Logo
   Categorieën
   Sony BRAVIA XR
   Sony BRAVIA XR
   Sony BRAVIA XR


   Sony BRAVIA XR


   Onlangs heeft Sony 's werelds eerste televisies met cognitieve intelligentie voorgesteld, en dat was geen klein nieuws.
   Van ongeziene beeld- en geluidskwaliteit tot Google TV en ongelimiteerd topfilms streamen met BRAVIA CORE:
   Sony BRAVIA XR overtreft alle verwachtingen!
   BRAVIA XR smart tv

   Sony: een begrip in televisie


   Wie Sony zegt, zegt topkwaliteit. Bij Sony BRAVIA XR smart tv’s werken beeld en geluid in perfecte harmonie zoals nooit tevoren. Terwijl de verbluffende beeldkwaliteit je helemaal meesleept, geniet je van een ongezien krachtig en helder geluid dat precies vanaf de goede plek komt.


   Tel daar het gemak van Google TV, het inbegrepen filmabonnement en het beeldschoon design bij, en je haalt de perfecte Full Array LED of OLED smart tv in huis.


   Benieuwd wat BRAVIA XR voor jou kan betekenen? Lees dan zeker verder!

   Sony BRAVIA XR: van cameralens naar huiskamer

   VAN CAMERALENS NAAR HUISKAMER


   Beeldkwaliteit? Bij Sony kennen ze er alles van. Met Sony Pictures Entertainment behoren ze namelijk tot de grootste filmproducers ter wereld. Zo slagen ze er met hun televisies als geen ander in om series en films weer te geven precies zoals de makers het voor ogen hadden. Ze staan immers zelf op de eerste rij bij de opnames.

   Blockbusters zoals Spider-Man, Ghostbusters en Uncharted worden door de Sony Pictures teams gedraaid met de allerbeste Sony camera’s, om vervolgens op jouw Sony smart tv te worden getoond. Zo creëert Sony je volledige filmervaring, van cameralens naar huiskamer.

   Cognitieve intelligentie

   COGNITIEVE INTELLIGENTIE


   Als mens zien we de wereld op basis van gegevens die tegelijkertijd via onze ogen en oren naar onze hersenen worden gestuurd. Conventionele artificiële intelligentie kan die gegevens, zoals kleur, contrast en details, enkel individueel detecteren en analyseren.

   Sony’s Cognitive Processor XR kan al die gegevens in een fractie van een seconde in één geheel analyseren, net zoals onze hersenen. Hij herkent zelfs het onderwerp van de scène en optimaliseert elk detail om het extra diepgang te geven. Op die manier werken BRAVIA XR smart tv's net zoals het menselijk oog, voor een levensechte kijkervaring.

   Tv's met beste geluid

   DE KRACHT VAN GELUID


   Sony’s nieuwe geluidstechnologie werkt op dezelfde manier als het menselijk gehoor. De speakers zitten verwerkt in het scherm, waardoor het geluid één wordt met het beeld.

   De geluidsgolven worden zowel in horizontale als verticale richting verspreid om zo een multidimensionele geluidservaring te creëren. Op die manier hoor je alle geluiden vanaf de juiste plek.

   Voetstappen op zolder? Die hoor je effectief boven je hoofd. Een ontploffing langs links? Het geluid blaast je naar rechts! Wist je dat BRAVIA XR smart tv’s alle audio converteren naar een 5.1.2-kanaals Surround Sound? Zo jij geniet van een heuse 3D-soundscape!

   Google TV

   GOOGLE TV


   Blader door meer dan 700.000 films en tv-series, slim gesorteerd op basis van jouw interesses, over individuele streaming-apps heen.

   Vraag Google wat je maar wil, met je stem. Vraag naar het weer, beheer je slimme lampen, bekijk het beeld van je slimme beveiligingscamera... het kan allemaal!

   Op zoek naar een leuke serie, een toffe film of dat ene grappige Youtube-filmpje? Vraag het aan Google en leun achterover.

   Hoor je van een collega op het werk over een geweldige film? Voeg hem via je smartphone eenvoudig toe aan je Google kijklijst en plof ‘s avonds lekker neer voor je nieuwe Sony smart tv!

   BRAVIA CORE
   BRAVIA CORE
   BRAVIA CORE   Een Sony smart tv kopen: welke Sony BRAVIA XR tv moet ik kiezen?

   Je favoriete series bingen, de koers volgen, naar de Rode Duivels kijken of zombies afknallen op de nieuwe PlayStation 5...
   Met een Sony BRAVIA XR smart tv ben je altijd zeker van een verbluffend realistische kijkervaring waarmee je helemaal opgaat in de actie!


   Natuurlijk zijn er enkele verschillen tussen de modellen in het BRAVIA XR smart tv gamma.
   Zo kunnen we een onderscheid maken tussen twee beeltechnologieën: OLED en Full Array LED.

   Sony KD-55A8

   OLED

   OLED tv kopen? Ontdek de voordelen van een Sony oled tv!

   Full Array LED smart tv X90J

   Full ARRAY LED

   LED smart tv kopen? Ontdek de voordelen van de LED TV's van Sony   TV grootte bepalen

   55 inch tv? Of toch maar een 65 inch tv?

   Naast beeldtechnolgie speelt ook de schermgrootte een belangrijke rol. In tegenstelling tot vroeger heb je bijvoorbeeld geen grote ruimte nodig om een grote tv te plaatsen. De technologie van vandaag zorgt er immers voor dat het beeld scherp blijft wanneer je dicht bij je scherm zit. Bovendien hebben Sony BRAVIA XR smart tv's een erg dunne rand waardoor ze weinig ruimte innemen. Zo neemt een 55" tv van Sony bijvoorbeeld evenveel plaats in als een conventionele tv van 40 inch. Natuurlijk moet je het volledige scherm wel op comfortabele wijze kunnen zien. Onderstaande richtlijnen kunnen je helpen om een keuze te maken. Wou je toch liever een 55 inch tv of een 65 inch tv kopen, maar zit je maar op 2 meter van je tv? Geen probleem, je eigen voorkeur blijft het allerbelangrijskte!

   Kijkafstand <----------------------------> Afmetingen van je tv
   1,5m <-----------------------------------> 43 inch tv
   2,0m <-----------------------------------> 50 inch tv
   2,5m <-----------------------------------> 55 inch tv
   3,0m <-----------------------------------> 65 inch tv
   3,5m <-----------------------------------> 75 inch tv
   4,0m <-----------------------------------> 85 inch tv   Wil je een Sony smart tv kopen?

   OLED Google tv's

   Full Array LED Google tv's

   Geüpdatet op 22 jun. 2022