Samsung lanceerde nieuwe Galaxy S9 en S9+!

Deze nieuwe high-end smartphone vindt de camera terug uit. Leg jouw leukste momenten ook vast in de meest donkere omstandigheden met het dubbel diafragma met optische beeldstabilisatie.

Ook op vlak van beeld en geluid bieden de Samsung Galaxy S9 en S9+ de hoogste kwaliteit. Zie meer op het grote infinity display (5,8" & 6,2") en geniet van je muziek en filmpjes dankzij het zuivere Dolby Atmos geluid.

Inruilactie t.e.m. 16/04/2018: registreer je pre-order (gedaan tussen 25/02/2018 en 15/03/2018) en krijg € 100 bovenop de inruilwaarde van je oude smartphone.**

Surf na ontvangst van je toestel naar www.samsung.com/be/recyclage en volg de stappen voor het inruilen van je oude smartphone. Upload bovendien je pre-order bewijs, factuur en ondertekende afstandsverklaring van je oude smartphone voor 16/04/2018 om je terugbetaling te ontvangen. Let op: het terugbetaalde bedrag is afhankelijk van de inruilwaarde van je oude smartphone.

Opgelet! Deze tabel geeft de bedragen weer van de geschatte inruilwaarde van uw oude smartphone. De feitelijke waarde is afhankelijk van de staat van het toestel.

Deze bedragen zijn enkel van toepassing voor aankopen op krefel.be.