Samsung Galaxy Note 9

tabs4-nl-header

Een groot geheugen van 128GB om al jouw foto's, games en films op te slaan, een batterij van 4000 mAh waar je écht de hele dag mee doorkomt, een groot 6.4" Infinity Display en uiteraard de multifunctionele S Pen; de Galaxy Note9 heeft het allemaal. Maar er is nog meer! Er is nog een Ultimate edition met zijn 512GB opslagcapaciteit en de belangrijkste accessoires in een hele mooie box voor jou verzameld.

 

Samsung Galaxy Watch

galileo-nl-header

De Galaxy Watch sluit aan bij jouw lifestyle met een authenticiteit die zichtbaar is in de diverse wijzerplaten met diepte- en lichteffecten. De ronde wijzerplaat, de bewegende wijzers en het tikkende geluid geven het de uitstraling van een echt horloge.

Geef je persoonlijke touch aan je Galaxy Watch. Ga voor een Bluetooth- of standalone LTE-model met een kastdiameter van 42 mm (Midnight Black, Rose Gold) of 46 mm (Silver). Kies daarna een persoonlijk in te stellen wijzerplaat die helemaal aansluit bij jouw lifestyle.

 
 

Samsung Galaxy Tab S4

tabs4-nl-header

Wees productiever met jouw tablet dankzij de meegeleverde S Pen en de DeX mode die je toelaat om gemakkelijk te verbinden met jouw televisie of monitor, zelfs in dual screen. Geniet van jouw media met een groot 10.5 inch sAMOLED-scherm en de ingebouwde AKG Quad speakers. Connecteer met jouw omgeving en bedien slimme apparaten met een vingerknip. Multitask zoals een pro zowel op kantoor als vanuit jouw luie zetel.

Geniet nu van het launch offer en ontvang een Tab S4 Book Cover Keyboard ter waarde van €149,99.

 

Samsung Galaxy Tab A4

tabs4-nl-header

Bekijk jouw favoriete films en series op het grote 10.5" scherm en geniet van de fantastisch Surround Sound. Moet je jouw tablet jammer genoeg toch af en toe afstaan aan jouw ukken? Activeer dan zeker de Kids Mode. De vernieuwde look zal jouw kinderen zeker aanspreken en jij bent zeker dat ze in een veilige omgeving vertoeven; zowel online als offline.