Contentpagina Siemens Home Connect

    

   Siemens logo

   Home Connect
   een nieuwe manier van leven

    

    

   Snel even controleren of je de kookplaat wel echt hebt uitgezet? De oven al voorverwarmen terwijl je nog boodschappen aan het doen bent? Dankzij Home Connect en wifi kan je jouw Siemens huishoudtoestellen via je smartphone bedienen - waar je ook bent en wanneer je maar wil.

   Home Connect biedt je een wereld van mogelijkheden, verbonden met jouw huis. Zo kan je jouw Siemens huishoudtoestellen op een nieuwe manier gebruiken en geniet je van meer flexibiliteit in het dagdagelijkse leven.

   Home Connect app
    

   Home is where your app is

   Met Home Connect bestuur je eenvoudig jouw huishoudelijke apparaten: van de oven tot de dampkap en van de wasmachine tot het koffieapparaat. Via de Home Connect app kan je niet alleen jouw Siemens apparaten aan- en uitschakelen, maar ook op elk moment alle handige en relevante informatie raadplegen. Ovenrecepten, gebruiksaanwijzingen, koffiespecialiteiten: je vindt het allemaal terug in de app. De app bevat ook een demomodus waarin je verschillende toepassingen kan uitproberen en is helemaal gratis te downloaden.

   Nieuwe technologieën

   De combinatie van wifi-geschikte toestellen, intelligente software en de Home Connect app biedt eindeloos veel mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld wasprogramma’s op afstand selecteren, tijd instellen, in de supermarkt checken hoeveel wasmiddel of vaatwastabletten je nog op voorraad hebt, en nog zoveel meer. Home Connect geeft je de mogelijkheid om je huishoudelijk werk op afstand te doen, zodat je meer tijd over hebt voor leukere dingen. Nooit eerder was onthaasten zo gemakkelijk.

   Een verbonden huishouden

   Met Home Connect beschik je niet alleen over de uitgebreide mogelijkheden van de app, maar ben je bovendien verbonden met verschillende partners van het Home Connect ecosysteem, zoals Amazon Alexa. Dankzij Alexa kan je met één woord de status van je wasgoed controleren, je oven verwarmen of je favoriete koffie zetten. Je hoeft alleen maar ‘Alexa’ te zeggen. Ervaar een nieuwe manier van gemak.

    

   Ontdek de mogelijkheden

   Ervaar de technologie van Home Connect en ontdek de oneindige mogelijkheden die gepaard gaan met deze ontwikkeling.

    
    
    

   Home Connect toestellen

   Kooktoestellen  
   Kooktoestellen
   • Bedien en regel de instellingen van je dampkap. Regel bijvoorbeeld het vermogen of de verlichting & ontvang statusmeldingen.
   • Bij ‘Recepten’ kan je inspiratie vinden voor heerlijke ovengerechten. Kies het recept waar je zin in hebt en stuur de ideale instellingen direct naar de oven.
   • Bewaak de instellingen van je kookplaat, zoals de aan-uitstatus, actieve kookzones, de timer, ...
   Vaat en Koelen  
   Vaat en koelen
   • Controleer en bedien je koelkast waar je ook bent.
   • Doe de vaat van op afstand, terwijl je tegelijkertijd leukere dingen kan doen.
   • Ontvang een melding wanneer de vaatwastabletten bijna op zijn.
   • Selecteer het ideale vaatreinigingsprogramma dankzij de Home Connect app.
   • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
   • BTW BE 0400.673.544
   • Copyright 2023

   Inloggen

   Welkom bij Krëfel

   Vul je gegevens in en ga verder

   Nog geen account? Registreer

   Wachtwoord vergeten?

   of