Waarom QuickDrive van Samsung?

   Ben je het beu na een drukke dag thuis te komen en nog aan het huishouden te beginnen? Liever tijdens je weekends meer tijd met vrienden spenderen dan thuis de taken te doen? Of gewoonweg geen fan van huishoudelijke taken – eender wanneer, hoe lang ze ook duren? Met de QuickDrive-wasmachines van Samsung ben je een stap dichter bij genieten en efficiëntie. Deze nieuwe wasmachine geeft je extra vrije tijd. Door simpelweg de wastijd te reduceren, kan jij nog het maximum uit extra me-, family-, friends- of quality time halen. Een wasmachine dat je leven gemakkelijker en ontspannender maakt, daarvoor staat Samsung QuickDrive. De was is sneller gedaan en je bespaart bovendien kosten op je energiefactuur. En jij, wat doe jij zo met die extra vrije tijd?

    

   Samsung QuickDrive
    
   Volle waskracht. Halve tijd.

   Je kent het gevoel wel: het is druk, druk, druk. Of het is je werk of je gezin dat je tijd en energie helemaal opslorpt. Iedereen zegt ja tegen extra vrije tijd om te ontspannen. De QuickDrive-wasmachines bieden je dat stukje meer ontspanning. De cijfers spreken voor zich: tot 50%* tijdsbesparing, tot 20%* energiebesparing en 100% dezelfde wasprestatie als gewoonlijk, dat overtuigt toch iedereen? De ‘Q-Drum™’ bestaat uit een grote hoofdtrommel en een plaat achterin de wasmachine, die onafhankelijk van elkaar draaien. Door deze dubbele beweging ontstaat er een dynamiek en wordt de was continu in verschillende richtingen gedraaid. QuickDrive™ wast snel, krachtig en is bovendien goed voor je kleding. Geen paniek, je kledij behoudt gewoon dezelfde kwaliteit zoals bij andere wasmachines. *Getest op WW8800M in vergelijking met Samsung WW8500K. Bespaart 50% tijd op katoen (40°C, halve lading) en het eCotton programma met wasprestaties binnen ±2%. Bespaart 20% energie op katoen (40°C, halve lading) en het Super Speed programma (40°C, 5 kg belasting), op basis van Intertek-gegevens.

    

    

    

   Ervaar nu zelf de kracht van de Quickdrive™.

   QuickDrive™ biedt je enkel extra voordelen, zonder daarvoor in te boeten op andere vlakken. Benieuwd hoe dit allemaal echt in zijn werk gaat? Download dan nu de app 'Samsung QuickDrive™ AR-app' en je kan het met eigen ogen zien. Je beleeft al een stukje QuickDrive™ voor hij in je huis staat! Maar het blijft niet enkel bij halvering van wastijd en besparing op energie(kosten). Jawel, er zijn nog meer functionaliteiten* die QuickDrive™ wasmachines kunnen bieden. Van AddWash tot SmartControl. Bepaal welke machine dus optimaal binnen jouw huishouden past! *Niet alle genoemde specificaties zijn toepasbaar op de gehele line up van QuickDrive™ wasmachines.

   Samsung Quickdrive2

    

   Ontdek alle functies

    
    
   AddWash™: Eenvoudig kleding toevoegen tijdens het wassen

   Sok vergeten? Met AddWash™ kan je snel en eenvoudig iets toevoegen wanneer de was al draait. Ook die T-shirt die je al met de hand gewassen hebt, voeg je eenvoudig toe om alleen mee te laten spoelen of centrifugeren. Of ken je dit scenario: je hebt net de was gestart en je dochter, zoon of partner komt nog met een kledingstuk naar beneden dat per se in de machine moet? AddWash™ biedt je optimale flexibiliteit en gemak.

    
   EcoBubble: Was koud, bespaar energie

   De EcoBubble motor mengt water, wasmiddel en lucht, waarna het wasmiddel als schuim de trommel in geblazen wordt. Het schuim wordt tot wel 40 keer sneller opgenomen door het wasgoed waardoor het sneller werkzaam is en kleding beter schoon wordt. Hierdoor kun je ook op lagere temperaturen effectief schoon wassen. Goed voor je was en je portemonnee, want je energiefactuur zal een pak lager liggen. En dat is natuurlijk ook een gemak dat je er graag bijneemt.

    
   Q-rator: Jouw slimme was assistent

   Q-rator is een slim managementsysteem dat gebruik maakt van gegevens die tijdens je wasbeurten worden verzameld en je helpt om eenvoudiger en effectiever gebruik te maken van QuickDrive™. ‘Was Recept' geeft aan wat het beste wasprogramma is, ‘Was Planner' helpt je bij het optimaliseren van je wasschema, en 'HomeCare Wizard' maakt het mogelijk om op afstand problemen op te lossen. Ben je iemand die altijd twijfelt over het juiste programma en kan je dus wat tips gebruiken? Die stress verdwijnt met Q-Rator.

    

    

   Auto Optimal Wash*: Eenvoudige automatische dispenser

   Auto Optimal Wash maakt gebruik van vier sensoren om tot optimale wasresultaten te komen en daar hoef je niets voor te doen. De sensoren stellen het gewicht van de was en de vuilgraad vast en bepalen hoeveel water, wasmiddel en spoeltijd er nodig is voor een optimaal resultaat. De modulaire automatische dispenser is makkelijk bij te vullen, ook bij gebruik van wasmiddelen die minder vloeibaar of zelfs stroperig zijn. Zo zal je nooit teveel (duur) wasmiddel, water of  geld verkwisten, want je wasmachine gebruikt net genoeg om toch het meest optimale resultaat te bekomen. *Enkel beschikbaar op de WW10M86INOA.

     
   Smart Control: Eenvoudig op afstand bedienen

   Met Smart Control kun je je wasmachine via de handige Smart Home-app op afstand bedienen en controleren. Je kunt de was waar en wanneer je wilt eenvoudig starten of pauzeren en gekozen programma's, resterende wastijd en eindmeldingen bijhouden. Je krijgt zelfs een melding wanneer je nog extra kledingstukken kunt toevoegen en wanneer de trommel van je wasmachine schoongemaakt moet worden. Had je ’s ochtends te weinig tijd om de machine nog aan te zetten en wil je het shirt dat er al inzit zeker direct na je werk aandoen? Dat kan, door Smart Control!

    
   Eco Drum Clean +: Houdt je wasmachine schoon

   Eco Drum Clean + reinigt de binnenkant van je wasmachine en verwijdert 99,9% van de bacteriën die geurtjes veroorzaken zonder gebruik te maken van agressieve chemicaliën. De wrijving van een krachtige waterstraal en een hoog toerental zorgen daarnaast dat 99% van het vuil uit de rubberen deurring wordt verwijderd. Je krijgt zelfs een melding wanneer je wasmachine moet worden gereinigd. Iedereen wil toch was dat fris ruikt? Met Eco Drum Clean + moet jij hiervoor geen extra moeite doen, de machine doet het voor jou.

    

    

   Koop nu meteen jouw QuickDrive wasmachine

   Samsung Lifestyle