Waarom de Samsung RS8000?

Deze nieuwste Amerikaanse koelkast van Samsung biedt je meer ruimte en kan je in eender welke keuken plaatsen dankzij zijn strakke design. Verder kan je je voedsel tot twee keer zo lang bewaren. Kortom, deze Amerikaanse koelkast is een musthave in iedere keuken.

 

Een doordacht design

 

 

Perfecte integratie

Dankzij de vloeiende en elegante lijnen en de ingebouwde handgrepen, kan deze koelkast perfect worden geïntegreerd in elk type keuken.

 

Minimale dispender & verborgen display

De ijs- & waterdispenser is naadloos geïntegreerd in de deur en heeft aan de buitenkant enkel de bedieningsknoppen om een glas te vullen met verfrissend, gekoeld en gefilterd water of met gemalen ijsblokjes. Alle andere bedieningselementen zijn discreet aan de binnenkant verborgen, maar makkelijk toegankelijk als je de deur opent.

 

Geïntegreerd waterreservoir*

Installeer de koelkast eender waar zonder tijd te verliezen met het aansluiten op de waterleiding. De RS68N8320S9 is uitgerust met een groot waterreservoir voor de ijs- en waterdispenser, waardoor je de koelkast eender waar kan installeren. Je hoeft de waterfilter ook niet steeds te vervangen, wat je tijd en geld bespaart.

*Enkel van toepassing op de RS68N8320S9.
 

Inhoud

 

 
Grote capaciteit

De RS8000-koelkast heeft een grote inhoud* dankzij de Space Max Technology™ die vanbinnen meer volume creëert zonder dat daarbij de buitenste afmetingen van de koelkast toenemen.

*Inhoud van model RS68N8231S9, aantal liter kan verschillen per model.

 
Een optimale temperatuur

Bewaar verschillende etenswaren en dranken op de optimale temperatuur, zodat ze langer vers en lekker blijven. De FlexZone* is een onafhankelijk regelbaar compartiment met vier vooraf ingestelde standen: fruit en groenten (3°C), drank (1°C), vlees en vis (0°C) en koelkast.

* Verstelbaar multifunctioneel onderdeel: koeling (2°C), diepe koeling (-1°C), zacht invriezen (-5°C) en vriezen (tussen -17°C en -23°C).
 

Freshness
 

Ultieme versheid

Een nauwkeurige en stabiele koeling is belangrijk om de optimale versheid van uw ingrediënten te behouden. Daarom heeft Samsung Precise Chef Cooling™ ontwikkeld. Schommelingen in de temperatuur worden op efficiënte wijze tegengegaan. Zo blijven jouw ingrediënten vers en smaakvol.

  
Optimale luchtvochtigheid

Zorgt ervoor dat etenswaren tot twee keer langer vers blijven*. Twin Cooling Plus™ optimaliseert de temperatuur en luchtvochtigheid in de koelkast dankzij twee onafhankelijke koelsystemen. Het zorgt ervoor dat voedingswaren beter bewaard blijven en smaak behouden door te verhinderen dat geurtjes uit de vriezer en het koelgedeelte zich met elkaar vermengen.

* Versheidniveau gebaseerd op testresultaten van SLG Prüf- und Zertifi zierungs GmbH. Getest op RS6*N8* en vergeleken met het traditionele model RSA1U.  
Altijd koude lucht

De Metal Cooling plaat aan de achterkant zorgt ervoor dat binnen in de koelkast een optimale temperatuur behouden blijft door te voorkomen dat koude lucht ontsnapt wanneer de deur open is. Zodra de deur dicht is, wordt de koelkast snel weer op temperatuur gebracht. Hierdoor wordt een ideale temperatuur behouden voor een betere conservering van voedsel en om energie te besparen.