Waarom kiezen voor het Sonos Home Sound System?

Sonos is het draadloze Home Sound System dat alle kamers van je huis vult met perfect klinkende muziek, films en tv.
Stream via WiFi. Speel af waar je zin in hebt. Versterk elk moment van de dag met intens en sensationeel geluid.

Al je favoriete muziek. En meer.

Met Sonos heb je toegang tot alle muziek ter wereld. Van de meest populaire streamingdiensten, on demand-services tot de beste internetradiostations. Van je favoriete podcasts en audioboeken tot je eigen downloads. Alles waar jij graag naar luistert, heb je binnen handbereik.

Eén app. De complete controle over je muziek.

De Sonos-app doorzoekt alle muziekservices in één keer, stuurt je favoriete tracks naar verschillende kamers en past het volume of andere instellingen aan. Het mooie is: daar hoef je niet eens voor in de kamer aanwezig te zijn. En als je vrienden de app ook hebben, kunnen zij hetzelfde doen.

WiFi, geen Bluetooth.

En dat hoor je. Helemaal als je gebeld wordt. Of als de dj er opeens vandoor moet. Met Sonos stream je al je muziek via je WiFi-netwerk, niet vanaf je telefoon. Dus geen haperingen, vertragingen of onderbrekingen. Problemen waar je met Bluetooth wel tegenaan loopt. Maar met Sonos niet. Want met ons speelt je muziek altijd door. Non-stop. Door je hele huis.

Geluid dat je omver blaast.

Neem onze woofers en tweeters: die zijn compleet op maat gemaakt. Passend bij de unieke architectuur van die specifieke speaker. Het brein is zo slim, dat hij precies herkent waar je hem plaatst en de klank daarop aanpast. Dat noemen we Trueplay. Een eigen tuningtechniek die ervoor zorgt dat al je muziek altijd even goed klinkt, waar jij je speaker ook neerzet.

Direct al je muziek.

Muziek waar je maar wil. Stekker in het stopcontact. Even wachten op je WiFi en je bent klaar om te rocken. Dat is alles. Geen kabels. Geen lastige software. Geen kleine lettertjes of ander gedoe.

Hoe meer kamers, hoe beter.

Je leven beperkt zich niet tot één kamer. Dus waarom je muziek wel? Je voelt de kick van een Sonos-systeem pas echt als je meerdere speakers toevoegt. Ineens speel je in elke kamer een andere track. Of je groepeert je speakers en blaast je hele huis in één keer omver met een sensationele sound. Omdat alles wat we bouwen draadloos met elkaar samenwerkt, is het makkelijk om heel je huis kamer voor kamer met muziek te vullen. (Geen wonder dus dat de meeste Sonos-huizen meer dan één speaker hebben.)

 

Sonos is in de toekomst met je stem te bedienen.*

Sonos lanceert een nieuwe smart speaker, de Sonos One met future-ready voice control. Sonos is in de toekomst met je stem te bedienen. Gebruik je stem en de Sonos-app om al je muziek af te spelen en op één plek te beheren: Amazon Music, Spotify, Pandora, Apple Music, radio, podcasts en nog veel meer. Sonos One synchroniseert draadloos met je hele Sonos Home Sound System. Speel verschillende nummers af in verschillende kamers. Daarnaast heeft de Sonos One een nieuwe eenvoudige touchbediening.

*Stembediening voor Sonos wordt nog niet ondersteund in België. Deze functies komen beschikbaar zodra Sonos samen met een serviceprovider stembediening in jouw regio lanceert.

 

Ontdek alle mogelijkheden

 

 
Draadloze speakers

De ideale speakers om jouw geluidsinstallatie te ondersteunen. Je bent volledig vrij om de Sonos Speakers overal in jouw huis te plaatsen! Zolang er wifi-bereik is, kan je vlot elke kamer vullen met jouw favoriete muziek. Een wekker langs jouw bed, een speaker op jouw tuinterras of een buddy voor in de keuken. Alles wordt mogelijk. Met zijn naadloze zwarte of witte design past hij in elk interieur.

 
Home Cinema

Een ongekend geluid voor al je films, games en series. Je kunt er zelfs je favoriete muziek mee streamen. Voor al die momenten waarin muziek zo belangrijk is. Het slanke, platte ontwerp van Sonos PLAYBASE is vrijwel onzichtbaar onder je tv. De Sonos PLAYBAR is perfect voor aan de muur. Met het brede 3-kanaalsgeluid klinkt elke film, game en serie spectaculairder. Creeër een dieper geluid in je televisiekamer met de Sonos SUB. De dynamische, gedetailleerde bas zorgt voor optimaal home-cinemageluid.

 
Must-have gadgets

Maak van je audio-apparatuur een draadloze streammachine. Met een Sonos CONNECT of CONNECT:AMP kun je je bestaande speakers, stereosystemen en Home Cinema-installaties snel omtoveren tot volwaardige, eenvoudig te gebruiken systemen voor het streamen van muziek.

 

Ontdek de nieuwe Sonos Beam

Compacte smart soundbar met ondersteuning voor stembediening

Breng jouw woonkamer tot leven met de Sonos Beam

Geniet van geweldige sound als je muziek streamt, tv en films kijkt, podcasts en audioboeken afspeelt, of als je videogames speelt. Allemaal met stembediening. Gereed om in de toekomst eenvoudig met je stem te bedienen. Vijf far field-microfoons herkennen je stem vanuit iedere richting, overal in de kamer, zelfs als de muziek voluit staat.

  • Luister naar muziek, TV-programma's, jouw favoriete radio's en meer
  • Meeslepend geluid voor een bioscoop-ervaring
  • Compact design dat past in elke woonkamer
  • Eenvoudige stembesturing (binnenkort beschikbaar*)
  • Eenvoudige installatie
  • Geluid voor heel het huis
  • AirPlay en Siri compatibel
  • ...
 

Nieuwe modellen

 

Sonos Beam - Zwart

groen checkmark Compacte smart soundbar
groen checkmark Draadloze integratie met andere Sonos speakers
groen checkmark Ondersteunt 50+ muziekservices
groen checkmark Afmetingen: 651 x 100 x 68.5 mm
groen checkmark Stembediening binnenkort beschikbaar*

Bestel nu  

Sonos Beam - Wit

groen checkmark Compacte smart soundbar
groen checkmark Draadloze integratie met andere Sonos speakers
groen checkmark Ondersteunt 50+ muziekservices
groen checkmark Afmetingen: 651 x 100 x 68.5 mm
groen checkmark Stembediening binnenkort beschikbaar*

Bestel nu  


*De Sonos Beam is future-ready voor stembediening!
Deze smart soundbar ondersteunt stembediening. Afhankelijk van de eerste partner die de lokale taal zal ondersteunen, zal stembediening beschikbaar worden. De Sonos Beam is compatibel met elke partner o.a. Google Assistent of Amazon Alexa. Zo ben je er als eerste bij wanneer stembediening beschikbaar wordt in België.

 

Ontdek het volledige aanbod van Sonos Home Sound System

 

 

Ontdek een steun voor elke Sonos speaker

Met een vloerstandaard, muursteun of plafondbeugel kan je jouw woonkamer inrichten op alle mogelijke manieren.