WF-1000XM3

Noise Cancelling oortjes Sony WF-1000XM3

Deze oortjes kiezen is kiezen voor een nieuwe vorm van vrijheid zonder lawaai, draad of zorgen.

 

Ontdek alles over deze oortjes

Sony introduceert zijn gloednieuwe draadloze oortjes uit de 1000X familie. Terwijl Sony al naam had gemaakt met hun vlaggenschip de WH-1000XM3 hoofdtelefoon, beloven deze gloednieuwe WF-1000XM3 oortjes nu actieve noise cancelling van vergelijkbare kwaliteit. Deze true wireless oortjes worden door het merk gepresenteerd als de beste "ruisonderdrukkende oortjes op de markt".

 

Een nieuwe generatie True Wireless Oortjes

Sony onthult twee jaar na de lancering van zijn eerste WF-1000X oortjes, nu zijn nieuwe generatie draadloze oortjes, die zowel compact, comfortabel als krachtig zijn. Wat maakt het precies een nieuw audiofenomeen? Lees het hier.

Noise cancelling oortjes
Muziek, niets dan muziek

Wat deze nieuwe WF-1000XM3 oortjes zo uniek maakt, is ongetwijfeld de dubbele noise cancelling technologie in combinatie met de nieuwe HD QN1e Processor. De noise cancelling functionaliteit bestaat uit een interne en externe microfoon die op het oppervlak van de oortjes zijn geplaatst en het omringende geluid opvangen. Dit geluid wordt vervolgens naar de HD QN1e Processor gestuurd, die verantwoordelijk is voor het neutraliseren van ongewenste achtergrondgeluiden door een omgekeerde geluidsfrequentie te creëren. Resultaat? Je luistert naar je muziek en alleen je muziek!

WF-1000XM
Opmerkelijk geluid

Deze Sony oortjes zorgen er niet alleen voor dat je een geruisloos geluid hoort, maar garanderen je ook een geluid van buitengewone kwaliteit. Dit wordt bereikt door 24-bit signaalverwerking en een DAC/versterker combinatie. Aan de andere kant converteert en verbetert de Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) technologie gecomprimeerde digitale muziekbestanden zoals MP3's om zo dicht mogelijk bij een hoge resolutie geluidskwaliteit te komen. Reizen per trein, auto of vliegtuig wordt een echt moment van ontspanning zonder achtergrondgeluiden!

 

Sony oortjes
Totale vrijheid, zonder draad

Een draadloze hoofdtelefoon betekent volledige bewegingsvrijheid. Aan de andere kant profiteer je van de perfect gelijktijdige overdracht van geluid naar het rechter en linker oortje dankzij een nieuwe Bluetooth 5.0-chip. Je oortjes staan allebei tegelijkertijd in verbinding met je smartphone, zonder te wachten tot het signaal van het ene oortje naar het andere wordt verzonden. De verbinding is stabiel, direct en nooit onderbroken door interferentie. Kijk een film op je device en geniet van geluid dat perfect overeenstemt met je beelden!

Sony oortjes WF-1000XM
Tot 24 uur autonomie

Ondanks het prestatieniveau vraagt de QN1e processor weinig energie van je oortjes. Het maakt het mogelijk om tot 6 uur te luisteren wanneer de noise cancelling is geactiveerd (en zelfs tot 8 uur wanneer dit niet het geval is). De box waarin je de oortjes bewaart fungeert ook als draadloze lader. Je kan er drie volledige ladingen mee uitvoeren. Met deze 18 uur extra autonomie, wordt je luistertijd verlengd tot 24 uur. Bovendien biedt de snellaadfunctie van de oortjes je tot 90 minuten batterijduur in slechts 10 minuten opladen. Vrees nooit meer voor een lange reis met de WF-1000XM3.

 

Ontdek ze bij Krëfel