.

Ontdek alle QLED TV's

 

 

Ontdek ons assortiment

Nog vragen? Wij helpen je graag verder!
Alle televisies
TV installatie
Laagste prijsgarantie
Winkelpunten