banner zomer

 

Maak van je zomer een feest!

 

 

Geniet je graag van het mooie weer of spreek je veel af met vrienden? Dankzij Krëfel maak je van ieder moment een feest! Door het ruime aanbod aan barbecues, gourmet toestellen, blenders, juicers... creëer je de meest memorabele herinneringen. Ontdek hier hoe je van je zomer één groot feest maakt!

 

 

 

 
Barbecue

Een barbecue is de uitgekozen gelegenheid om volop te profiteren van de zomer met familie en vrienden. Verwen je gasten en beleef een leuke avond in de tuin of op je terras. Met een elektrische BBQ of een tafelmodel op houtskolen kan je alvast snel van start gaan.

> Ontdek hier alle barbecues

Barbecue

 
 
 
Gourmet

Wil je eens iets anders dan een traditionele barbecue? Met een gourmetstel creëer je dezelfde sfeer maar op een andere manier. Beleef een gezellige avond met vrienden en familie met een verscheidenheid aan apparaten. Raclette, fondue, teppanyaki, plancha, grill... Zo heeft iedereen aan tafel het altijd naar zijn of haar zin tijdens een geslaagde avond.

> Ontdek hier alle gourmet toestellen

Gourmet

 
 
 
Smoothies

Geniet van een frisse smoothie en het mooie weer tijdens een gezellig ontbijt, lunch of na het sporten zodat je fris en monter aan de dag kan beginnen. Of ’s avonds als een lekkere aperitief met of zonder alcohol. Ontdek onze traditionele fruitpersen voor een glas vers geperst fruitsap in de ochtend en onze slowjuicers en sapcentrifuges die fruit en groeten als het ware persen/ raspen om daarna de pulp en het sap van elkaar te scheiden.

> Ontdek hier alle smoothie toestellen

Smoothies

 
 
 
SodaStream

Met het warme weer is het zeer belangrijk om voldoende te blijven drinken. Met een SodaStream maak je voor jezelf en je kinderen verfrissende en (licht)bruisende drankjes met één druk op de knop. Door de verscheidenheid aan smaken is er voor ieder wat wils. Je zoon en/of dochter kan kiezen tussen de klassieke frisdranken of gezonde fruitdranken, terwijl je zelf geniet van een heerlijke mocktail. Zo blijf je gehydrateerd en kan je volop genieten van het mooie weer. Want: Don't let dehydration, ruin your vacation!

> Ontdek hier alle SodaStream toestellen

SodaStream

 
 
 
Blender

Bij een goed feestje horen verscheidene hapjes, drankjes en dessertjes. Maak verrukkelijke dipsauzen, soep, gazpacho, olies, milkshakes, ijsjes enz. Een blender zorgt ervoor dat deze in no time op tafel staan waardoor je meer tijd met je gasten kan doorbrengen en je zelf ook kan genieten van de avond vol verse versnaperingen.

> Ontdek hier alle blenders

Blender

 
 
 
Hakmolen

Slaatjes klaarmaken duurt vaak een eeuwigheid waardoor de meeste er vaak tegenop zien voor ze er nog maar aan begonnen zijn… Met een hakmolen wordt dit allemaal veel gemakkelijker. Hak verscheidene groeten en fruit en creëer zo nieuwe samenstellingen waardoor het weer een plezier wordt om in de keuken te staan.

> Ontdek hier alle hakmolens

Hakmolen